Hvordan redusere brystfett naturlig hjemmefra Stiler på livet

Vet du hvordan du reduserer brystfett? Brystene er brystkjertler som består av lag av forskjellige typer vev, inkludert fett, glandular og bindevev. Mens disse vevene har hormonreceptorer, er det ofte svingninger i bryststørrelser pluss volumer basert på hormonelle forandringer i kroppen.

Som bryster er forsiktig et symbol på femininitet og skjønnhet, ønsker kvinner at deres bryster skal være perfekt formet og størrelse. Likevel blir brystene til tider større i størrelse som kan skyldes mange faktorer som teller fedme, genetikk, graviditet, amming, hormonelle forandringer i kroppen og bivirkninger av visse stoffer.

hvordan to reduce breast fat1

Beste måter å redusere brystfett naturlig hjemme:

Denne artikkelen vil utdanne deg om hvordan du reduserer brystfett hjemme naturlig ved hjelp av forskjellige enkle tips på en effektiv måte.

1. Massasje:

Massasje er en alderen-gammel terapi for å redusere generelt kroppsfett over bryststørrelsen. Mens du masserer brystene, gi tilsvarende tid til hvert bryst. Smør varm oliven ellers kokosnøttolje på brystene dine. Ved din langfinger sammen med ringfinger, gni begge brystene i sfæriske bevegelser pluss oppadgående retning i 10 minutter. Replikere massasjen to ganger hver dag i minst 3 måneder for å legge merke til størrelsesreduksjon. Du kan også massere med en brystreduksjonskrem ellers lotion.

2. Forbruker flere grønnsaker:

Frukt og grønnsaker er overlegne kilder til næringsstoffer pluss antioksidanter. Cruciferous Veggies for eksempel kale, spinat, brokkoli, blomkål pluss andre uten stivelse er overlegen måltider for å redusere bryststørrelse hjemme.

3. Bruk aerobic øvelser for å brenne fett:

Selv om du ikke kan få øye på å redusere fettet på brystet, mister du vekten gjennom hele kroppen din, og reduserer også bryststørrelsen. Utfør øvelser som ikke vil skade brystene dine mens du trener, for eksempel roing, langrenn, svømming og elliptisk trening. Hvis du liker aktiviteter som å gå, løpe, danse eller hoppe, ta en montert sportsbøtte for å unngå brystsmerter.

Se mer:  Hvordan redusere bryststørrelse gjennom yoga

4. Piller sammen med krem:

Disse brystreduserende piller pluss kremer er virkelig sammensatt av element som retter fettvevet i brystet ditt, og reduserer det, bygger det fastere og mindre samtidig. Brystreduksjonspiller kan hjelpe deg med å redusere brystene, men ta det ikke uten riktig råd. Kontakt legen din før det gjelder.

5. ingefær:

I mye tradisjonell medisin brukes ingefær for å redusere bryststørrelsen naturlig. Det øker kroppens metabolske hastighet for å hjelpe brenne mer fett. Dette innebærer også bryststørrelsen som de vanligvis er komplett med fettvev. Kok 1 ts gresk ingefær i 1 kopp vann i 10 minutter. Stamme, legg inn litt honning og drikk den sakte. Svel 2 til 3 kopper ingefærte hver dag.

6. Yoga:

Det er enkelt av det beste middelet for å opprettholde kroppen din. Det er mange asanas i yoga som vil hjelpe deg med å redusere brystfett i tillegg bygge brystet fastere. Yoga i tillegg slapper av tankene dine. Dette er en av måtene å redusere bryststørrelsen naturlig.

Se mer:  Hvordan å redusere bryst størrelse naturlig

7. Brystreduserende kirurgi:

Rådfør deg med legen din angående brystreduksjonsoperasjon, ellers reduksjonsmoroplastikk, for den raskeste metoden til å kaste brystfett. Denne typen operasjon kan hjelpe til med å lette ubehag, øke selvtilliten og tillate ekstra bidrag i fysiske aktiviteter. Legen din kan henvise deg til en plastikkirurg, som kan forklare risikoen og fordelene, samt hva du kan forvente av denne typen operasjon. Din plastikkirurg kan hjelpe deg med å avgjøre operasjonens kostnad og gjenopprettingsperioden du trenger etter prosedyren.

