Savasana Yoga (Corpse Pose) – Slik gjør du trinn og fordeler

Hva er Yoga Savasana:

Søker etter savasana yoga Pose? Savasana er en viktig pose av din praksis. For mange nye utøvere, kan savasana være nesten alt vanskelig å mestere, pluss den mest truende stillingen å forstå som det vil at du bare skal være. Savasana øker stemningen og lindrer stress og angst, men det har også like mange fysiske fordeler. Sanskrit ordet 'sava'means' lik '. Denne posen ser ut som sovende eller ellers død kropp. Det er ekstremt enkelt pluss at hver enkelt kan utføre denne asanaen. Du må fokusere på hver del av kroppen.

savasana Yoga and its Benefits

Denne asana er en av de enkleste asanas å få inn i, men den vanskeligste å øve. Det er en av de beste avslapningsposisjonene, og hvis de utføres ordentlig og ved full innsats, kan hvile hver kroppsdel, berolige ikke bare kroppen, men også sinnet.

Se mer: Vindavlastning Pose

Hvordan gjøre Yoga Savasana (Corpse Pose) Trinn, fordeler og forholdsregler:

Denne artikkelen vil utdanne deg om liket (yoga savasana), lære deg instruksjoner for hvordan du gjør savasana yoga trinn, fordeler og forholdsregler.

Utføre trinn for Yoga Shavasana eller Corpse Pose:

utføre Steps For Shavasana or Corpse Pose

 1. Plasser flat på baksiden, som vår sovende pose. Benene skal separeres.
 2. Oppretthold armene dine på din side og håndflatene dine vendt oppover. Nå sakte ned.
 3. Lukk øynene i tillegg puste dypt og litt etter litt gjennom neseborene.
 4. Begynn å konsentrere seg fra hodet til føttene. På denne måten er du bevisst beroligende hver del av kroppen. Unngå å bevege deg fremover uten å slappe av hver eneste del av kroppen.
 5. På hver innånding pluss utånding (puste) føler at kroppen din er helt avslappet. La din spenning, depresjon, bekymring og stress løpe vekk på hver utånding.
 6. De som har utmerket konsentrasjon kan utføre lenge, og andre kan utføre i 3-5 minutter.
 7. Slapp av muskler som fører til en nedgang i etterspørselen etter blod og oksygen, noe som gir sirkulasjons- og respiratoriske systemer en pause.

Se mer: Vajrasana Posture

Fordeler med Savasana Yoga (Corpse Pose):

fordeler of Savasana Yoga (Corpse Pose)

 • Lead til et avslappet sinn som tillater deg å se fortelle verden i et nytt realistisk lys, være ekstra velorganisert i arbeid, og dessuten, ha ekstra lykke til livet.
 • Savasana yoga fjerner bekymrende tanker og spenninger.
 • Når kroppen er avslappet, øker bevisstheten i sinnet og dette fører til veksten av pratyahara.
 • Shavasana kan være ekstremt nyttig i menstruasjon fordi den foreslår en dyp hvile til musklene i tillegg også til sinnet.
 • Corpse pose er nyttig for følelsesmessige forstyrrelser, angst, irritasjon, depresjon og frustrasjon; omdirigere energien i tillegg gir en følelse av ro og friskhet.
 • Uregelmessighet i menstruasjonssyklusen er ofte analytisk av et overordnet problem. Shavasana hjelper til å balansere kroppen i tillegg hvile hvert kroppssystem.
 • Få bedre hjernens arbeid. Reduser høyt blodtrykk. Nyttig for å forhindre også å forbedre hjerteklagen.
 • savasana yoga vil tilby freden pluss roen som trengs ved å berolige musklene, fokusere sinnet og bli kvitt noen bekymringer eller annet tvil.

Integrer stemningen til avslapning i den bevisste og uvitende bevisstheten.

 • Alle aktiviteter i kroppen krever oksygen, som følger med gjennom blodsirkulasjonen. Når vi trenger ekstra oksygen, er sirkulasjonen forbedret som fører til økt respirasjon.
 • Gjør selvaksept. Senere enn å arbeide i klassen for å utvikle form, styrke, poise og smidighet. I savasana (liket) er det ingen hensynsløs, ingen kamp. La tankene dine for å få en pause fra forberedelsen, fremtiden vurderer ellers fortiden. Overgi til nåværende øyeblikk.

Forholdsregler for Shavasana Yoga eller Corpse Pose:

 • Lag konstant shavasana tidligere enn å praktisere andre yogasana og etterfølgende avslutte yogasana.
 • At dommen er vanskelig å trene om morgenen ellers kan kveld gjøre mens man hviler om natten.
  Fokus er betydelig.
 • Mens du praktiserer shavasana, kan du respondere litt raskere og dypere hvis du opplever døsig ellers søvnig. Fordeler med shavasana begrenser ikke bare deg til å slappe av kropp og sjel, men det har også en stor rolle å spille i søvnen. Hvis du opplever søvnløshet som sådan, kan du enkelt prøve denne yoga før du treffer sengen. Imidlertid bør man aldri sovne mens du gjør yoga som vil hemme den milde balansen mellom avslapning og å kontrollere pusten din.

Se mer: Uttanasana fordeler

Uansett lett og kanskje en av de best opprettede hypesene av den nå trenderne, var yoga en gang en bortgjemt øvelse som bare var involvert av de hellige eller vismenn som først kom opp med konseptet. Selv om historien til yoga fortsatt ikke er bestemt, er fremtiden for denne reisen definitivt godt opplyst og utsmykket. Yoga har nå blitt en kommersiell attraksjon, som tiltrekker folk fra alle turer og aldre. De fant ut hvordan sinn og kropp begge kan sitte bare ved å bruke de forbedrede kroppens bevegelser og pusteknikker, og i løpet av noen få dager har den oppvarmede trenden med å bruke yoga å fange essensen av sinnet og kroppens fysikk blitt en stor hit.

Leave A Comment

16 − 6 =