Hvordan redusere magefett? | Stiler på livet

Magefett fortsetter å være et av de vanligste problemene i denne generasjonen. Fra Mc Donald Red Lipped Joker til KFCs Zinger-burgere, fra disse foten lange tunnelbanestropper til de endeløse løkene i en Burger King-sete, har problemet med fedme hatt stor betydning de siste årene, med resultatgrafen bare som viser økning og noe mer økning. Fedme er begrepet som vi bruker for det fete barnet i skolens kafeteria, som prøver å passe hele cupcake i munnen.

Redusere Stomach Fat

magefett er tilstanden til å være altfor sunn eller litt for mye fett enn nødvendig, som nå har tatt verden med en plutselig bølge. Da løfter vi aldersgruppen til tenåringene som fortsetter å følge barndomsstien til disse hurtigmatkjedene, og dermed øke mye mer fedme. Men for noen realisering sett sent i tenårings hetten så ungdommen kan være den kontrollerte scenen som igjen raskt eskalerer til å være overvektige i de senere årene. Vi kan lage en hel livssirkel bare om hvordan fedme og sinn fungerer i synkronisering for å skape det så uønskede resultatet.

Da er det noen som ikke har tegn på magefett, men en enkel pottemage som henger løst over størrelsen 38 bukser. Det samme gjelder for damer hvor de en gang mager jeans som pleide å fremheve dine kurver, forbedrer nå den lave hengende potten magen. Nå har du byttet til bellbunnene dine og tenker å gli pottemagen, løser problemet. Du er fett, du ser ikke bra ut, men den høye blonde exen din ble sett i roaminghendene i hendene, så du gråter med en isbit og litt mer øl og velger igjen en løsere hvit skjorte for å skjule sommer mage.

fett stomach

Ønsker du ikke å gå tilbake til de dagene hvor avlingen din gjorde verden til å slå hodet mens du sashayed av, brunette låser flyter i luften? Ikke lurer på hvor godt ditt lange platinblonde hår ville ha matchet med den stramme svarte blazeren på butikkdisplayet? Ikke alltid ønsk deg at du fortsatt kan sport den faux boben godt med den korsetten for kvelden, og likevel vil alle disse ønskene bare være så, hvis ingenting blir gjort om det, fysisk. Mens mental tenkning bare kan få deg så langt, er det av avgjørende betydning at du anerkjenner deg selv om hvordan du reduserer magefett for kvinner uten å måtte bekymre deg for å skjule din utstående mage.

Beste behandlinger for å redusere magefett:

Følgende er de beste måtene som kan behandle magen fett på en effektiv måte som ikke har noen bivirkninger.

1. Livsstil Endre Hvordan Reduser Magefett:

redusere stomach fat 3

Dette er en vanlig faktor hvor livsstilen din definerer skjønnhets- og helsesektoren. Å treffe klubben hver andre fredag ​​og drikke som en fisk, kan være din trøst til å ikke spise mat for hele uken, men fredag ​​kveld øl har allerede gjort opp for din vanskelige dagsdagsdiett. Hvis du sulter deg selv hele uken og gobler hva du får i helgen, vil det ikke hjelpe deg. En god ukes salat kan vaske ned med fotballkveldene, og den stramme, svarte kjole vil definitivt vise torden lår og det ville ikke være like imponerende som Beyonce

Bytt livsstil til en sunnere. Hvis du vil miste det magefettet, så er knyttnettet til det å slutte å drikke. Drikker gjør også kroppen lat (vanlig drikking). Det har mange andre bivirkninger bortsett fra økende kroppsfett. Hvis du ikke stopper det hyppige forbruket av brennevin, vil kosthold og øvelser ikke være så nyttige.