8. Spis et diett lavt i sukker Plus Kalorier:

Unngå fancy kaffe, bakverk, brus, kaker pluss behandlet mat som legger til rette for kalorier til kostholdet ditt. Bruk mindre porsjoner hele dagen for å øke stoffskiftet ditt, og unngå overoppheting.

9. Telle kaloriene dine:

Bare hold en klokke på kaloriinntaket ditt. Unngå å forbruke ekstra enn summen som kreves. Få i alle vitamin B-rike matvarer som kan hjelpe til med vekttap. Å ta mandler vil også skape huden din bedre.

Se mer: Hvordan redusere bryststørrelse i 7 dager hjemme

10. Svømming:

Når du leter etter hvordan du reduserer brystfett hjemme, er svømming et sunt valg du ikke har råd til å gå glipp av. Selv om dette kan fungere best for kvinner med vekt på høyere side, da det virker ved å redusere de ekstra flabber fra armene, og dermed toning brystene, men betyr ikke at det er noe mindre effektivt for kvinner som ikke har noe å jobbe med, men middels bryster til å begynne med og vil fortsatt redusere avtalen. De beste øvelsene i badezonen er for- og bakslag, som er spesielt kjent for å være bra for skulderen og brystet.

11. Grønn te:

Hvordan lurer du på fett fra bryst lurer du på? Vel, grønn te er vår neste mirakuløse løsning. Så la oss først bryte ned hvordan hele greia fungerer. Katekiner som er hovedsakelig til stede i teen, er kjent for å brenne kaloriene ved å simulere kroppen din. Dette bidrar til vekttap, hvis du ikke allerede forstår det. Vekttap i noen form inkluderer tap av fett fra brystene også. Grønn te hjelper deg best med å bekjempe risikoen for brystkreft. Det er helt klart mer grunn til å velge denne teen hver morgen etterlater te- og kafferuten. Honning og sitronsaft for å øke smaken er greit, men legg ikke sukker til te.

12. Linfrø:

Det neste på denne listen over hvordan du mister fett fra brystene er naturlig hørfrø. Å være rik på Omega 3-fettsyrer, kan lett hjelpe deg med reguleringen av østrogennivåene i kroppen din. Og det skjer så at mer enn ofte høye nivåer av det kvinnelige hormonet er den viktigste skyldige bak de store brystene som du er så opptatt av. Så så langt som dette går, er frøene gode nyheter. Ikke bare fordi det bidrar til å redusere østrogen, men også siden det er raskt å bli kvitt alle toksinene som er så fryktelige og forstyrre kroppen din vekttap regime.

13. Guarana:

Guarana vil vise deg hvordan du mister fett fra brystene dine lett. Med advent av vekttap piller, kan du bli overrasket over å vite at urter som disse fortsatt gjør runder i markedet. Komme rett til fordelene ved denne urten, er det ofte brukt til å gjenopprette din mentale balanse, og dermed bidra til å bekjempe all angst og forbedre østrogenbevegelsen i kroppen din. Det er en av de vanligste ingrediensene som hjelper i den generelle vektreduksjonen, langt mer enn noen andre på listen.

14. Vektløft:

Ta med håndlattene som du kan finne. Begynn med lysene fint og sakte, men hvis du har trent på vektløfting nå, bør dette være din første prioritet for å redusere bryststørrelsen. Toning musklene dine vil bli enda enklere hvis du har vane med å løfte tunge vekter. Vel, for å begynne å ligge på benken først, og hold dumbbells i hånden og løft deretter armer til brystet. Mens du gjør det, inhalerer og til slutt ta armene parallelt med bakken. Deretter pustes ut som du strekker armene dine rett og får dem tilbake til startposisjonen. Gjenta minst tre ganger.

15. Jogging:

Jogging er den siste øvelsen i hvordan du reduserer fett fra brystene. Det er ganske populært på grunn av dets effektivitet i å få ned fettet, selvfølgelig fra overalt, inkludert brystene dine. Når du begynner å jogge, kan du se bevegelsen i hele kroppen din, så det virker til din fordel når du vil miste overflødig fett.

Dette er noen av de mest foretrukne vekttapregimet over hele verden, og det bidrar til å redusere bryststørrelsen mest effektivt. Så, når det er den naturlige måten du vil ta, hvorfor stoppe ved de vanlige som andre foreslår?

Bilder Kilde: 1.

Leave A Comment

89 + = 95