Kajol Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Kajol Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Kajol, den berømte bollywood-stjernen og moren til to, er ikke bare kjent for hennes skuespilleriske ferdigheter, men også hennes naturlige skjønnhet. Kajol bærer seg bra og tror på enkelhet. Hun liker å ha på seg ting som gir komfort og gjør henne også elegant. Hun er en av de få skuespillerinner som har klart å balansere både arbeid og transportør samtidig. Hun engasjerer seg også i sosialt arbeid. Med alt dette skjer, kompromitterer hun ikke hennes helse. Hun tar godt vare på kroppen sin og prøver å holde den i form. Hun har fortsatt det boblende utseende på ansiktet hennes. Berøringen av hennes bong skjønnhet er også reflektert. Minimal mengde sminke og hennes naturlige behandlingsmetoder gjør henne til å se fantastisk ut.

Kajol Beauty Tips og Fitness Secrets:

Spisevaner:

Kajol opprettholder en ekstremt balansert diett. Hun bruker alt i små mengder og sulter ikke seg selv. Hun foretrekker å ha 4-5 måltider om dagen til 3 tunge måltider. Hun gjør det til et poeng å spise nok vann og ha en diett rik på protein. Siden hun er glad i ikke-vegetarisk mat; hun spiser fisk, egg og kylling i god mengde. Samtidig sørger hun for ikke å ha noen form for junk food. Hun fortsetter å diskutere kostholdsplanen med dieter når og når det kreves og koordinerer det med sin tidsplan.

Se mer: Hema Malini Hudpleie Tips

Trening:

Kajol sørger for å trene i rundt 90 minutter daglig. Hun besøker religiøst hennes treningsstudio og jobber ut. Hennes viktigste dagsorden er å passe og ikke miste for mye vekt. Men etter å ha kontrollert kostholdet klarte hun å miste rundt 18 kilo vekt innen noen få måneder. Hun vurderer å trene for å være en stressbuster og ikke hoppe over det en enkelt dag. Å utarbeide dette regelmessig har også hjulpet immunforsvaret til å styrke seg; Derfor forhindrer dette henne i å bli syk for ofte.

Sminke:

Kajol Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Kajol bærer minimal mengde sminke. Det er hennes hud som naturlig lyser og gjør henne ser nydelig ut. Den slags diettplan hun følger og hennes vanlige treningsøkter gjør henne til å se naturlig, vakker ut. Hun fremhever hovedsakelig øynene hennes og foretrekker det å være enkelt.

Se mer: Jennifer Lopez Makeup Tips

dressing:

Kajol Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Kajol liker å eksperimentere med sin stilutgave i disse dager. Tidligere var hun ikke så mye opptatt av det, men nå virker det som om hun tar godt vare på det. Hun tar imidlertid ikke på seg klær som ikke passer henne eller gjør henne ubehagelig. Hun tror på komfort og trekker av klær som får henne til å føle seg trygg. Hun støtter mer av elegante klær enn de jazzyene. Hun klær seg opp ved å holde sin alder i tankene og gjør ikke over hennes dressing. Kajol tror på enkle og sober slags kjoler, derfor er dette det som skiller henne fra alle de andre bolywoodskuespilleriene.

Se mer: Neha Dhupia Beauty Tips

Strenge tidsplan:

Kajol sørger for å følge hennes rutine riktig. Hun sover i tid og prøver å dekke hennes åtte timers søvn skikkelig. Hun reiser seg tidlig og engasjerer seg i sine daglige aktiviteter. Hun trener på kvelden og følger ordinert diett riktig. Hun er ikke avhengig av noen form for vaner som å røyke, drikke eller tygge noe stoff. Kajol sørger for å følge nøye balansert kosthold og konsumere mindre mengder karbohydrater.

Hårfarging:

Kajol in saree

Kajol har mørkbrunt farget hår. De fleste ganger liker hun å holde den åpen og eksperimenterer ikke mye med det. Hun liker også å bruke naturlige måter å behandle håret på; Derfor er dette det som gjør det skinnende og sunt. Hun har alltid vært en dristig skuespillerinne og eksperimentert med hennes hårklipp. Fra krøllete tråder til kort hår har alle passet godt på henne og går fint med ansiktskutt.

Leave A Comment

1 + 2 =