Osho-meditasjonsteknikker og fordeler | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Osho-meditasjonsteknikker og fordeler | Stiler på livet

Osho har lagt ned meditasjonsteknikker som han anbefaler alle meditasjonssøkere å følge og gå gjennom for å få de ønskede resultatene. Han ber dem om å prøve forskjellige metoder og å fortsette å leke med metodene. Spill en metode i minst 3 dager, og da vil de føle en viss mengde affinitet og helseforbedring. Når du er vant til en metode som passer deg best med kropp og sjel, bør du bare holde fast i det i minst 3 måneder.

Osho meditation

Oshos dynamiske mekling:

Oshos dynamiske meditasjon er den mest populære teknikken blant alle andre teknikker. Denne teknikken hjelper deg med å få en individuell opplevelse, og du bør derfor være uvitende om menneskene rundt deg. Det er en meditasjon som krever at konsentrasjonen og bevisstheten din skal være oppmerksom og oppmerksom. Du kan ikke bli drevet bort med tanker.

Se mer: Chakra Balansering Meditasjon

Her er trinnvise instruksjoner til Osho meditasjonsteknikker og fordeler for deg:

1. stadie:

Pust raskt gjennom nesen og fokus på ekspaling. Pusten skal bevege seg inn i lungene og brystet ditt vil ekspandere når du inhalerer. Ikke hold kroppen din stramt; sørg for at nakken og skuldrene er avslappet. Fortsett å puste dypt til det blir kaotisk og la energien bevege kroppen din. Du beveger armene dine for å stige opp energien. Energien vil fortsette å bygge opp, og du må ikke sakte ned. Dette bør fortsette i 10 minutter.

Trinn 2:

Lytt til kroppen din, la den uttrykke og eksplodere. La det ta full kontroll og slippe av tingene som sannsynligvis forstyrrer sinnet. Behandle litt annerledes, syng, skrik, le, rop, hopp, dans, la bevegelsene ta over og bare gjøre det du elsker å. Hold kroppen i bevegelse og ikke la tankene være en hindring. Dette bør videreføres i 10 minutter også.

Se mer: Meditasjon av Brahma Kumaris

Trinn 3:

Løft armer som holder nakken og skuldrene avslappet og ikke la albuene låse opp. Med hevede armer hopper opp og ned og roper 'Hoo ... Hoo ... Hoo!' Rop dypt fra magen og land på føttene med en dunk. La denne hamrerlyden gå dypt inn i kjøpesenteret. La deg bli utmattet i 10 minutter, enda en gang.

Trinn 4:

Stopp deg selv uansett stilling du lander opp. Ikke ordne kroppen din fordi enda en hoste kan spre strømmen av energi og all innsats vil gå forgjeves. Vitne hva som skjer med kropp og sinn. Hold deg rolig i 15 minutter på denne måten.

Trinn 5:

For de neste 15 minuttene dans med litt musikk, uttrykk og føl deg livlig. Du vil være positiv gjennomtenkt dagen.

Se mer: Samarpan meditasjon

Fordeler:

  1. Du føler en indre fred og stillhet. Du oppmerksomhet og fokus er sterkere og du er en roligere person enn før.
  2. Det lar deg komme vekk fra avhengighet som når du gradvis tar meditasjon alvorlig; du vil legge merke til at det er at du blir avhengig også. Du vil ønske å forlate røyking, drikking og andre dårlige vaner.
  3. Dine prioriteringer endres, og du ser etter fred mer enn å se etter jordisk besittelse. Livet har blitt så konkurransedyktig at stresset for å tjene penger, bli vellykket, ta opp ansvar har blitt mer av en byrde. Etter å ha meditert i noen uker vil du se ting bli jevnere og enklere å håndtere.
  4. Vi er mindre stresset, og vi forblir avskåret fra ting som har en tendens til å gjøre oss ulykkelige.
  5. Siden kroppen vår trenger balanse mellom god mat og mosjon for å holde den ren og sunn, trenger vårt sinn en viss rensing. En følelse av evighet, et snev av åndelighet som mottas gjennom vanlig meditasjon.
  6. Du blir positiv og få folk rundt deg til å absorbere de positive vibene også.

Bilder Kilde: Osho, 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − 71 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map