Kroppsendringer under graviditeten | Stiler på livet

Hva skjer med kroppen din under graviditeten?

Hva skjer med kroppen din under graviditeten er noe hver kvinne har lurt på et eller annet tidspunkt. Kvinner som forventer har hatt denne tanken mer enn andre. Så her er noen av kroppsendringene som hver kvinne opplever i løpet av de ni månedene.

Kropp changes during Pregnancy

Brystet ditt er trolig den første kroppsdelen for å oppleve kroppsendringer i svangerskapet når en baby begynner å vokse inni deg. De blir store, ømme og smertefulle, og til og med tanken på å berøre dem bringer smerten. Dette er den beste tiden å begynne å jakte på barselbras i din favorittundertøy!

1.  Hvordan kroppen endres under graviditeten, har ikke bare å gjøre med fysisk forandring alene. De psykologiske endringene er mer skremmende enn de fysiske som noen gang kan synes å være. Graviditetshormoner som begynner å strømme gjennom systemet har kapasitet til å få deg til å bryte ned og gråte som et barn på det minste av tingene. Det kan være så mildere som å ødelegge din favoritt te kopp! Så stram belter og vær forberedt på å være et rot, men den beste delen er at folk fortsatt skal elske deg og finne deg bedårende til tross for alle dine cribbins.

Se mer: Kvalme under graviditet

2. Morgenssyke er også forbundet med kroppsendringer under graviditeten; til hvordan kroppen din reagerer på endringene som skjer inni deg. Selv om noen kvinner ikke føler det i det hele tatt, har andre en tendens til aldri å bli kvitt det uansett hvor hardt de prøver, og så på et tidspunkt etter som tre eller fire måneder, går det seg selv som om det aldri skjedde. I tilfelle du er i de første ukene av graviditeten, forberede deg mentalt på en virkelig veldig lang bakrus for å redde deg selv fra sykdomsrisikoen senere.

3. Åreknuter er igjen et svært vanlig graviditets symptom. Disse er bukende årer i vulvaen og til tider selv i beina. Årsak av ytterligere graviditet vekt, åreknuter kan være ganske unattractive å se på. Å snakke med legen din om det kan hjelpe som hun kunne fortelle deg hvordan du sitter på en måte for ikke å utøve mye press på disse årene.

4. Du må ha hørt mye om kroppsendringer under graviditet som fører til en klar og glødende hud. Beklager å briste boblen, men ikke alle kvinner får klar og glødende hud når hun forventer. Til tider svanger graviditetshormonene og gir deg en svært sensitiv, akne utsatt hud. Det er også forekomster av misfarging på ansikt, utslett og merker. Hvis ting blir verre, er det best å konsultere legen din, men i de fleste tilfeller går huden tilbake til normalhet når barnet er født.

5. Kroppsendringer i svangerskapet inkluderer væskeretensjon i en kropp som forårsaker hovent ansikt, hender og føtter. Dette viser at kroppen din har overskytende vann. Ikke begrenset inntaket av vann hvis dette skjer, da det kan skade helsen din. På sommeren spesielt, drikk masse vann og kontakt legen din dersom du får hovne hender og føtter.

Se mer: Acyklovir Under Graviditet

6. Strekkmerker og graviditet er som langt bortkomne søstre! kom en og du bør potensielt begynne å forberede seg til den andre. Det vil alltid være grimme røde merker på lår, rygg og mage. Nær nitti ni prosent av kvinnene opplever strekkmerker under graviditet, og det er en svært vanlig kroppsendring under graviditeten. Den beste måten å unngå dette på er å påføre olivenolje forsiktig på huden fra begynnelsen av svangerskapsdagen for å holde strekkmerker i sjakk!

7. Hva skjer med kroppen din under svangerskapet? For å forstå dette må du ha en veldig klar ide om hva som skjer i kroppen din i de ni månedene. Når babyen din vokser i livmoren, skyver den mot organene dine. Til tider kan det virke som at babyen skyver mot urinblæren veldig dårlig. Dette øker din trang til å gå til loo og til tider fører til økt utløpslekkasje. Selv om du ser ut til å løpe i høyeste hastighet, kommer du ikke dit i tide. Dette er vanlig i løpet av de siste ukene, da babyen posisjonerer seg nedover, klar til å komme ut i verden.

8. Graviditet fører også til karpaltunnelsyndrom når en bestemt ven i karpaltunnelen svulmer opp på grunn av økt blodgass i kroppen. Det er også mer press på hoftene og bekkenbentene, og det er normalt å føle sterk smerte i rumpa som ser ut til å stråle nedover mot bena.

9. Hvordan kroppen din endres under graviditet er virkelig et mirakel! I løpet av disse ni månedene utvikler kroppen stadig med noe nytt skjer hver dag. En kvinne som har hatt jernmage hele livet, vil snart oppleve halsbrann og forstoppelse. Fordøyelsesbesvær vil bli en vanlig funksjon i ditt daglige liv. hvis du tar jerntilskudd under svangerskapet, øker sjansene for å oppleve forstoppelse høyere. Mens du ser ut til å ha forstoppelse og halsbrann, vil ditt ønske om alle slags ting være på vei oppover. Kvinner er funnet å kreve etter ting som sand og gjørme i løpet av deres baby dager. Selv om det ikke er vitenskapelig grunn til å forklare hvorfor kvinner krever, føler jeg at det er helt naturlig å gi inn i din overbærenhet hvis de tilfeldigvis er mot en slags mat fordi vi alle har skyldige gleder!

Se mer: Hodepine mens gravid

Graviditet er en av de beste tider i livet ditt, så nyt det helt uten å stresse mye om hva eller hvordan ting skal skje. Alt vil til slutt finne ut av seg selv og du vil snart få gledebunken i armene dine og dagen du gjør, vil du se og innse all smerten du har opplevd, alle de søvnløse nettene du lå våkne og alle de stille tårene du kaster da babyen din sparket deg fra deg, var så verdt det. Ingenting kunne ha vært mer tilfredsstillende.

Leave A Comment

47 + = 51