2. Ikke vær inaktiv:

Tegnefilm of a Couch Potatoe

Nå kan du ha en perfekt livsstil med salater og juice, brokkoli blandet med hjemmelagde yoghurt og så videre, men hvis du opprettholder din posisjon som en sofa potet, ville du definitivt ikke vise noen resultater overhodet. Ta ut de gamle yoga buksene og klem dem inn i dem. La dem strekke seg og nå begynner du med din strekk. Prøv å være oppe på føttene og trene dine dovne tider, slik at du endelig kan ta ut den stramme tux og det brune læret midjejakke og flaunt det høyt. Målet er å måtte passe i yoga-buksene dine igjen uten at fiberen strekker buksen til uendelig og utover. Å være inaktiv gjør den indre kroppen til å slå seg ned for dårlig stilling og det reflekterer. Folk vil bli mindre tiltrukket av deg, hvis du viser en dårlig kroppsstilling og hvis du er liggende hele tiden. Vel, det må byttes for å redusere magefettet.

3. Spis å passe:

redusere stomach fat 4

Nå er det første skrittet for å vite hvordan du reduserer magefett, å vite de riktige typene mat som vil hjelpe deg å få deg tilbake på sporet og i spillet. Mat definerer fett og de definerer din kroppsbyggingsevne også. så i ungdommen eller tenårene, hvis du går på strenge diett og begynner å tenke, er dette hvordan du vil gå ned i vekt, sammen med vekten du også ofrer din eneste sjanse til å vokse og utvikle seg.

Så i stedet for å blinde gi opp maten din, prøv ditt beste for å innlemme sunn på tallerkenen din og bekjempe magefett som aldri før. Spisevaner har også vært forandring for noen mennesker. Unngå donuts og gå på farten for den brune sengen. De er gode for deg, da de kommer med fiber og vil tillate å brenne kalorier mer effektivt. Dette er bra for å miste den tunge magen fett. Hvordan redusere mage? Følg denne teknikken.

4. te:

redusere stomach fat 5

Hvordan redusere magefett ved å bruke hvilken som helst te som Oolong te, hvit te, svart te og så videre, men kan noe slå fordelene med en god dampende kopp grønn te med teposen litt slouched på det utsmykkede tallerkenstykket. Grønn te er en naturlig magefettbuster og derfor legger du til en grønn te kartong hver gang du går på dagligvarehandel. Ikke bare hjelper det med kreftbehandling, men dens rike antioksidantegenskaper og EGCG-elementet vil hjelpe deg med å bekjempe fettet rett utenfor hyllen..

En nylig studie viste også hvit te som måles opp til grønt hvor eksperiment viste 70% fett absorbere fra kroppen din ved vanlig bruk. Når du er på vekttap diett, vil urtete (annet enn grønn te) være bra for deg. Noen av de beste urtete er de ayurvediske eller naturproduktene som er innenlandske, men fungerer vellykket. Hvis du vil miste den magen, så er dette en av de få tingene du må opprettholde.

5. Legg masse til fettet ditt:

redusere stomach fat 6

Å miste vekt betyr ikke at du må være syk tynn og prim og riktig som de størrelsen null modeller. I stedet har veien og flaunt en sunn kropp ved å konvertere fettet til en kropp full av masse. For dette er det primære kravet protein og vitamin. Nå er en raskere, men mer risikofylt tilnærming til dette piller. Du kan kjøpe over disken protein og vitamin piller som vil hjelpe til i massekonvertering.

Det samme gjelder for kosttilskudd som kan brukes til å tone og skape kroppen din, men kan noen konkurrere mot ektheten til en god tallerken med måltid. Å legge til protein i kostholdet ditt inneholder mye kylling som også vil hjelpe deg med å vokse i høyde. Røde kjøtt kommer andre i linjen sammen med gode fjærfeegg og fisk.

Sjømat er også en god kilde til protein, og det har blitt annonsert at protein vil hjelpe deg med å kontrollere stoffskiftet ditt og fylle magen samtidig slik at du kan få dagen uten å føle en konstant sult. Riktig forbruk av protein har vist seg å være svært vellykket for folk som ønsker å miste bukfett. Redusere magefett kan være en tøff prosess, men gjennom denne teknikken kan du effektivt redusere den magen. Påfør denne teknikken mens du kan som i en viss alder, vil du ikke kunne konsumere så høye mengder protein.

