Hvordan lage Alkalisk Vann? | Stiler på livet

Alkalisk vann er lastet med flere helsemessige fordeler, og dette er grunnen til den stadig økende populariteten. Å drikke alkalisk vann daglig kan øke stoffskiftet, styrke immunforsvaret, hjelpe næringsinntaket, forhindrer kroniske sykdommer og mange flere. Etter å ha lært disse utrolige fordelene med alkalisk vann, ville det ikke være mer nyttig hvis du lærte måter å lage alkalisk vann hjemme. Les videre på dette innlegget hvis du ønsker å vite hvordan du lager alkalisk vann.

Hvordan to Make Alkaline Water

Normalt vann har en pH-verdi på 0f 7, og når du øker alkaliniteten, får du alkalisk vann. PH-måling av alkalisk vann er vanligvis 8 eller 9. Du kan dra nytte av utallige helsemessige fordeler ved bare å alkalisere drikkevannet. Markedet er oversvømmet med vann ionisatorer som hevder å snu vannet alkalisk. Men de viser seg å være svært dyre og legge til uønskede kosttilskudd og kjemikalier til vannet. Vil du vite hvordan du lager vann alkalisk? Er du usikker på å bruke disse vann ionisatorene? Hvis ja, dette innlegget veileder deg trinn for trinn for å lage ditt eget alkaliske vann enkelt og uten oppstyr.

Se mer: Beste vegetabilsk juice for vekttap

Før du lærer om måtene å alkalisere vann, er det viktig å bestemme hvilket vann du skal bruke. Enten det er vann fra springen, flaskevann eller filtervann. Etter dette utfører vi en test for å bestemme pH i vannet for å finne ut om vannet er surt eller alkalisk. Hvis vannet allerede er alkalisk, kan det øke alkaliniteten selv gi tilbakevirkninger. Bruk bare en pH-strimmel for å måle pH-nivået på vannet. Lær nå om tre metoder som bruker vanlige kjøkkenredienser til å gjøre vann alkalisk:

sitroner:

En av de enkleste måtene å lage alkalisk drikkevann er å legge til sitroner til det. du må lure på at sitroner er kjent for å være sure og hvordan de kan gjøre vann alkalisk. Vel, sitroner anses å være anioniske og når de inntas, gir de en alkaliserende effekt på kroppen. nå å lage ditt eget alkaliske vann, fyll en krukke med flaske eller filtrert vann. Klipp en hel sitron i ektene og legg dem i krukken.

Dekke kassen med et lokket og la vannet stå i minst 8 til 12 timer ved normal temperatur. Etter den fastsatte tiden er over, er alkalisk vann klar til forbruk. Vannet blir ikke bare passende alkalisk, men gir også en forfriskende smak. Ved å bruke sitroner til å alkalisere vann, legges også kalsium og kalium til vannet som er bra for helsen din.

Se mer: Drikker Alkalisk Vann Bivirkninger

Bakepulver:

Baking soda er en annen vanlig kjøkken ingrediens som brukes til å gjøre vann alkalisk. Omtrent ½ en spiseskje med natron er tilstrekkelig til å alkalisere en liter vann. Legg til ønsket mengde natron eller natriumbikarbonat i drikkevannet og rør kontinuerlig og kraftig. Etter at natronpartiklene er oppløst, er det alkaliske vannet klar til å bli konsumert.

pH-dråper:

Ved å bruke pH-dråper kan du umiddelbart gjøre vannet alkalisk hjemme. pH-dråper er høyt konsentrert løsning av alkaliske mineraler og er lett tilgjengelig i alle butikkene. Det finnes riktige anvisninger angitt på flasker angående mengden dråper som skal brukes i en bestemt mengde vann. Les instruksjonene nøye og bruk det for å gjøre vann alkalisk.

God helse er en prioritet for alle. Mens fokuset alltid har vært på næringsrike diett- og treningsregimer, blir vannpåvirkningen på vår helse ofte forsømt. Ved å bare øke pH-nivået i vannet og gjøre det mer alkalisk, kan vi sikre overordnet god helse. Del disse måtene å alkalisere vann med andre rundt deg!

Se mer: Fordeler med alkalisk vann

Leave A Comment

94 − 85 =