Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

Er det mulig å redusere magefett i 7 dager naturlig? Ja! Det er helt mulig. Magefett eller magefett er et område av kroppen hvor fett lett samler seg, og det kan bli vanskelig å bli kvitt kort tid. Magefett akkumuleres som følge av overflødig hengivenhet i fet mat og ikke trening. Mens fettstoffer er en absolutt nødvendighet, er det også viktig å hengi seg til noen øvelser for å komme seg bort med overskytende fett som legger seg ned i magen, vanligvis underlivet. Men med noen raske og enkle å gjøre øvelser, ved å følge fast kostholdsplan og yoga, blir det lettere å kaste de som er fett av magen eller magen i en uke. Disse øvelsene og diettplanen må trenge daglig. Følg dem religiøst og se resultater i en periode på en uke. Opp for avtalen?

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

Så, vi vil hjelpe deg å se slank og passe i området rundt magen din, slik at du kan bære det favoritte antrekket eller sareen og se vakkert ut. Her er hvordan du kan få en flat mage.

Hva er årsakene til magefett eller magefett:

Magefett avhenger av flere aspekter av vår livsstil. Noen få faktorer som kan være ansvarlige for din pause er:

 1. Dårlig styrt diett
 2. Feil metabolisme
 3. Psykisk stress
 4. Feil holdning
 5. Mangel på fysisk aktivitet.

Din magefett kan skyldes en eller flere av disse faktorene. Så hvis du vil miste den magen fett fort, er det best å jobbe på alle disse faktorene samtidig.

Hvordan å miste bukfett i 7 dager:

Nedenfor er de beste og svært enkle metoder for å redusere magefett i 7 dager naturlig, og det har ingen bivirkninger også.

Hvordan redusere magefett i 7 dager uten trening:

La oss se hvordan du kan redusere magefett i en uke uten trening.

Still inn ditt sinn:

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

Hodet er prosessorenheten for hele vårt system. Måten sinn oppfører seg påvirker hele kroppen vår. Noen ganger kan vi ikke få ting til tross for den strenge trenings-og diettplanen. For ønskede resultater, bør tankene også være involvert i vår øvelse. Et spent eller forstyrret sinn vil aldri gi deg de resultatene du ønsker. Prøv å holde seg kult mentalt og ta alt i god skritt. God musikk og meditasjon kan stimulere mye positivitet i tankene dine. Viktigst, ha en god natts søvn. Det er ingenting bedre enn å sove for et sinn. Det forynger hele systemet.

Maten du tar er viktig:

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

Hva å spise for å miste bukfett i 1 uke? Visste du hvordan du kan redusere magefett i 7 dager naturlig gjennom kosthold? Det er et velkjent faktum at fiberrik mat er god for stoffskiftet vårt. Fiberholdige matvarer er i stand til å absorbere mye væske og gjøre appetitten tilfreds. På den måten har du ikke mye trang til fristende matvarer som søtsaker eller stekte ting som gir fett til kroppen din.

Ta i fiberrik kosthold med mye frukt og salater. Unngå for mange karbohydrater og legg til voluminøse matvarer som fullkorn og havre til kostholdet ditt. Topp det med mye vanninntak, ca 5-7 liter per dag. Når du kombinerer et riktig kosthold med treningen, vil du brenne magen fett om 7 dager

Se mer: Slik får du flat mage i en måned

Drikk mye vann:

Tørst Girl Drinking Water After Exercise

Vann er en svært viktig komponent som regulerer kroppens metabolisme. Å holde kroppen tilstrekkelig hydrert, hjelper til med å skylle ut toksiner og annet skadelig avfall, i tillegg til å forhindre væskeretensjon. Dette bidrar igjen til å redusere mageprojeksjon, og du vil se slankere og yngre ut. Så hvis du virkelig vil vite hvordan du reduserer magefett på 7 dager, gjør du bare en innsats for å drikke rikelig med vann, nesten 10 glass hver dag.

Drikke sitron og flaske gourd juice:

Hvordan to Reduce Belly Fat in 7 days-bottle gaurd

Drikke et glass sitron og flaskepølse juice er et utmerket middel for å redusere magen fett på bare 7 dager. Flaskepølse er en kalorifattig grønnsak som er lastet med C-vitamin, riboflavin, kostholdsfibre og andre sunne næringsstoffer som øker stoffskiftet og dermed hjelper vekttap.

