Kundalini Mudra-Slik gjør du trinn og fordeler | Stiler på livet

Vårt liv er negativt påvirket av mange stressfaktorer. Noen av dem er som trafikkork, karrierepress, faglig problemstillinger, foreldetrykk, familiespenninger, personlig og fremtidig bekymring og lignende. Alt dette tar en toll på livet vårt og forstyrrer det som aldri før. De skaper mye trengsel og tussel på grunn av hvilken det daglige livet er i en slags forfalsket tilstand.

Disse har definitivt stor innvirkning på vår helse og trivsel. En av de største påvirkningene på helse er uregelmessig seksuelt liv. På grunn av mange spenninger hvis personlige livspartnere står overfor aldri sett situasjoner i familien. Familieplanlegging har blitt helt tilfeldig. Saker av impotens og komplikasjoner er hele tiden høye.

Kundalini Mudra 639

Et sunt seksuelt liv er nøkkelen til lykke. Tenk deg om du ikke har et sunt seksuelt liv, hvordan skulle du stå opp om morgenen og gjøre sitt beste på kontoret. Du vil bli igjen med bare en irriterende følelse og ingenting mer.

Se mer: Lotus Mudra Meditation

Kundalini Mudra Betydning, trinn og fordeler:

Så, her er vi med Kundalini mudra mening, utfører skritt og fordeler som vil hjelpe deg med å bli kvitt de seksuelle spenningene.

Kundalini Mudra Betydning:

Har du noen gang hørt om Kundalini Mudra? Vel, det er en alder gammel praksis som er knyttet til oppvåkning og aktivering av seksuelle fornøyelser i kroppen din. Det vil stimulere de seksuelle kreftene og eliminere alle slike seksuelle spenninger fra kroppen din. Mange yoga skoler, kampsport trening sentre og selv gynekologer anbefalt denne kundalini yoga mudra. Kundalini mudra er som sammenblanding eller forening mellom maskulin og feminin styrker.

Så nå kan du alle være superinteresserte som hvordan du gjør denne mudra Kundalini? Vel, vær ikke bekymret, vi er alle klar over at denne mudras kundalini yoga har blitt en sentral del av den daglige livsstilen. Seksuelle spenningsfall har eskalert som aldri før. Og det er bedre å ta hjelp av noen urte- og livslang teknikk enn å ta til noen medisiner.

Se mer: Ksepana Mudra Fordeler

Slik gjør du Kundalini Mudra:

  • Sitt i en komfortabel halvpartusposisjon. Du kan enten sitte på en lys matte eller vanlig teppe. Mange eksperter har sterkt anbefalt å ikke sitte direkte på gulvet. Dette er fordi det antas at det er noen strålinger fra gulvet som ikke vil være bra når du trener noen form for yoga eller mudra. Du kan sitte med øynene dine lukket og åpne helt ditt valg, men lukkede øyne kan bidra til å konsentrere deg bedre.
  • Begge hendene skal være i form av en løs knyttneve.
  • Nå, forlenge venstre pekefinger gradvis inn i høyre knyttneve under og plasser den på puten på høyre tommel.
  • Den andre fingeren på høyre hånd må dekke fingrene fra oven. Det må som en løs og kjøttfull hanske av fingrene ovenfra.
  • Nå må du holde denne posisjonen så lenge som mulig foran underlivet.

Det handler om trinnene med mudra. Var det ikke veldig enkelt? Du kan gjøre dette når som helst på dagen. Det er morgen eller kveld. Tiden er ikke begrensningen. Når det gjelder frekvensen, gjør det tre ganger om dagen i minst femten minutter.

Se mer: Kartari Mudra

Fordeler med Kundalini Mudra:

Det er enorme antall kundalini mudra fordeler. Noen av de største fordelene er oppført nedenfor:

1. Slett i seksuelle spenninger og angst.
2. Våkner seksuell kraft eller energi i deg selv.
3. Hjelper med å oppnå naturlig og sunn orgasme.
4. Bringer et nytt sett med regenerering og energi i deg selv.

Så, dette var noen av de utallige fordelene med denne kundalini mudraen.

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

6 + 4 =