Hvordan å underholde gjester under Mehndi-seremonien

Ønsker du å gjøre Mehndi-seremonien unik? Tenk å gjøre det noe annerledes! Ulike religion har sine individuelle bryllupsceremonier; Men en bryllupsceremoni som er vanlig for mest tro er mehendi-seremonien. Ordne spill som nesten alle dine gjester kan dele, ta med og ha det gøy. Det er derfor du kanskje må planlegge en underholdning for dine gjester. Her gir vi de beste tipsene og måtene for å underholde gjester under mehandi-seremonien sammen med litt moro som gjør deg og dine gjester lykkelige.

Underholde Your Guests At A Mehndi Ceremony

Beste 10 måter for å underholde gjestene på en Mehndi-seremoni:

1. Gå på en skattejakt:

En foragerjakt er en fin måte å underholde barna, selv om fotografiene blir tatt. Sett en liste over eiendeler på barnbordet som de må oppdage ellers svare på spørsmål om (for eksempel hvor mange nivåer har bryllupskake? Du kan gi søtsaker til de vinnende barna ellers premade party poser.

2. Ha en Lucky Dip:

Som en erstatning for å ha bryllup favoriserer, hvorfor ikke ha en heldig dukkert? Du kan ha delt dem for barna pluss de voksne. I stedet for bare å være tilgjengelig ved en tjeneste på sitt sted, legger det til en luft av spenning pluss forventning - la dine favoriser underholde dine bryllupsgastere.

3. Butterfly Release:

Se etter en vakker metode for å avslutte seremonien din? Ordne en butterfly utslipp er en fin måte å få tak i dine gjester, pluss la alle smile. Noen par består fortsatt av singulære berøringer som ligner på en meningsfull sang, ellers blir analysen av et favorittdikt tidligere enn ellers under utgivelsen, så kreativ.

4. Carnival Games:

Gjestene vil være familie og venner som kanskje ikke har møtt hverandre tidligere enn. Når middagen og taler er ferdige, ellers mellom seremonien og mottaket, tilbyr folk litt morsom oppførsel som er interaktive pluss inkluderende. Disse metodene dine gjester kan blande seg med andre, opplever også ekstra komfortabel nærmer seg folk som de kanskje ikke kjenner igjen.

5. Photo Booth:

Sammen med å være morsomt for gjester i alle aldre, er en fotoboks et stort middel til å vise frem temaet ditt også personlighet. Våre snøsports-kjærlige venner, for hvert tilfelle, hadde i det siste et vinterunderlandsmannbröllop hvor fotobutikken kom helt opp av alle fra snowboards til vinter-værhatter pluss briller.

6. Dansing:

Dancing er en annen gang en stor del av mehndi-seremonien. Du kan også bruke dette som et spill. Du kan spørre gjestene å danse til trommeslaget. Personer som ikke klarer å slå takten, kan utrydde seg. Derfor kan gjestene danse og dra nytte av arrangementet.

7. Å lage design:

Mens dagen er hoppe for å observere et overskudd av mehendi, gjør du overlegen det til god bruk. Bruk ekstra mehndi til å invitere dine gjester til å prøve hånden deres på å skisse mehandi. Dette kan være interessant, pluss noen kan gå hjemme med en fancy design.

8. Charades:

Et akseptert spill som i tillegg spilles på mange hendelser er charades. Du kan spille charades ved å skille gjestene inn i grupper igjen. Dette kan være en ekstremt overlegen underholdningsbase.

9. Dhol konkurranse:

Formålet med den ekstra boisterous situate av gjester, har en dhol ellers dholaki spiller antagonisme. Du kan spørre musikerne, som du har ansatt, for å tilby sitt verktøy for spillene. Etterpå kan du be om at gjestene tar rollen ved å dumpe hverandre ved tromming.

10. Musikk Appell Hot Line:

Likevel med en DJ, gjør en 3 timers lang spilleliste som alle liker kan være vanskelig. En stor måte å utgjøre forskjellig smak i musikk er å spørre dine gjester om å be om en sang og kunstner på deres RSVP. Ellers, hvis du har et bryllupsside, lager en liste for musikkønsker.

Bildekilde: 1.

Leave A Comment

91 − = 87