Fat Burning Massasje Olje:

Hvordan to Reduce Belly Fat in 7 days-Fat Burning Massage Oil

Massere magen din med fettforbrennende massasjeolje vil også bidra til å redusere magefett enkelt om 7 dager. Bland 2 spiseskjeer hver sesamolje og sennepolje med 1 teskje olivenolje. Varm denne blandingen forsiktig og bruk over magen din i mild sirkelbevegelse i noen minutter. Dette vil bidra til å forbrenne fettcellene og gi deg en tonet og flat mage.

Tilstrekkelig søvn:

Hvordan to Reduce Belly Fat in 7 days- Sleep

Søvn er svært viktig for å sikre generell god helse. Etter en hektisk dag på jobb, er det viktig å få en god søvn på 8 timer. Når du ikke sover godt, forstyrrer den hormonell tidsplan, og effektene kan være verre enn du kan forestille deg. Ifølge forskere har det blitt bekreftet at en person som sover mindre, har større risiko for å være overvektig. Også, forsker foreslår at søvn og spise mønster er sammenkalt. Så mens du følger disse diettene og trener for å miste mage om 7 dager, få en god natts søvn for å få positive resultater.

Spise sunt:

Hvordan to Reduce Belly Fat in 7 days-Do Not Starve Yourself

Det er en komplett myt at sulten selv vil bidra til å kvitte seg med magefett og også gå ned i vekt på bare 7 dager. Å holde seg borte fra mat helt i 7 dager, vil ikke bidra til å redusere magefett, men i stedet vil sette kroppen i en katabolsk tilstand der muskelvevet brytes ned for energiproduksjon. Det er derfor viktig for kvinner å få minimum 1500 kalorier per dag mens menn trenger ikke mindre enn 1700 kalorier per dag.

Se mer: Hvordan miste bukfett i 10 dager

Sukkerinntak

Hvordan to Reduce Belly Fat in 7 days-Sugar Intake

Sukker er den viktigste skyldige bak bukende mage. En høy sukker diett holder insulinnivået høyt i kroppen, og derfor har en person en tendens til å føle seg sulten oftere. Hvis du vil redusere magefett på bare 7 dager, spis mindre sukker som mulig.

Hjem Øvelser for å redusere magefett i 7 dager:

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

Når du vil kaste magen fett virkelig raskt innen en ukes tid, må du ha en tilpasset treningsøkt. Det bør være slik at du fokuserer på de riktige områdene uten at du slipper med tretthet. Arbeidet bør bestå av kardiovaskulære øvelser som myker kroppsfettet din i 7 dager. Ti minutter med løping eller roing trening vil være akkurat nok. Det bør følges av øvelser som involverer hele kroppen din. Push-ups, chin-ups og lunges er gode kroppsøvelser. Til slutt, arbeider intensivt på magen med sit-ups, beinheiser og ab crunches vil gjøre akkurat det du vil. Denne treningen vil drenere mye svette. Når du svetter, mister du ikke bare vann, men også viktige mineraler fra kroppen. Husk å supplere din treningsøkt med rikelig væskeinntak, inkludert glukose og Gatorade, for å unngå dehydrering og mineralmangel.

crunches:

Ingenting er effektivt som crunches som en øvelse for å redusere mage på syv dager. Crunches har vært den eldste måten å redusere magen fett. De reduserer ikke bare magen din, men gjør også din abs sterkere. Det er lett å gjøre og kan gjøres hjemme. Slik gjør du det.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Lig deg flatt med knærne dine og føttene på bakken.
 2. Løft hendene og legg dem bak hodet ditt.
 3. Pust inn dypt. Når du løfter øvre torso av gulvet, skal du puste ut.
 4. Gjenta innåndingen og pust deretter ut som du kommer opp.

Start med å gjøre 10 per dag og sakte øke tellingen.

