Hvordan redusere magen etter levering Stiler på livet

Etter å ha en baby, bortsett fra mye glede, er de fleste kvinner bekymret for magen deres? Abdomenfett er vanskelig. Det kan være vanskelig å bevege seg og fordi det bare er oppnådd, kan det være enkelt å prøve de mest prøvende typer fett Graviditet. Graviditetskilder fettforster rundt magen for 2 overordnede grunner; en, slik at huden vår kan strekke for å holde barnet og to, med den hensikt at babyen er polstret, også beskyttet.

redusere belly after Delivery

Beste måter å redusere magen etter levering:

1. Etter graviditet Belly dekker:

Abdominal wrap-metode har lenge blitt brukt etter graviditet for å lette svulmingen og hjerte muskler med vev for å komme tilbake til sin tidligere herlighet. Den tradisjonelle metoden for å motta en mage bakside til pre-graviditet skjema, nødvendig, får en stilig endring av Belly Crook. Du kan finne av en enkel husstand belly bånd nå vikle smidig bomull stykke om midjen din i 1 uke ofte etter levering vil det squash magen pluss holde ryggen din.

2. Grønn te:

Inntak av grønn te på en daglig basis kan dessuten hjelpe til med å krympe midjen din og redusere for mye abdominal fett. Grønn te spiller en effektiv rolle for å forbrenne fettceller ved å øke stoffskiftet.

3. Sitron pluss Honning Vann:

Begynn dagen med inntak av et glass varmt vann på en bar mage. Du kan inkludere 1 spiseskje ren sitronsaft og delvis teskje honning for å gjenopprette smak og effekt. Denne hjemmemedisinen er ekstremt effektiv til å brenne opp magefett raskt. Til hensikt for hurtige resultater, svelg denne koppen med lunkent vann ekstra sitronhunne mot hvert måltid.

4. Buljongbasert suppe:

Boostinntaket av buljongbaserte supper har spesielt Cruciferous grønnsaksupper som ligner på Broccoli, Kål, Kale, Blomkål, Spirer og Collardgrønt. Denne samlingen av plantefôr inneholder spesielle phytonutrients - stoff som forsøker å støtte magefett nederlag.

5. Brystfôring:

Dette er en mer vellykket metode for å redusere mage størrelse ved å kramme livmor pluss ved å utnytte livmor til vanlig størrelse. Amming kan brenne til 500 kalorier om dagen. I tilstanden du ammer, vil du brenne ytterligere kalorier for å lage melk. Du kan slippe graviditetsvekten din ekstra raskt enn mødre som spiser babyene sine

Redusere Belly After Delivery

6. Aerobic Workout:

Du må planlegge 30 til 60 minutter med aerob bevegelse hver dag i uken. For å starte, gjør lys fysisk aktivitet for eksempel sykling, gå ellers svømming. Øk langsomt styrken på treningen din. Du kan også omfatte aerobic øvelser for eksempel jogging, sykling, dansing; klatring trapper, pluss yoga strekker.

7. Turgåing:

Turgåing er en av de enkleste måtene å lette opp på treningsvaner etter fødselen. Start med en lett spasertur. Til slutt vil du jobbe på samme måte som en pumpet opp strøm spasertur. Men en mild tur kan i ro og ro gjøre overraskelse for deg og din kropp, spesielt i starten. Brukes for en forskjell, forsøk å gå tilbake ellers går i et kryss mønster for å hjelpe opprettholde musklene gjette.

8. Epler:

Epler inneholder antioksidanter i tillegg til pektin som hjelper til med å brenne magefett. Pektin begrenser kroppens evne til å suge opp fett opptatt på cellene pluss antioxidantene stopper metabolske forstyrrelser som kan føre til oppbygging av overskuddsfett.

9. Løfteheiser:

Rygg på ryggen av armene dine ned langs sidene. Hold nedre ryggen rødme til gulvet; bøy knærne dine ved føttene flatt på bakken. Slapp av magen mens du puster inn. Mens du puster ut, løft hodet ditt og pluss nakken fra gulvet. Gass som du senker hodet bakover.

10. mandler og vinranker:

Kryss i en mørtel og opprett 2 tabletter med 10 mandelkjerner pluss 10 deseeded Currants (Munaqa) sammen med en kopp lunken melk i de første 10 dagene etter normal levering. De er fulle av magebusting makt pluss veldig samarbeidsvillig for å forme magen din.

Bildekilde: 1

Leave A Comment

48 − 39 =