6. Reduser oljer:

Kokosnøtt oil

Nå har ren økologisk vegetabilsk olje og kokosnøttolje blitt vist å være en av de viktigste årsakene til vekttap. Hydrogeneringsteknikk inkuberer flere hydrogenatomer i kroppen din og forbedrer dermed en skulpturell struktur. Safflorolje eller ekstra jomfruoliven er ikke en dårlig konkurrent også. Å være rik på omega 3 fettsyrer, vil disse kraftoljene holde deg frisk og mager. Prøv å lage matene dine med dette, og du vil føle resultatene. Å velge de riktige oljene kan være en hektisk prosess, siden når du spiser for å redusere magen din, bør du bare velge de riktige oljene som vil være effektive for å kutte ned magefettet. Dette er en av de vanskeligste delene. Men dette punktet bryter det ned og gjør det enkelt for deg. Bruk av oljer er en av de beste metodene for å redusere magefett.

7. Filmtid Snack:

Film time snack

Målet er å ha flere fullkornsprodukter hele tiden, og derfor er det noen raske løsninger på de sultne brunsjtimene. Fest en hel hvete, brunt brød med en skinke skive sans osten og tilsett litt salat eller spinat til smak.

For de travle kveldene, hopp i en pose med popcorn i mikrobølgeovn og nyt dem på farten. Dette er en solid måte å redusere magefett ettersom popcorn er et helkornsprodukt også. Men salting eller buttering eller oste av popcorn vil være et totalt tap for denne planen. Det er et komplett ikke-nei. Det kan være ekstremt dårlig for folkeslag å spytte popcorn, og bare få personer er klar over det. Det legger til ekstra lag med fett i kroppen, siden du ikke bare har på eller to. Du bruker en bøtte eller en bolle fylt med popcorn.

8. Meieri:

Dairy

Spis ditt kokte egg, og før du rush ut med bøkene dine i hånden, gjør deg selv et sprudlende glass melk for å legge til dagen. Begynn å se på internett på hvordan du lager ostemasse hjemme og deretter flere hjemmelagde yoghurtoppskrifter. Når du vet at oppskrifter begynner å jobbe med dem. Meieriprodukter har vist seg å være ganske effektive for å redusere den magen i fortiden. Dette er en av de beste måtene å redusere det magen fett og en person vil være i stand til å konsumere mange gode vitaminer og holde seg frisk og samtidig arrangere en diett for seg selv som vil tillate ham å miste gode mengder fett.

9. Spis dine grønnsaker:

Spise your greens

Nå smaker litt grønn i munnen din, som jalapenos i Hawaii-salaten, og noen smaker godt med den store saftige biffen. Lag en salat ut av noen brokkoli og noen grønne grønnsaker som salat eller spinat og til og med den kinesiske kålen, Bok Choy. Avokado som smaker godt, hjelper deg også. Du vet nok en annen lavkalfrukt som vil hjelpe deg med å miste magefett? Kule og grønne agurker. Veggies er alltid gode når det gjelder å redusere fett. Man kan påvirke bukemuskulaturen ved å spise riktige grønnsaker. Grønnsaker kommer med naturens godhet og hjelper deg med å redusere kroppsfett og magen også.

10. Havre:

Havre

Når det var et spørsmål om vekttap i huset ditt, har moren foreslått noe seriøst havregryn diett, og det er på tide du begynner å lytte til henne. Etter en lang dag med jobb, kutte noen bananer og fersken, noen pærer og noen jordbær, kok dem havre, bland dem inn og legg dem i TV-sofaen din for dagen. Mange mennesker er ikke glad i havremel. Men de er sunne og kan tillate en å opprettholde et sunt kosthold og gi kroppen gode fordeler av fiber. Dette vil tillate en å be om mindre mat og miste mer fett ved å spise mindre mat.

Vask ut syndene: Kroppen din kan være helt frisk, men vi lever i en verden der forurensning er et stort problem, og derfor er det svært viktig at du opprettholder en kropp full av vann. Ofte kommer toksiner og forurensning inn i kroppen vår gjennom luft og slike og disse akkumuleres i fettcellene. Nå er disse stædige giftstoffer en viktig grunn til at du fortsatt er oppblåst og derfor bruker hele organisk liv som gir vann for å vaske ut giftstoffer fra systemet ditt.