Side Crunch:

Miste magefett i en uke ved denne sidekretsen. Selv om det kan se lett å gjøre, trenger det streng praksis å bli vant til det. Øv sidenkretsen daglig for en kort stund. Med tiden vil du bli vant til energien som kreves for å gjøre dette. Trinnene nedenfor vil veilede deg hvordan du enkelt kan gjøre det.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Lig deg flatt på gulvet.
 2. Kant bena til samme side med skuldrene dine samtidig.
 3. Sidekretsen fokuserer mer på musklene på sidene dine.

Begynn med 10 ganger per sett hver dag og sakte øke repetisjonene for å miste bukfett i en uke.

Vertikal benkrem:

Dette vil svare på spørsmålet ditt hvordan du mister lavere magefett i 1 uke. Vertikale benkremer arbeider musklene i lårene dine ved å krølle beinet vertikalt og bygge muskelmasse. For å gjøre det praktisk, har vi satt det som skritt for deg å komme i gang. Øv daglig på denne måten.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Lig deg flatt på matten eller på gulvet med beina vendt oppover mot taket og deretter
 2. ett kne som krysses over det andre.
 3. Pust inn og løft overkroppen mot bekkenet ditt.
 4. Nå, pust ut sakte.

12-16 crunches i to eller tre sett er ideelle hver dag.

Sykkeløvelse:

Nei! du trenger ikke en sykkel. Vi vil fortelle deg hvordan du kan gjøre dette uten sykkel. Sykkel crunches er den sikre måten å målrette på rectus abdominis og obliques, alt sammen i en enkel trening. Slik gjør du det.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Ligg på gulvet og hold hendene bak hodet eller på siden som du gjør crunches.
 2. Løft begge bena fra bakken og bøy dem deretter på knærne.
 3. Ta det høyre kneet nær brystet, hold venstre ben ut.
 4. Ta nå den rette foten ut og venstre ben nær brystet.

Du må gjøre trinnene vekslende med dine to ben.

Reverse Crunch:

Omvendt crunches er en god øvelse for å redusere magefett i en uke. Alle av dem er først og fremst modifisering av den enkleste crunchen. Den omvendte knasten vil styrke bukemuskulaturen, men også legge mindre belastning på ryggen og nakken enn en enn en vanlig knase. Denne øvelsen vil gi deg seks pakker abs og samtidig redusere magen din.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Lig deg ned på gulvet med beina helt utstrakt og armene dine på siden av torso med håndflatene på gulvet. Hold armene stasjonære i løpet av treningen.
 2. Beveg beina opp slik at lårene er vinkelrett på gulvet og føttene dine er sammen og samtidig parallelt med gulvet. Dette er startposisjonen din.
 3. Når du inhalerer, beveger beina mot torso og rull bekkenet bakover og løft hofter av gulvet. Knærne dine bør røre på brystet.
 4. Hold sammentrekningen i et sekund, og flytt bena tilbake til startposisjonen når du ekspanderer.

Gjør dette 3 sett med 15 ganger daglig.

Dette regnes som en av de beste abdominal øvelsene for den nedre magen fett.

Se mer: Hvordan miste magefett i 5 dager

Rolling Plank:

Hovedpunktet i rullende plank er å trene kroppen rundt magen, hofte og nedre del av kroppen. På slutten av trening, vil din abs bli tonet og du ville ha mistet et par buketter fett. Her er hvor raskt du kan gjøre dette. Det er sikkert gøy.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Legg deg ned på matten eller gulvet sidelengs.
 2. Støt kroppen din på høyre albue og høyre ben. Pass på at albuen er vinkelrett på skulderen, og venstre ben ligger over høyre ben.
 3. Hold knærne rett og hoftene dine bør ikke røre bakken.
 4. Fortsett i denne stillingen i ca 30 sekunder.
 5. Når du er komfortabel, kan du fortsette å være i denne stillingen i omtrent ett til to minutter.

svømming:

kvinne relax on swimming pool

Svømming er den beste treningen for å redusere mage på 7 dager. Mens du svømmer, fungerer vannmotstanden som en pute for musklene og leddene, og viser seg også å være en fantastisk kardio-trening. Svømming er den mest effektive måten å brenne magefett raskt som det virker på hele kroppens muskler. En annen grunn til at svømming er den beste aktiviteten for å brenne magefett i en ukes tid er at den lar deg brenne flere kalorier på kort tid. Jo mer du svømmer jo mer kalorier du brenner, og du vil kunne flaute en flat mage på bare 7 dager.

