Raspberry Leaf Tea Under Graviditet | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Raspberry Leaf Tea Under Graviditet | Stiler på livet

Hvis du er gravid, har du sikkert hørt om rød raspberry leaf tea og dens fordeler som en uterin tonic under graviditet. Som det kan utledes av navnet, er rødbærbærblad en urt avledet av røde bringebærblad som har vært i medisinsk bruk i tusenvis av år nå. Dette gjelder spesielt i tilfelle av de australske stammene. I begynnelsen av 1940-tallet begynte de vestlige medisinutøverne å bruke det som tonic for livmoren under graviditet og fødsel. Så, hva er fordelene med å bruke rødt bringebærblad og enda viktigere er det trygt? Her er alt du trenger å vite om fordelene med bringebærblad te under graviditeten.

Bringebær Leaf Tea During Pregnancy

Fordeler Raspberry Leaf Tea Under Graviditet:

Det styrker immunforsvaret:

Når det tas under graviditeten, sies det at bringebærbladet støtter den forventende mors immunsystem, lindrer morgenkvaliteten og fremmer også bedre sirkulasjon gjennom hele kroppen.

Det hjelpemidler i barns fødsel:

Å ta rød bringebærblad under graviditet antas å bidra til å styrke livmor muskler og også tone bekkenbunnen til forberedelse for fødsel. Det har også vist seg at rød bringebærblad hjelper med brystmelkforsyning. Mange studier har vist at kvinner som tar rød bringebærblad, har redusert forekomst av fødselsintervensjoner, og at kvinner som drikker rød bringebærblomst te regelmessig mot slutten av svangerskapene, har kortere andre stadier av arbeid enn de som ikke drikker rød bringebærblad te regelmessig.

Med henvisning til en studie som ble utgitt av australske jordmødre i 1999, har det vist seg at bringebærbladskreft forkorter arbeidskraft uten å påvirke enten den forventende moren eller barnet. Fra et utvalg av 108 kvinner (57 eller 52,8% av dem konsumerte bringebærbladsprodukter) ble det konkludert med at inntak av stoffet ikke bare reduserte sannsynligheten for pre og post-termisk svangerskap, men også var mindre utsatt for kunstig å ødelegge membranene eller kreve en keisersnitt, vakuumfødsel eller tang.

Det er høyt i vitaminer og mineraler:

Rød bringebærbladete som er utrolig høy i verdifulle vitaminer som vitamin A, B, C og E har også et imponerende mineralinnhold, som tilbyr bestanddeler som kalium, fosfor og kalsium. Disse vitaminer og mineraler er tilgjengelige i en lett absorberende form, noe som gjør Red Raspberry Leaf tea til et fantastisk supplement under presonception, graviditet og utover. Drikke denne urtete kan gi deg en ekstra boost av energi som kan bidra til å styrke immunsystemet og helbred. Takket være dette, over hele verden, er rødt bringebærblad brukt av selv spesialister til å behandle influensa, diaré, akne og andre slike problemer. Det brukes også til å senke blodsukkernivået hos diabetiker, regulere uregelmessige menstruasjonssykluser, redusere tunge perioder og enda lavere blodtrykk

Det hjelper til med fordøyelsen og kjemper mot magesmerter.

En annen fantastisk bruk for rød bringebærbladste er at den er veldig effektiv for å behandle mange magesmerter. Det hjelper med å lindre diaré, og hjelper til med å lindre magesmerter og kramper. Siden urtete har antiinflammatoriske egenskaper og kan bidra til å stimulere til riktig blodsirkulasjon, kan det også bidra til å helbrede indre sykdommer og magesår i fordøyelsessystemet vellykket uten bivirkninger. Det sikrer også at fordøyelsessystemet fungerer jevnt.

Se mer:lipton te under graviditet

Det forbedrer styrken til amniotiske sac:

Red Raspberry Leaf te hjelper til med å styrke fostervesken og er nyttig i å skape arbeidskraft hvis du har passert forfallsdagen, men ikke gått i arbeid ennå.

Bringebær Leaf Tea During Pregnancy 2

Hvordan skal du ta Rød Hindbær Leaf?

Mange gravide velger vanligvis å drikke bringebærbladte som kan kjøpes på de fleste supermarkeder, helsekostbutikker eller til og med på nettet. Den er tilgjengelig i teposer eller som løs bladte. Pass på at du velger lokal, økologisk te fra en relativt pålitelig kilde og unngå billig eller importert te som kan bli fortynnet med forurensninger.

I tilfelle du ikke liker fruktte, kan bringebærblad bli konsumert i form av tabletter. Alternativt kan det legges til vann som en tinktur eller til juice og te, men sørg for at slike tinkturer er fri for alkohol.

Se mer:kamille te under graviditet

Hvilken mengde bringebærblomstertu bør du forbruke?

Det er vanskelig å være nøyaktig med passende doser av bringebærbladste, da det hovedsakelig avhenger av mengden og tiden du brenner teen på. Den mest hensiktsmessige måten å forberede te på er å koke en teskje av den i en kopp vann i en vannkoker. Rør det og la det bratte i omtrent ti minutter. På slutten av de ti minuttene kan du nyte den fantastiske smaken i din røde bringebærbladste! Smaken av bringebærblad vil være litt tøff, så du vil kanskje søte det med litt honning eller sukker. Det er tilrådelig å ha minst to til tre kopper i tredje trimester (selv om dette kan gå opp til fire eller fem kopper). Hvis du er i første trimester, vil det være nok om en kopp om dagen.

Hvis du foretrekker å konsumere det i form av tabletter, er det tilrådelig å ta rundt to tre eller fire hundre milligram tabletter med hvert måltid, tre ganger om dagen, fra tretti andre uke på avdelinger.

Potensielle bivirkninger av Rød Hindbær Leaf:

Selv om bivirkninger er en sjeldenhet blant de fleste kvinner, er det en liten mulighet for at disse kan oppstå:

  • Sykdom eller kvalme
  • Løse bevegelser
  • Større Braxton Hicks sammentrekninger

Se mer:Kan jeg drikke oolong te mens jeg er gravid

Som med alt, har Rød Hindbær Leaf noen bivirkninger, og du må bestemme om du vil ta den etter å ha konsultert legen din og gi det litt dyp tanke. Du må nøye veie hva du vil og bestemme om du vil bruke det eller ikke.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map