Peanøtter I Graviditet | Stiler på livet

Peanøtter og graviditet har en lang forbindelse som eksisterer i en stund. Vanligvis, hvis du er allergisk mot graviditet, bør du ikke spise peanøtter. Imidlertid har noen helsemyndigheter og noen offentlige helsemyndigheter i gamle dager rådet kvinner med visse helseprogrammer som utdannet gravide kvinner ikke spise peanøtter for å holde seg borte fra all slags mulig sykdom og fysiske forstyrrelser under svangerskapet som inkluderer astma, høfeber, etc og mange flere. De fleste av dem har ikke rett. I denne artikkelen vil du bli forsynt med noen av de mest relevante opplysninger om forholdet mellom og logisk sammenheng mellom peanøtt og graviditet.

peanøtter in pregnancy

Fordeler med jordnøtter i graviditet:

Før vi drar til videre diskusjon, la oss diskutere noen av de beste fordelene og ulempene med peanøtter eller peanøtprodukter. Peanut anses som en av de sunneste matvarer på jorden, noe som gjør det til et førstevalg for noen å enkelt inkludere denne maten i kostholdet. Det beskytter eaters fra en rekke sykdommer som Alzheimers sykdom. Det holder hjertet sunt og gir kroppen vår også god styrke. Det kan hjelpe til med å bekjempe kreft, hjertesykdommer, diabetes osv.

Ifølge noen eksperter er det helt fint å spise peanøtter under graviditet, til og med mindre du er allergisk mot dem. Ingen slik sak har kommet fram til nå at en gravid kvinne som ikke er allergisk mot peanøtter, ble syk i løpet av graviditeten bare på grunn av å spise peanøtter. Det finnes noen matvarer som inneholder god mengde jordnøtter som jordnøddesmør som er veldig sunne, men blir ofte forsømt av gravide basert på feil tro på at de blir syke av forbruket av denne maten.

Noen ganger har de en tendens til å tro at disse matvarene kan bygge opp en slags allergi som absolutt ikke er sant og kan sies å være en av de viktigste faktorene for ikke å spise peanøtter under graviditeten. Det er mangel på bevis på at peanøtter kan gjøre en gravid kvinne syk og derfor er dette rådet ikke gyldig i dagens tid. Det er OK å spise peanøtt under graviditet, og du vil ikke stå overfor noen form for allergi problemer etter å ha spist denne maten mens du er gravid, så ikke bekymre deg.

Peanøtter under graviditet kan være en av de beste tingene for babyen, da peanøtter gir styrke og hjelper kroppen på mange andre måter. Faktisk holder det barnas helse også når det er i mors livmor. Dette gjør jordnøtt av nødvendighetene under graviditet, og man bør ikke unngå det.

Når du er gravid, trenger du styrke til å tåle hele prosessen, og den indre og fysiske styrken som er tilveiebrakt fra næringsstoffer av jordnøtsmør, kan aldri bli neglisjert. Det er en av de tingene som alltid kommer til nytte og kan aldri bli forsømt. Du kan aldri få nok av denne maten.

Men en ting må holdes i min sammen med alle fordelene er at hvis du har en dårlig familiehistorie om peanøttsmør, vil det være bedre å ikke konsumere denne maten, da det kan vise seg å være dårlig for deg også. Man kan lett føle seg motvillig til å spise peanøtter. Du bør ordentlig spørre om familiens historie om jordnøtter, hvis dine gamle familiemedlemmer er allergiske eller hvis de har hatt noen form for sykdom for å spise peanøtter, så spis dem bare. Hvis de har, så si nei til peanøtter samtidig.

Noen ganger tror kvinner at utelukkelse av peanøtter fra deres daglige kosthold ikke kan være veldig bra for dem. Så lenge du er på et sunt kosthold og spiser og drikker mat og drikke som kreves, vil du ikke stå overfor noen form for diettmangel på grunn av å unngå peanøtter fra kostholdet ditt. Dette er en av de viktige tingene med peanøtt, som du må huske på.

Ikke å spise noen form for peanut mat eller produkter og opprettholde et sunt kosthold, vil ikke gjøre babyen noen form for skade også. Å spise peanøttsmør har en annen fordel med hensyn til matvanene til barnet. Det vil si hvis du spiser gode mengder jordnøtter i løpet av svangerskapet, er barnet mindre sannsynlig å utvikle en peanøtallergi.

Se mer: mandler under graviditet

Dette er en av de beste egenskapene ved å spise peanøtt under graviditeten. Barna som spiser gode mengder jordnødder fra en svært liten alder kan sies å være mindre allergiske mot jordnøtter da de spiser maten danner en veldig liten og øm alder, og deres indre fordøyelsessystem vil bli habituated med den maten når de vokser opp.

Ifølge noen eksperter har noen mødre som ikke er allergiske mot denne maten spist denne maten under graviditeten, ikke i stand til å formidle sin ikke-allergiske funksjon når det gjelder peanøtter på sine babyer. Deres barn hadde en peanutallergi, og derfor kan de ikke peanut for livet. Dette er et kontrastfaktum, og for noen av denne forstyrret leserens antagelse om peanøtt.

Se mer: valnøtter i svangerskapet

Så for disse barna kan det ikke sies å være trygt å spise peanøtter under graviditet når de når denne alderen (for jenter). Hvis en av søskenet ditt har en peanutallergi, er det fortsatt en god sjanse for at du også lider av peanøttallergi.

Basert på uttalelsen av noen mødre, er barna deres ikke allergiske mot peanøtter da de unngår jordnøtt under graviditeten. Snarere er de alle slags sunne ting, inkludert kumelk, egg, nøtter osv. Som bidro til å møte kravene til et sunt kosthold som kreves for mødre når de går gjennom graviditet.

Se mer: abrikos fordeler i svangerskapet

Etter en så stor diskusjon om peanøtter og graviditet kan man si at peanøtter kan være veldig nyttige for gravide. På samme tid, hvis du lider av noen form for allergi problemer, bør du ikke spise peanut mat.

Leave A Comment

48 + = 55