11. Start oppvarming for å redusere magefett:

Hva er øvelsen vil bidra til å redusere magen fett naturlig? Etter varmeopptak, slipper du av magefett.

A) Jogging:

Jogge

Første ting først, start en daglig joggingskjema. Tidlig morgen hilser du med noen granatäpplejuice og legg deretter din Nike på og gå for en god løp. Prøv å se etter en partner som kan bli med på deg for å gjøre joggen mer underholdende. Dette bør være minst en 45 minutters prøveperiode. Dette vil øke din kardio så vel som lemmer muskler og sette dem til god bruk.

Dette er en fin måte å brenne fett på, og du kan observere hvordan du kan redusere magefett hele tiden. Ofte hvis du er en veteran jogger, finn deg selv et tomt felt, og når du går i morgen, begynner du å løpe opp og ned i feltet. For profesjonelle, knytt en vekt vikle rundt ankelen din for bedre resultater. Jogging er en av de beste måtene å brenne den magen fett. En person vil kunne redusere magen effektivt ved å redusere fettet som akkumuleres i magen. En av de beste måtene å miste mage er å gå på tredemølle og holde et jevnt tempo og sakte øke det (hvis du har det utstyret som er tilgjengelig).

Se mer: Fat Burning Workouts

B) Svøm dine bekymringer unna:

Svømme your worries away

Du trenger å vite hvordan du kan redusere magefett, og derfor er svømming en flott hobby som kan velge mellom. Skriv inn navnet ditt i en av de nærmeste svømmingstasjonene og ha en gala-tid som svømmer bort hele magefettet. Det er visse stiler og teknikker som du kan velge som kan forklares bedre av treneren din. Svømming er en av de beste måtene for å strekke bukmuskulaturen og legge noe anstendig trykk på magen, og dette vil tillate en å redusere det magefettet. Hvis du jobber med å redusere magefett, så er en av de beste måtene å få muskelen til å utvide magen og komprimere den. Denne prosessen vil til slutt føre til redusert mage. Hvordan redusere magefett? Gå og prøv litt seriøs svømming.

C) Sykkelveien:

Bike the way

Når du sykler, er det en konstant øvelse som skjer i magemusklene dine. Hvis du går med den anaerobe tilnærmingen, finner du deg selv raskt mot målet ditt. Anaerob er en serie med intens trening som varer bare et minutt eller så, og derfor, mens du sykler med rask hastighet øker hastigheten og begynner å padle i raskere hastighet. Sykling i et godt tempo vil tillate en å gjøre beinmuskulaturen sterk slik at kroppen passer også. Sykling for lange avstander vil redusere magen, og etter proffers diett vil du kunne komme på et fjærvektstadium. Kroppen vil bli og passe, og du vil kunne utføre mange aktiviteter som var begrenset på grunn av din vekt tidligere.

Etter et minutt eller så gå tilbake til normal hastighet og gjenta; Med sykling går de nedre musklene gjennom en konstant belastning som vil hjelpe deg med å suge i den magen sammen med en stor torden lår. Hvis du sykler denne typen regelmessig, er du det beste eksempelet på hvordan du reduserer fett fra kroppen.

D) Crunches:

Situps crunches

Den neste beste øvelsen for magefett er crunches som er en enklere versjon av sit-ups. Begynn med å ligge på ansiktet på en yoga matta og begynn med å bøye knærne oppover. Legg nå armene bak hodet ditt, men ikke helt bak. Ikke legg inn fingeren bak ryggen. Tommelen din skal ligge bak ørene mens resten av håndflaten støtter hodet og nakken. Å gjøre riktige crunches kan være bedre enn å gjøre mange sett med sit-ups. Det gjør musklene i bukdelen sterk og gjør dem også harde. Hvis du vil miste en god mengde magefett, er en av de fineste måtene å gjøre det og holde seg frisk, å gjøre noen crunches. Å gjøre crunches ganske ofte gjør kroppen frisk fra kjernen også.

Nå med haken opp, løft bare overkroppen til grensen der magen føles et rett trykk. Gå tilbake til opprinnelig posisjon og gjenta deretter. Du kan til og med velge skrå crunches hvor du legger deg ned og løft beina opp skrå og derved skape trykk i bukområdet.