walking:

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

Hvilken bedre måte kan du tenke på enn en 30 minutters rask tur hver dag? Walking vil brenne kalorien din og vil drepe unødvendig karbo fra kroppen din. Et sunt kosthold og en rask spasertur i en måned er den mest effektive måten å kaste ut som går av magen din. Det er en enkel, gratis og en av de enkleste måtene å bli aktiv, gå ned i vekt og samtidig bli sunnere. Å gå raskt kan også hjelpe deg med å opprettholde utholdenhet, forbrenne overflødige kalorier og gjøre hjertet ditt sunnere. En rask 10 minutters spasertur gjør det magiske og du trenger ikke å gå i timevis.

Yoga for å redusere magefett i 1 uke:

Trær utgjør:

Treposer er en yoga for å redusere magefett i 1 uke. Vrikshasana yoga er kjent som treet utgjør yoga og bidrar til å forbedre konsentrasjonen. Stående en fot kan være utfordrende, men gir den en prøve. Prøv denne yoga posen.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Skift vekten til venstre ben.
 2. Hold ditt høyre kne i brystet, ta ankelen og støtte bunnen av høyre fot på venstre lår.
 3. Hvis du føler at du ikke får balansen, hold hånden på ankelen mens du presser inn i låret.
 4. I tilfelle du finner den rette balansen din, hold hendene sammen foran brystet.
 5. Hold magen tett inntil ryggraden, og sørg for at du fortsatt kan puste lett.

Warrior Pose:

Dette er en annen yoga som reduserer magefett i 1 uke. Unngå denne asanaen hvis du har et svakt hjerte. Rådfør deg med legen din før du begynner å praktisere dette. Det styrker imidlertid ryggen, skulderen, armene og lårene. Kvaliteten er å få den rette balansen.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Skift vekten til høyre fot.
 2. Kram din venstre skinne inn i brystet, og strekk den rett bak deg bak, slik at den er parallell med bakken.
 3. Forleng venstre fot og pek tærne ned.
 4. Nå armene dine ut på forsiden av kroppen din, i en rett linje fra fingertuppene helt ned i ryggen og ut gjennom venstre hæl.
 5. Fortsett i stillingen til 3 lange, dype puste og deretter sakte tilbake til posisjonen din.

Gjenta på den andre siden på samme måte.

Båten utgjør:

Lurer på hvordan du mister magefett i en uke hjemme? Slik er det gjort! Båtposer styrker magen, vertebral kolonnen og hip flexors. Det stimulerer også fordøyelsen, og forbedrer kjernestyrken. en av de mest trengte styrken. Det hjelper lindrer stress, og dermed reduserer magen fett.

Hvordan redusere magefett i 7 dager naturlig? | Stiler på livet

 1. Sitt på hoftene med begge benene utvidet foran deg.
 2. Hold hendene bak hoftene og ryggen lenge mens du lener deg litt tilbake.
 3. Nå løft bena dine fra gulvet mens du holder magen i hele tiden.
 4. Nå begge armene ut til sidene av lårene dine.
 5. Senk bena på 45 grader, til kroppen din ser ut som en 'V'.
 6. Fortsett i denne 10 lange, dype pusten, vanligvis i 60 sekunder.

Dette er noen av de beste måtene å brenne magefett på 7 dager. Men forvent ikke å få resultater over natten, og du må ikke overbelaste deg selv for å få raskere resultater. Bare følg disse metodene nøye og din utstående mage begynner å falme bort innen 7 dager. Det som blir mer opprørende er hvordan du ikke vil passe inn i favorittklærne dine med magen. Men med disse øvelsene er det sikkert en vei ut. Unn deg noen strenge arbeidsoppgaver hver dag, i minst 30 minutter. Den ekstra bonusen? Når du svetter, føler du deg frisk og kroppen din blir avslappet. Prøv disse. Start i dag! Fortsatt, tro ikke på oss? Følg dem i 7 dager og tenk på oss da!

Leave A Comment

84 − = 82