Hvordan kurere flass i øyenbryn og øyenvipper

Mange mennesker lider av flassproblemer på øyet. Blefaritt er en tilstand som er ganske vanlig sett. Seborrhea dermatitt er et annet godt kjent problem med flak som kan forekomme i området, på siden av nesen i stikkontakter og også over visker og bryn. Dette kan oppstå på grunn av ulike årsaker. De vanligste er uhygieniske forhold og også andre tilstoppede smuss og malmproblemer.

flass in eyebrows

Behandling av flass i øyenbryn og øyevipper:

Her er en liste over 6 anbefalte måter å unngå og behandle flass i øyenbryn og øyevipper.

1. Mild Cleansers:

Melkesåper eller babysjampoer kan brukes til å ikke bare vaske hodet, men også ansiktet.

2. apotek barer:

Forskjellige såper inneholdende ketokonazol og sinkpyriti er ofte brukt og disse kan påføres. Men en person bør være forsiktig slik at det ikke er noen irritasjoner og vann skal være praktisk å rense.

Se mer: Hvordan bli kvitt våt flass

3. Rådfør deg med en øyejoktor:

Oftalmologråd kan være nyttig under disse forholdene. Det kan være noen dråper eller andre typer topiske kremer som kan gis.

4. Sunt kosthold som inneholder nok næringsstoffer:

Sunt kosthold har ofte en riktig rolle å spille i de generelle helseforholdene. Dette kan også forbedre problemet med bakterielle infeksjoner fra innsiden eller problemer med overskytende sekresjoner av talg. Det kan også være hormonelle ubalanser som kan gjøre disse problemene, og hvis dietten holdes i orden med nok vann og hydrering, og også frukt og næringsstoffer, kan en person kvitte seg med disse problemene. Ofte mangel på søvn, og stress kan også forårsake disse problemene. Legene bør konsulteres for å vite pasientens generelle helse.

Se mer: Flass på ansiktsbehandling

5. opprettholde riktig hygiene

Hvis en person ikke har noen alvorlige problemer som er interne og også har riktig kosthold regelmessig, kan årsaken til tørrhet være en årsak til feil hygiene. Dette er noe som ofte overses regelmessig. Mange mennesker tørker ikke en gang i ansiktet regelmessig. Derfor, hvis dette er riktig gjort, kan bakterielle infeksjoner redusere.

6. mandel olje:

Dette er et veldig effektivt middel for å behandle øyenbrynslip. Dette kan enkelt gjøres. Det er heller ingen krav om oppvarming. En person kan ta en ørepropp eller rulle bomull på spissen av en rensestift, og sørg for at det ikke er noen poking ende, og dette vil ikke irritere området. Da kan dette dyppes i mandelolje, og da kan dette påføres litt på områdene. Dette kan gjøres regelmessig. Dette bør imidlertid vaskes hver 6. time eller dagen etter med litt ansiktsvask. Hvis dette føres til å bli akkumulert, kan mer smuss få innskudd som kan være farlig.

Se mer: Cure Kronisk flass

Tips og forholdsregler for å behandle flass i øyenbrynene:-

  • Ikke bruk noen form for selvmedikasjoner, da dette kan føre til alvorlige synsproblemer.
  • Noen øyedråper kan brukes som anbefales av legene.
  • Sitronsaft er en vanlig behandling for dette problemet, men dette bør ikke brukes, da dette kan forårsake alvorlige irritasjoner.
  • Varmtvannspulver kan brukes på hele området regelmessig, og det kan også brukes ulike typer anti septisk væske. Disse bør fortynnes og ikke brukes i store konsentrerte former, da disse kan forårsake alvorlig irritasjon.
  • Såper som inneholder pyrithion sink, folk bør ikke bruke dette med øynene åpne også dette bør umiddelbart skylles hvis det er umiddelbar irritasjon. Sterke sprut av vann skal brukes til å fjerne spor av såper helt. Hvis irritasjon vedvarer, bør legen konsulteres.

Bilder Kilde: 1.

Leave A Comment

− 2 = 7