Skjønnhetstips under graviditet Stiler på livet

«Gravide kvinner blir åndelig og fysisk attraktivt», sitert forfatter Frederick With i sin bok Prenatal Foreldre. "Det er en rolig utstråling av fruktbarhet og modenhet," skrev han også, og dette er et veldig glødende øyeblikk når en mor ønsker velkommen endringene til å finne sted i kroppen lykkelig bare fordi hun skal føde et nytt liv. En forventningsfull mor bør alltid være glad og fornøyd som den måten hun ville handle på, føle seg og oppføre seg, vil alt ha innflytelse på babyen.

Skjønnhet tips during pregnancy

Skjønnhetstips under graviditet:

Det er flere kroppsendringer som skjedde for hver gravide dame. Her er de beste skjønnhetstipsene under graviditet som kan forskjøne kroppen din.

1. Flere endringer:

multiple Changes

Graviditet vil gi deg en spesiell glød, men det endrer dine hudflekker og reduserer også hårets farge. De mange endringene oppstår på grunn av endringer i hormoner og økning i blodvolum. Det merkeligste er at det til tider gjør tynt hår glanset og tykt eller tørt, oljeaktig.

2. Fregner og pigmentering:

Fregner and Pigmentation

Lysere fregner blir mørkere over natten, og pigmentplaster begynner å være synlige på ansiktet. Dette kalles miasma eller "graviditetsmasken". Dette skyldes økningen i nivået av hormon østrogen som forårsaker produksjon av melanin. Å komme seg ut i solen kan gjøre det verre, så det bør unngås, selv om SPFs kan gjøre en god jobb med å beholde skjønnheten i huden ute, og det kan også brukes om vinteren.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Black Spots

3. Akne er:

Kviser pregnancy

Økning i blodsirkulasjonen som til slutt fører til svarte porer og akne. Kvinner som møter denne typen forandring bør fortsette å rense huden deres grundig. Fjerner sminke før du legger deg til sengs i et must og peeling av huden minst en gang i uken, er bra, spesielt for de tørre skinnede kvinnene. Å få en avslappet ansiktsbehandling kan være bra å rengjøre hudormer og vaske bort urenheter som fører til akne.

4. Mørke sirkler:

Mørk Circles pregnancy

Mørke sirkler er ganske vanlig blant kvinner som er gravide. De står overfor dette problemet vanligvis mot slutten når de ikke får riktig stilling der de kan sove. Forstyrrede sover fører alltid til mørke sirkler, slik at den beste løsningen på dette tidspunktet vil være å sove. Du kan våt en flanell med kaldt vann og hold det over øynene og mørk sirkel for en umiddelbar kur, hvis det er så viktig.

Se mer: Effekt av honning på øynene

5. Grove hender:

Ujevn Hands

Glatte hender plutselig begynner å bli rød og grov over natten. Det skjer hvis du har vasket hendene med såpe eller vaskemiddel i lang tid. Dette er et perfekt symptom for å fortelle deg om graviditeten din i utgangspunktet. Du kan ikke gjøre noe for å hindre dette, men du kan definitivt bruke et par hansker og ikke holde håndflatene utsatt.

6. Puffy Eyes:

Oppblåst eyes

Vannretensjon blir et alvorlig problem, fordi når babyen vokser, legges vekt på blodkarene i magen og bena. Din hud kan bli strammet og øynene dine blir bløte. Prøv å hvile slik at du ikke trenger å lene deg på beina og gi dem press eller du kan bruke en ispakke på anklene dine.

7. strekkmerker:

Svangerskap Strechmarks

Strekkmerker er det mest irriterende for gravide kvinner. De er røde linjer som dannes på grunn av kroppens strekk og de utvikler seg rundt magen, midjen og ryggen. Hvis du fortsetter å olje og fuktighetsgjøre ditt trekkområde, kan du få en enkel utgang for å dempe disse merkene fra å vokse.

Les mer: Hvordan unngå strekkmerker under graviditeten

8. Vekst av fingernegler:

Fil Nails

Fra den fjerde måneden på avdelinger begynner de forventede kvinnene å vokse lengre og raskere negler. Hormonene er igjen årsaken til dette. Fingernails er utsatt for brudd ettersom de blir myke. Du kan til og med finne små spor som utvikler seg på basen. De pleier å normalisere om levering.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

22 − = 15