Hvordan lage Hijab i trendige stiler trinn for trinn hjemmefra Stiler på livet

Bare å høre ordet hijab bringer opp et bilde av jenter som har flotte skjerf på hodet. Det er en tradisjon å ha hijab i muslimer; Det er imidlertid også nå utført av en rekke motepolitiere som gir et annet standardisert utseende. Når det gjelder hvordan man lager hijab, foretrekker kvinner generelt å ha det i henhold til ansiktet.

Hvordan lage Hijab i forskjellige stiler:

Her er noen tips for å få det feilfri utseende mens du lager din egen hijab stil,

1. Hijab for ovalt formet ansikt:

hijab for Oval Shaped Face

Når det gjelder hvordan lage hijab stil for et ovulært ansikt, er libanesisk stil en ideell å gå med. Hijaben er bundet på siden mens høsten på enden holdes på forsiden for et vakkert utseende for det meste over tilfeldig.

2. Hijab-stiler for langt ansikt:

hijab Styles for Long Face

Tyrkisk stil for å lage hijab hjemme gir et design som inkluderer broderi i form av hårbåndsutstyr. Etter å ha på seg hijaben og gi den en knute på siden, får hijaben et dekorativt utseende med et hodebåndsutstyr for å holde hijab-firmaet.

3. Hijab for Round Face:

hijab for Round Face

For de som har rund ansiktskutt, må du vite hvordan du gjør hijab trinnvis med en tett tekstur nær kinnbenet. Ansiktet trenger en tettsittende, med en knute på siden av nakken. De resterende to ender holdes på forsiden og baksiden dekker en god del.

4. Heart Face Hijab Styles:

Hjerte Face Hijab Styles

For kvinner som har et hjerte som formet ansikt, er ansiktsstramt utseende det beste å lage hijab-stiler. Hijaben er gitt fullstendig på ansiktets sider, mens den er åpen åpen fra under for å vise den skarpe haken. Den venstre overenden er viklet rundt nakken og trukket bakover.

5. Hijab for Chubby Cheek Face:

hijab for Chubby Cheek Face

Når du tenker på hvordan vi kan lage hijab for jentene med knubbete kinn, ville den minimalistiske stilen være en ideell stil for kvinnene. Alt du trenger å gjøre er å dekke opp hodet og et nakkeparti, og la sidens ende på en av hendene med vendinger på nakken.

6. Diamond Face Hijab Styles:

Diamant Face Hijab Styles

Den turban stilen hijab har vært mye i trenden til den perfekte diamantformen. Det gir en flaunt utseende når full oppmerksomhet blir tatt av ansiktet. Hijaben er laget på toppen av hodet, med en rekke vendinger og kurver.

Se mer: Ladies Hijab skjerf

7. Square Face Hijab Styles:

Torget Face Hijab Styles

Denne typen av å lage hijab hjemme for et firkantet ansikt er å forsyne med en løs montering under nakken. Du kan også legge til en lue på hodens side, noe som gir et antall tap på feste på undersiden av ansiktet.

8. Trekantformet ansiktsform Hijab-design:

trekant~~POS=TRUNC Face Shape Hijab Designs

Kvinner som har trekantet ansikt er ganske heldige, da nesten alle hijab-stilene vil passe dem. Imidlertid går slike kvinner i stor grad for en løs hijab-stil. Hijaben er også gitt en triangulær form når den bæres som dekker ansiktet og bare foldes i nakken uten pinner.

Se mer: Beautiful Hijab Pins

9. Hijab for hvert ansikt:

hijab for Every Face

Når det gjelder hvordan man lager hijabpinner, er hijab med sideknute det beste å bære. Hijaben er gitt tettsittende ved hjelp av innvendige bretter og gitt et trelags utseende, blant annet, prikken er hetten og andre to av hijabene. Sideknuten legger til sin skjønnhet.

Akkurat som hijab bæres i forhold til ansiktets form, brukes den også i anledning. Derfor kan du også lage din egen hijab stil som gir dem søte sjarm. For bryllup er hijaben også tilgjengelig i henhold til kjole av kjole valgt av brudene.

Se mer: Hodetilbehør til hijab

Leave A Comment

26 − = 18