Om meditasjonsteknikker og fordeler | Stiler på livet

Om meditasjon fokuserer på Om-mantraet som har vært pågående blant forskjellige religioner og kulturer fra generasjon til generasjon. Om mantra er en dyp realisering av virkeligheter som eksisterer i hvert eneste av våre liv, men vi klarer ikke å forstå dem de fleste av dem, da vi ikke tar hensyn til vårt indre selv. Verden var en gang bare en person, og tanken var å gjøre det mange, det var da en vibrasjon ble hørt. En vibrasjon førte til slutt til en lyd 'Om'. Lyden av Om er kjent som Pranava, som betyr at den opprettholder livet gjennom å puste. Det representerer de fire tilstandene "høyeste vesen" og de tre lydene A-U-M (om) står for å våkne, drømme i dyp søvn og stillhet som er rundt. Derfor anses symbolet for 'Om' å være hellig.

Om meditasjonsteknikker:

om meditation

Se mer: Hvordan å gjøre åndelig meditasjon

Meditasjon på Om:

1. Velg et stille sted.

2. Hvor behagelig lukkes og føles helt avslappet.

3. Lukk øynene dine og la dine muskler og nerver slappe av.

4. Fokuser på mellomrommet mellom øyenbrynene og hold deg rolig.

5. La ditt bevisste sinn være stille og ikke tenk på noe, bare konsentrere deg.

6. Begynn å chanting 'Om' mentalt når du tenker på evigheter, evigdom, uendelighet, lykke. Tenk abstrakt. Du burde få deg til å føle at du er uendelig og alt gjennomtrengende.

7. Du bør huske betydningen av Om, bare å gjenta det vil ikke gi deg de ønskede resultatene.

8. Du vil snart føle deg ren og perfekt. Du vil føle at du vet alt, og du har blitt satt fri som en fugl.

9. Hver del av kroppen din skal bli rystet opp med disse ideene, slik at ikke bare ditt sinn, men også din kropp, dine sanser får følelsen.

10. Hold regelmessighet i praksis og gå sakte og stabil med tro, oppriktighet, entusiasme og utholdenhet. Beste tid til å trene ville være tidlig om morgenen, solnedganger og kvelder.

Om meditasjonsteknikker og fordeler | Stiler på livet

Se mer: Hvordan å gjøre meditasjon hjemme for nybegynnere

Fordeler:

Om meditasjonsteknikker og fordeler | Stiler på livet

1. Om meditasjon er kjent for å kurere sykdommer. Som hele kroppen vibrerer, får du deg til å føle deg positiv og du tar livet mye mer alvorlig.

2. Det bringer ut en åndelig side i deg hvor du trekker deg nærmere Gud.

3. Chanting Om tar bort alle verdslige tanker og lar deg ikke bli distrahert.

4. Hvis du er deprimert, bør du ta en rask tid for meditasjon. Chant Om 50 ganger, og du vil føle deg bedre. Det er en stressbuster og gjør hjernen rolig.

5. Om mekling gjør underverk til folk som trenger å øke opp selvtillit.

6. Du ville ha en kraftig og søt stemme når du fortsetter å synge Om. Du vil finne ut det innen få uker. Den rytmiske repetisjonen av ordet vil holde tankene dine fokusert.

7. Du føler at du får en annen kraft i deg. Du har muligheten til å bekjempe dine problemer, og du er klar til å ta på seg verden. Det vil gjenspeile fra øynene og ansiktet.

8. Ordet Om har en kosmisk energi som gir oss positive vibber og får oss til å føle oss rene. Det viktigste du får fra meditasjon er å la tankene gå forbi og forbedre konsentrasjonen.

Om meditasjonsteknikker og fordeler | Stiler på livet

Se mer: Kundalini Meditasjonsteknikker

Poeng å huske:

1. Velg et skikkelig miljø der du er helt bortgjemt til å konsentrere deg og melde deg bedre.
2. Du kan uttale ordet som Om eller Aum.
3. Du må stresse på uttalen av M mer enn O, mens du sang den.
4. Chanting av denne mantra gir en positiv energi i din surround. Du vil føle vibrasjonene det skaper hver gang du sanger det, og du vil føle forskjellen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

1 + 4 =