E) Benøvelser:

Bein raises

Ben øvelser for å redusere mage fett. Her er en flott beinøvelse hvor du kan bruke din nedre kroppsstyrke til å redusere betydelig vekttap i ditt abdominalområde. Lig deg ned i ansiktet i en yoga matta og legg armene bak hoftene dine. Ta dem inn og løft deretter sakte beinet opp til de ligger over parallellnivået. Denne gangen kan du bruke sakseteknikken hvor du koordinerer mellom beina dine ved en opp ned bevegelse. Du kan justere bena og deretter begynne å rulle dem i en sirkel.

Dette kan virke lett, men i virkeligheten er det faktisk en veldig anstrengende øvelse der dine nedre muskler, inkludert magen din, fungerer sammen for å kontrollere opphenget av beinet. Benoppgangen (liggende eller hengende) har vist seg å være noen av de beste øvelsene for å miste bukfett. Du trenger ikke et treningsmedlemskap for det. Du kan gjøre det hjemme ganske enkelt på den mest morsomme måten. Slå på litt musikk og gjør øvelsen til beinheiser morsommere.

F) Sideplanken:

Side Plank

Side plank er et av de beste eksemplene på hvordan du mister magefett og nyttig trening for å redusere magefett. Ta nå en matte igjen, og denne gangen rulle til siden slik at du hviler på den ene siden, kanskje venstre med venstre hånd eller venstre albue som støtter hodet. Bena skal være rett. Nå hold kroppen din fleksibel og hev deg hofte litt for å legge til trykk i midten. Oppretthold posisjonen en stund og slipp deretter en liten pause og deretter gjenoppnå dine funksjoner igjen.

G) Tuck and Lift:

bro pose

Dette er enda en viktig øvelse som du kan velge. Nok en gang legger du opp på en matte og legger hendene dine under baken din. Pass på at ryggraden, nakkene og benene er alle justert. Nå hviler overkroppen mens du løfter balgen din opp i luften, slik at du danner en liten N-figur med kroppen din. Benet og hodet skal fortsatt plantes fast på bakken. Start nå med ett ben og løft dem opp. Hold posisjonen, la benet ligge i sin opprinnelige posisjon og fortsett med den andre.

Se mer: Mist magefett i 3 dager

H) Hopp over:

hoppe

Husk de gamle dager da du og din venn ville hoppe over på terrassen din og alle ville kjempe for deres svinger. Vel, det er tid du tar tilbake de dagene med denne vakre øvelsen. Hopping i en helhet vil hjelpe deg å redusere magefett fra alle bestemte deler av kroppen din og målet ditt er magen. Ikke bekymre deg for resten, bare hoppe over med en hodetelefon og se resultatene selv.

12. Aerobic kan redusere mage:

Aerobic

Her er en stilig måte å introdusere moro på hverdagen din. Når vi sier aerobic, betyr det vanligvis en rytmisk mønstret trening koreografi med et solid dansnummer eller musikk for å matche rytmen. Aerobic er morsomt fordi dette er i utgangspunktet en treningsøkt omgjort til et dansegulv hvor du kan trene og ha det gøy samtidig. Delta på noen aerobic klasser, hvis du vil miste bell fett raskt. Å miste bukfett blir mye morsomt og energisk prosess, hvis du gjør det gjennom aerobic. Riktig utførelse av aerobic vil hjelpe til med å miste den ekstra andelen kroppsfett i baken og på siden av midjene også.

Deretter kan du se forskjellen på kroppen din, hvordan du reduserer magefett når du gjør aerobic trening regelmessig. Disse er raske, positive og vil umiddelbart hjelpe deg med å miste de stædige fettene. En av de vanlige scenariene med aerobic inkluderer en gruppe mennesker som trener på samme tid som vil hjelpe deg med å holde tritt med trenings tempoet. Men hvis ting ikke virker bra, kan du alltid velge en treningsøkt i hjemmet.

