Listen over juni fødselsstene og dens smykker design

Juni juni er perfekt for alle anledninger. Fødselsstene for juni er også veldig rene og sjeldne. De inkluderer perle, alexandrit og månesten. Hver av disse har vakker farge og klarhet. Glansen av denne gemstone er reflektert i smykker som er opprettet. Perler gir ren hvit farge, alexandrit gir grønt og rødt og månesten er ugjennomsiktig.

Nyeste og vakre juni fødselsdag design for kvinner:

La oss se på de øverste 9 juni Birthstones-designene.

1. Alexandrite Juni Birthstone:

Alexandrite June birthstone

Juni birthstone alexandrite er en veldig sjelden og moderne gemstone. Det er kjent å bringe lykke til og lykke til de som bærer den. Det er en gemstone som fremmer kjærlighet og romantikk. Den har evnen til å bytte fra grønt til rødt, og dette er det som er mest unikt om gemstone.

2. Pearl juni Birthstone:

Perle June birthstone

Pearl anses hovedsakelig for å være birthstone for juni. Perler er symboler på renhet og kyskhet. Brukerne er kjent for å øke i integritet og vekst. Perler kommer i forskjellige farger, men de vanligste og ettertraktede er de hvite perlene.

3. Moonstone Juni Birthstone:

Moonstone June birthstone

Moonstone er den tredje birthstone for juni. Den har noen helbredende energier som er elsket av mange. Den har en delikat skjønnhet som er veldig tiltalende for moonstruck elskere. Gemstone anses å være et krystall av håp, og det er også en av de mest ettertraktede birthstones.

4. Alexandrite Juni Birthstone Halskjede:

Alexandrite June birthstone necklace

Denne fantastiske teardrop form alexandrite Juni birthstone anheng er veldig populær og romantisk. Klippet og klarheten til gemstone er veldig lys og gir et luksuriøst smykkeelement. Anhenget er satt i gull med en tynn gullkjede. Anhenget kan brukes over casual outfits og til spesielle anledninger.

Se mer: Birthstone i august

5. Pearl juni Birthstone Ring:

Perle June birthstone ring

Her er en fantastisk prinsesse krone mønsterring som holder en stor rund perle i midten. Ringen har et mønstret sølvbånd som legger til sin sjarm. Perlen sitter vakkert i buret og gjør en nydelig utsagn på fingeren. Dette er virkelig en gave som er verdt å gi din kjære.

6. Moonstone juni Birthstone Earring:

Moonstone June birthstone earring

Få denne fantastiske juni birthstone ørering laget i månesten. Denne ørering mønster har en teardrop form månesten sammen med en runde månesten satt i gull ledninger. Den danglerformede øredobber er veldig sjarmerende og perfekt for alle aldre. Månestenen skinner og lar i lys og skaper en regnbue av farger som er veldig attraktive.

Se mer: Birthstone i juli

7. juni Birthstone Armbånd:

juni birthstone bracelet

Blant juni fødselsstenen smykker elementer er et flott armbånd som bringer ut alle kvaliteter av alexandrite steinen. Dette blendende armbåndet er laget med små alexandrit steiner som er satt i sølv og koblet med sølv link kjeder. Utseendet til dette armbåndet er sjarmerende og delikat og perfekt for enhver anledning.

8. juni Birthstone Ring:

juni birthstone ring

Her er en fantastisk alexandrit Juni birthstone ring som er perfekt til gave din kjære. Gemstone er kuttet i firkantet form og er satt rundt små diamanter i sølv. Ringen igjen har diamanter satt på sidene for å legge til sin glamour. Ringen er luksuriøs og veldig sjelden.

Se mer: Mai Birthstone Color

9. Moonstone juni Birthstone Halskjede:

Moonstone June birthstone necklace

Sjekk ut denne naturlige månestenens halskjede i sølv. Denne juni birthstones smykker er et nydelig nakke stykke som vil gå veldig bra med formell slitasje og også kontor slitasje. Denne fargen er perfekt for å være parret med hvilken som helst plaggfarge og er dermed meget mye brukt.

Juni birthstones er levende og sjarmerende. De tre birthstones for juni er perfekte å være parret med smykker elementer som ørering, ring, kjede og jevn armbånd. Varene med perler og månesten gir et sjarmerende og gammelt verdensutseende. Mens alexandrit smykker elementer bringer ut noen av de moderne og nye alder utseende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 5