Kan Crunches hjelpe til å miste vekt? | Stiler på livet

Vekttap og vektvedlikehold er en kontinuerlig prosess. Det er ikke noe som kan oppnås ved å følge en enkelt metode. Det må tas opp fra et holistisk synspunkt og vekttap bør vurderes som et skritt mot å forbedre din generelle helse og livskvalitet. Så, hvis du prøver å miste din ekstra vekt og komme tilbake i ditt ideelle utvalg av kroppsvekt i henhold til høyden, må du ta vare på mange ting. Dagen din må starte positivt, du må ha måltider til rett tid. Det du spiser, skal være sunt som krasj diett, feiler, oftere enn ikke, og også føre til svakhet. Så diett planen bør være veldig forsiktig chalked ut slik at du ikke sulte eller lider av noen ernæringsmessige mangler. Hvis du lider av visse medisinske forhold, må de også tas i betraktning. Når alle disse tingene er dekket, kommer neste, fysisk trening i 30 til 40 minutter per dag for å forbedre resultatene av ditt vekttapsprogram.

crunches-til-vekt-tap

Enhver form for trening i moderat intensitet kan hjelpe deg med å kaste din ekstra vekt. Selvfølgelig må du også kontrollere dine kostvaner. Nå er visse former for øvelser designet for å målrette mot fett tap i bestemte områder.

Crunches For Vekttap:

Crunches hjelpe en person å oppnå total vekttap og Spesifikk tommer tap rundt midjeområdet og bukregionen. Og hjelper også til å miste jiggly magefett. Unn deg en øvelse som crunches & Sit ups selv fir 15-20 minutter om dagen sammen med en rask spasertur bidrar til å bruke energi som da har en direkte innvirkning på antall kalorier som er brent. Igjen har antall kalorier brent en direkte korrelasjon til vekttap.

Første ting først, bør du alltid gjøre abdominal crunches under en trener for å øke effektiviteten. Å gjøre disse på feil måte, kan føre til alvorlige nakke- og ryggskader. Start med å utføre tre sett med 10 Crunches hver.

Se mer: Cardio Øvelser For Vekttap

Sykkel Crunch

Gjør crunches med moderat intensitet, for eksempel, ti minutter brenner omtrent 100 kalorier. Etter 10 minutter, hvis du er i stand til å opprettholde samme intensitet, som er ganske vanskelig i de fleste tilfeller, hvis du kan strekke opp crunch-treningsøkten i ytterligere 10 minutter, kan du miste opptil 200 kalorier om tjue minutter.

I henhold til studier inneholder et pund av fett i kroppen 3500 kalorier. Så, for å kaste ett kilo av vekt må du opprette et kaloriunderskudd på 3500 kalorier. Så, med de ovennevnte estimatene, kan du håpe på å miste vekt tilsvarende et pund i løpet av en måned hvis du utfører crunches i 20 minutter per dag. Det ser ikke så imponerende ut, men kjerne musklene dine blir sterkere og mer tonet.

Se mer: Beste aerobic øvelse

Hvordan gjøre Crunches på riktig måte:

  • Legg deg ned flatt på gulvet
  • Bruk hendene dine til å støtte hodet og nakken. Bøy knærne og legg føttene flatt på gulvet. Dette er posisjonen der du trenger å starte.
  • Med føttene fast plantet på gulvet, løft skuldrene og øvre ryggen opp, fra gulvet. Ansiktet ditt skal peke på taket.
  • Mens du løfter kroppen din, puster ut. Hold i denne stillingen i noen sekunder. Pust inn når du går tilbake til startposisjonen.

Omvendt Crunches

Når jeg sier, crunches styrke din kjerne muskler; Jeg mener det fungerer på følgende gruppe av muskler: Rectus abdominis, transverse abdominis & The obliques muskler. Når disse musklene blir styrket, bidrar de til å forbedre kroppsbalansen og din generelle kroppsstilling. En sterk kjerne betyr sterke muskler i ryggen, bekkenet og bukområdet.

Jeg håper at ovennevnte artikkel var informativ og nyttig.

Se mer: Resistance Workout

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

+ 65 = 75