Hvordan lage Choker halskjede hjemme – Vår beste 9

Kvinner og jenter bærer i dag choker halskjeder som ser ganske trendy og elegante, coole boho stil ornamenter som ser eksklusive og søte ut med noe antrekk. I motsetning til halskjeder som henger lavt til brystlinjen, er choker halskjeder slitt rundt halsen på en måte som berører huden rundt. Eller si at den er slitt i tett passform rundt halsen. Chokers er laget på mange måter og kan enkelt gjøres av ett selv hjemme. Choker halskjeder er tilgjengelige og kan gjøres med metallbrikker, perler, lær, blonder, striper og klær som fløyel og kan også hekles eller gjøres med strenger som er tilgjengelige spesielt for choker making.

Hvordan lage Choker halskjede hjemme:

La oss se på de beste måtene å lage choker halskjede på.

1. Svart Rose Anheng Blonder Choker:

Svart Rose pendant lace choker

Et svart rosa anheng med en svart diamant i midten kan sitte fast i midten av en fløyelstrimmel av lengden på halsen. Den enkle fløyel eller andre stoffbelte chokere er en av de enkleste metodene for å lage choker halskjede hjemme for alle. Alt du trenger å gjøre er å bare få et fløyels svart chokerband og feste en svart rose sjarm til den i midten. For endene kan du enten bruke en låsekjede eller kroker.

2. En Velvet Choker med fine Scrolls:

EN velvet choker with dainty scrolls

Når spørsmålet oppstår hvordan man lager en choker, kan den mest umiddelbare ideen være en choker som er laget av bånd eller fløyelstrimler som kan rulles sammen med kroker og klemmer og noen kjeder for å hekte dem tilbake i nakken. For å lage choker, kutt to fløyelsbånd av like lengde. Ta en sølvring og dobbeltklikk bandene til den er midt på bandet. Lås endene med kroker for å åpne og lukke anlegget på den andre siden også.

3. Stor perler Choker:

Stor pearls choker

Store perler tiltrekker seg mest som de mindre. Fest dem med tykk sølvtråd i ytre ender, og en DIY choker vil være klar til å bli slitt med en sjarm på halslinjen. De fine, store perlene vil se strålende ut med en utstillingsstil på antrekket ditt. Denne enkle choker er laget med en sterling stål nakke ring med lukkende ender, og to like store perler satt i midten.

4. En Denim Choker:

EN denim choker

Denim DIY choker halskjeder kan gjøres så lett med færre innsats. Bare legg til to klemmer i enden av den rette størrelsen på nakken denim stripen og hekte dem rundt halsen med tappene. Den blå denim lyser din funky stil med deilige denimene og toppen. Denne enkle choker kan gjøres ved å kutte et nakkebrik i nakken fra jeans. Gjør jeansene grove fra begge ender og sy kroker for riktig beslag på baksiden.

Se mer: Choker Set

5. flettet lær choker:

flettet leather choker

Flettede lærchokerskjeder ser kult nok ut til å ta på deg klærne dine til et dristig bilde. Den svarte lærflettet choker kjede DIY ideen kan lett gi deg en uttalelse se med din egen innsats. For å lage denne choker, setter du enkelt flettet lærstring til fløyels halsstykket. Gjør det tapt nok til å ha på seg, og så kan du bli bundet for en perfekt passform.

6. Tykk Champagne Choker:

Tykk champagne choker

En tykk champagne chooker halskjede er også en av de enkleste enkle og nøkterne choker halskjeder som kan gjøres hjemme. Hvordan lage en choker av sølv champagne blonder er like enkelt og på samme måte som vi gjør fløyel stripe choker. For å lage choker, få en ferdig champagnebit fra markedet. Kutt den til halsens størrelse. Bare fest kroker på begge sider.

Se mer: Metal Choker Halskjede

7. Blomster Blonder Choker:

Blomster lace choker

Laced choker halskjeder ser tankene blåser på seremonier som bryllup. Den vakre blomsterspissen kan festes rundt halsen ved hjelp av blonder og holder halssmykke til smykkene. Choker kan være laget av hvitt nettmateriale eller georgette materiale ved å kutte fra kanten. Klipp delen med halsen din. Fest strengene i begge ender for å holde fast på nakken.

8. Sølv og turkis Beaded Choker:

Sølv and turquoise beaded choker

Beaded chokers er også de enkleste DIY chokers som kan gjøres av alle hjemme. Enkelt klipp ned perlene fra en ledning og gi en låseknopper i enden av ledningen med de nødvendige kjettene på enden. For å lage denne choker må du få en ledning og flere perler i sølv og blå. En etter en går inn i alle perlene og går med endene med låseknuter for låsing i nakken.

Se mer: Choker Tattoo

9. Suede Wrap Cord Choker:

Suede wrap cord choker

En suede wrap cord choker ser dynamisk og enkel ut, men kul på enhver jente. Du kan til og med dekorere choker med krystaller over DIY choker eller med tingles hengende fra choker. En vridning av ledningen rundt halsen og hengende ender med tinte på enden ser flott ut. Denne enkle å lage choker trenger bare en lang streng med to lignende sjarmer i enden. Vik og knytt en tappeknute for et fasjonabelt utseende.

Chokers ser naturlig ut med de mørke fargedesignene som de blir uthevet på nakken, men gull eller andre vakre farger ser også flotte ut med matchende antrekk. Noen jenter elsker også å lage chokers ved hjelp av strenge som knytter dem med knuter som gjør eksklusive design. Heklede chokere er også enkle for jenter som kjenner hekleteknikken. Heklehalsbåndet ser fantastisk ut og dekker nesten full hals med flotte design.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

76 − = 70