13. tredemølle overbelastning for å miste magefett:

klappbare tredemøllen workout

Slå på treningsstudioet og løp for tredemølle. Når du finner en gratis tredemølle, kjør litt mer i det for å miste magefett; Dette er å kompensere for alle tider du har følt lat i huset ditt, og har strengt unngått morgenalarmen for å gå ut og jogge. Dette vil kompensere for all den tiden, så hvis du ikke har en god evne til å jogge, bare prøv lykken ved tredemølle.

14. Yoga for å redusere magefett:

yoga

Når vi sier yoga, handler det mer om å strekke og puste, men disse strategiske pustene og strekkene på samme tid vil definitivt ende opp med å hjelpe din løse magefett. Yoga er en mye roligere tilnærming til å redusere magefett, og derfor er det veldig viktig at du bruker riktig type øvelser for å hjelpe deg med å bekjempe den stædige magen. For eksempel begynn med hele serien av solsalutasjoner og fortsett videre til de oppadgående og nedadgående hundene. Disse er ganske enkelt relatert til pust og strekking.

Bivirkninger av magefett:

Jeg vil fortelle deg en annen grunn til hvorfor du trenger å vite hvordan du kan redusere magefett for kvinner. Med fedme er ikke bare depresjonen og tankene dine, men også systemet ditt. Dette betyr med fedme nå vil du møte en større del av risikoen først og fremst å være diabetes. Hvis du allerede er en registrert diabetes pasient, vet du at knærne er i dype dype problemer.

De andre problemene som kommer sammen er søvnapné hvor du opplever å puste pause mens du sover som er dødeligere enn diabetessykdom. Deretter kommer det sporadiske sjansene for at arterien clogging med de cupcakes frostings du hadde tidligere denne dagen som kan bety at i kveld kan du finne deg selv i en sykehusseng som rulles til neste ledige OT for en bypassoperasjon. Du har lyktes med et slagtilfelle for å skyte dine kveldspillplaner etter kontoret. Hvis du følger rådene som tilbys på dette punktet, vil du sikkert lykkes med å redusere vekten og den tette bukfett. Risikofaktorene bør holdes i tankene og man bør overholde dem. Det er en lov eller regel for deg, til du mister det magefettet.

Mens den førstnevnte er fettet som akkumuleres i mellom organene og ytre skallet, er det subkutane fettet ikke så søtt lenger; det er det fettet du kan føle deg i magen svingende rundt.

2. arv:

redusere stomach fat 2

En stor del av magefettet kan skyldes arvelighet, og siden du har oppnådd dette dominerende genet fra visne foreldrene dine, kan dette være et gjenopplivende problem hvor enda et hardkokt egg vil resultere i en liten mage under navlen din. Noen sier at maten du spiser på kostholdet ditt, har gått rett til magen. Dette kan imidlertid endres med forgjengelig spising, sunn livsstil og mye mer øvelser for å kontrollere. Når årsakene til problemet er genene, så er det egentlig ikke noe mye man kan gjøre med det. Dette vil sikkert være en uflaks for noen. Den eneste tingen du kan gjøre er å jobbe med kostholdet ditt og fortsette øvelsene dine. Hardt arbeid slår talent.

3. Kjenn dine grunner:

Målet ditt er å vite hvordan du kan redusere magefett, og derfor, før vi begynner å grave et hull, la oss alle erkjenne grunnen til at vi skal gjøre det. Med forbigående alder gikk våre talenter bredere, vår struktur også, og mens noe av det ble skylden på pubertet og aldring på den annen side, er det overvektige som trengte en sternkontroll. Nå er det to typer for opphopning av fett i kroppen din. Det viscerale og det subkutane fettet.

Hvordan å redusere magefett for kvinner, er egentlig ikke en stor sak, og hvis du jobber hard, kan fedme bli slått og vunnet. Hør ordene i denne artikkelen og se resultatene for deg selv.

I denne artikkelen har du blitt gitt noen av de beste måtene å miste den magefett ved å følge visse dietter og også ved å utføre bestemte øvelser. Det er mange måter å miste bukfett og noen av de beste er diskutert i denne artikkelen. Redusere overflødig magefett kan være veldig enkelt, hvis trinnene følges ordentlig.

Se mer: Hvordan redusere magefett i 2 dager

Leave A Comment

− 1 = 1