Hvordan å takle håravfall i patcher | Stiler på livet

Mange mennesker lider av problemet med hårtap. Det kan være delvis noen ganger. Ofte er ulike faktorer årsaken bak dette. Disse kan også skyldes sebum og smussavsetning dersom tilstanden er svært verre på grunn av soppinfeksjon. Dette er for de som ikke renser riktig. Derfor fører dette til å akkumulere talg og smuss. Bakterieinfeksjonene er også ganske vanlige. Det kan også være stress og hormonelle årsaker bak disse. Familiens historie kan også være noe som bør undersøkes for å kjenne en persons helse.

hår loss in patches

Noen ganger kan folk møte plutselige unormale hormonelle sekreter som kan føre til overskytende eller mindre produksjon av skjoldbrusk. Opprettholde en sunn rutine er ofte nyttig for de som lider av midlertidige problemer. Noen ganger hvis det er overflødig skjoldbrusk i kroppen, kan dette også føre til slike problemer. Disse unormaliteter kan skje på grunn av mange faktorer.

Se mer artikkel: Hvordan slutte tidlig hår tap

Årsaker og symptomer på Hårtap i patter:

Det er ulike faktorer som er ansvarlige for dette problemet. Noen av disse er genetiske og andre kan skyldes visse usunne vaner eller kan også skyldes interne årsaker som mangel på næringsstoffer i systemet. Disse alle kan resultere i følgende:

  • Noen ganger kan historien i en familie være årsaken bak dette problemet. Dette bør kontrolleres skikkelig etter tøylerundersøkelse og også hvis personen har noen form for soppinfeksjoner eller om dette er noe som er arvelig. Så disse bør kontrolleres riktig.
  • Alopecia Areata: Dette er en immunforstyrrelsesforstyrrelse hvor immuniteten til kroppen angriper folliklene, og dette er en autoimmun sykdom. Disse kan føre til flekker som kan være røde og kløende.
  • I noen tilfeller kan dette føre til kløende hodebunn og Alopecia Totalis eller Alopecia Universalis.

Se mer: Hårtap Mannlig mønster Skallhet

Behandlinger for Hårtap i patter:

A. Steroidinjeksjoner:

Det er visse steroid medisiner som kan injiseres direkte i det berørte området. Disse kan gjøres i noen uker til noen få måneder, og disse er også ganske smertefulle. Disse kan behandle disse typer problemer, og disse er også ganske kostbare. Disse er mulige å bli behandlet når det er noen flekker og ikke overdreven. Dette hjelper personen til å få systemet til å fungere skikkelig for riktig vekst. Disse er ganske kostbare, men disse kan prøves ut hvis en person har penger til å bruke og også dette er litt smertefullt for de øverste områdene er vanligvis veldig følsomme.

B. Steroid geler:

Det er visse steroid kremer og også kremer som ofte anbefales av leger som skal brukes på områdene. Disse injiseres imidlertid ikke. Doseringen av disse er derfor ikke som for injeksjonene, men disse er også kostbare. Disse bør imidlertid bli prøvd i ca 6 måneder for å se resultater, og deretter kan en annen konsultasjon med legen gjøres.

Se mer artikkel: Dht Hormon Og Håravfall

C. Andre:

Ulike andre aktuelle behandlinger kan foreslås, som kan være anti-svampe kremer hvis disse er plutselige problemer på grunn av visse dårlige, uhygieniske vaner. Disse kan også være nyttig å behandle dette. Noen ganger kan det være visse midlertidige teknikker som kan prøves ut. Disse kan være veving eller annet klipp i seksjoner som midlertidig kan øke tykkelsen. Disse er ofte kostbare, men ikke kirurgiske. Hvis imidlertid en person får disse fra anerkjente merker og anerkjente salonger eller klinikker, kan disse vare i noen måneder. Avhengig av pasientens tilstand kan en person foreslås transplantasjonsmetodene dersom de er tilrådelig.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

46 + = 51