Hvordan plukke øyenbrynene? | Stiler på livet

Er du bekymret for å plukke øyenbrynene dine? Et lite antall ting gjør at du ser ekstra preparerte enn godt formede øyenbryn. Øyenbrynene er flotte som de er alle eksepsjonelle. Du vil oppleve en liten klemme; fortsatt ved hjelp av riktig teknikk vil redusere smerten. Mange kvinner har øyenbrynene deres vokse, tosset ellers gjenget profesjonelt, så vel som trenden er så varm, øyenbrynbutikker popper opp i store byer på tvers av landet.

Hvordan to Pluck Eyebrows

I denne artikkelen lærer du å plukke i tillegg til å forme browene dine som ligner på en profesjonell. Så les denne artikkelen nøye.

Beste metode for å plukke øyenbrynene:

Time Essential: 10 minutter

1. Få et overlegent par pinsett. Påfør fine tippede, hygieniske pinsetter for å utføre jobben. Hvis pincettene du bruker er for stumpe, ellers ugjennomtrengelige, kan prosedyren for plukking ta mye lengre tid, samt forårsake unødvendig smerte. Du må for å kunne avgjøre individuelle hår pluss dra dem lett ut.

2. Løs huden om brynene dine. Når huden er myk pluss smidig, glir hårene ut mye mer enkelt. Pluck hud som er tørr og stiv vil bygge opplevelsen ekstra smertefullt.

3. Husk å plukke dine penner nøyaktig etter at du har fått en dusj. Varmt vann samt damp vil ha manglet huden fuktig pluss fleksibel.

4. Skyll huden din med en vaskeklut for å tydeligvis exfoliere huden. I tilstanden du vil gå ut, bruk en ansiktsskrubb. Nervøs om smerte? Du kan virkelig bruke Anbesol, eller Orajel eller noen teething gel for babyer på områdene du planlegger å pusse.

5. Pensel browser opp pluss ut med en ren tannbørste eller ellers fingrene dine.

6. Plasser deg selv i nærheten av et vindu ved å lyse i ellers under et sterkt lys ved et godt speil (forstørre speil er det beste, men vær så sikker og slå den over for å se den samlede effekten i det normale speilet).

Se mer: Hvordan å danse øyenbrynene

7. Pass på at du har et overlegent par pincett med en skrå kant (min favoritt, hendene ned, er Tweezerman-skråstikker (kjøp Tweezerman online). De varer evig, da selskapet vil skarpere dem gratis.

8. Tørrhår i måten de vokser på. Forsøk å ta tak i ett hår om gangen. Du kan clutch huden stramt mens du plukker.

9. Du kan begynne hvor som helst; men du kan vanligvis doble området under min bue først, deretter skifte over pannen og rydde opp fast i mellom brynene sist. Det er en eventyr at håret på toppen av pannen må aldri røres. Du ønsker både bunnen og slutter å være jevn.

10. De største brynene omgir en liten bue. For å oppdage din, få en lang øyenskygge børste ellers blyant og grip den parallelt med den ytre kanten av det fargede elementet i øyet (iris). Uansett hvor penselen møter pannen, er hvor den aller største delen av pannen din må være. Tør hårene under buen.

Se mer: Skjønnhetstips for øyevipper

11. Tørk drivhårene fast mellom dine penner. Gapet mellom brynene dine burde være lik, ellers litt bredere enn dine øyne. For å oppdage hvor pannen din må gå, få penselen ellers blyant og ta den i likhet med overflaten av nesen din. Hvor borsten møter pannen din, er hvor pannen din må begynne. Tørk strays i mellom.

12. Avbryt alle få hår for å gå tilbake så vel som å se på jobben du gjør. Hvis du er i stand til å plukke, er du løst. I motsetning til de fleste hårene på kroppen din, vil dine brynder ikke for alltid vokse tilbake når de er yanked.

1. 3. Tidligere er du ferdig med å plukke; Du kan smøre aloe Vera gel som vil berolige gløden med en gang.

Se mer: Bollywood kvinnelig skuespillerinne

Leave A Comment

34 − = 24