Hvordan øke baby vekt i svangerskapet Stiler på livet

Først og fremst gratulerer! Graviditet er en tilstand, hvor hver dame er så mye bekymret for de små tingene de opplever. Men babyens vekt er virkelig en streng sak. I svangerskapet er det svært viktig å opprettholde den ideelle vekten og dermed i denne oppskrivningen har jeg gitt noen av de beste tipsene som er nyttige for å øke babyens vekt under svangerskapet.

Topp tips for å øke baby vekt under graviditet:-

Hvordan to Increase Baby Weight in Pregnancy

1. Snakk om vektøkning og ønsket livsstilsendringer av fødselslegen din. Dette gir deg en ide om hvor mye vekt du må få gjennom hele svangerskapet for at ufødte barn vil få tilstrekkelig vekt. Legen din kan rådgjøre deg om å spise på en annen måte ellers endrer livsstilsvaner for å hjelpe ham med å hente seg.

2. Det er svært viktig å forbedre kaloriene dine. Forbruket av velbalansert diett som inneholder et mangfold av frukt, korn, grønnsaker, korn, pluss meieriprodukter, magert kjøtt, sørg for at ufødte babyen får alle næringsstoffene hun ønsker å vokse. Gjennom tredje trimester er det nødvendig med 300 ekstra kalorier per dag.

3. Renover kostholdet ditt. Økende proteininntak kan vekke føtalvekstøkning. I tillegg legger du mat av sunne fettstoffer til måltider, for eksempel avokado og nøtter. Sunn snacks og fruktjuicer kan hjelpe deg med å oppnå høyere kaloriøkning også. Hvis du bruker 3 til 4 faste måltider for hver dag, vil du holde en sunn vekt sammen med babyen din. Hold deg unna fet, stekt mat samt mat høy i kolesterol ellers konserveringsmidler.

4. Ta masse hvile om natten og hvile mens du er sliten hele dagen. Graviditet påvirker kroppen på en måte. Hvile gir deg energi og tillate kroppen din å gjenopplive seg selv. Ta tupper hver gang det er mulig, pluss redusere handlingshøyde hvis du oppdager deg selv flatterende sliten raskere enn før. Ikke gjør for mye fysisk.

Se mer:  Hjemmelaget baby mat oppskrifter

5. Folat pluss folsyre spiller også en effektiv rolle for å stoppe nevrale rørfeil, så vel som alvorlige hjernen pluss ryggmargsabnormaliteter. Gravide kvinner krever 1000 mcg folat eller folsyre for hver dag. Så spis kornblanding, havregryn, brød, spinat og asparges.

6. Hold deg borte fra å bruke alkohol, tobakk, medisiner og koffein. Dette stoffet kan ha farlige virkninger på helsen din, og det kan være skadelig for barnet ditt.

7. Gjør noen øvelser under graviditeten din. Å være sikker på å få tilstrekkelig fysisk aktivitet gjennom graviditeten, hjelper et foster å vokse og utvikle seg på en passende måte, og tellingen får tilstrekkelig vekt. Derfor kan du prøve å gå, svømme og yoga.

8. En av måtene å øke deg baby vekt er å ta prenatal vitaminer på forslaget ellers reseptbelagte av legen din. Prenatal vitaminer tilbyr kroppen din av flere næringsstoffer for å bære en sunn graviditet for deg og din baby.

Se mer:  Hvordan bli gravid med en baby jente

9. Reduser stress, så vel som angst. Mens du er stresset ellers engstelig, kan du overeat eller annet under spising, eller du kan muligens ikke være oppmerksom på deg selv effektivt. Utfallet påvirker deg og ditt barn. Hold deg rolig i tillegg til å håndtere stresset ditt er veldig viktig for å opprettholde en sunn graviditet.

10. Kalsium spiller også en viktig rolle for å øke babyens vekt under svangerskapet. Kvinner krever 1000 mg kalsium for hver dag under graviditet. Kalsium hjelper fostrets sirkulasjons-, muskel- og nervesystemer enkelt. Kalsiumfordelen for å kontrollere kroppsvæsker pluss det bidrar til beinveksten av fosteret. Noen eksempler på matvarer som inneholder kalsium, er yoghurt, ost, kalsiumforsterket appelsinjuice og melk.

Se mer: Hvordan kan jeg bli gravid med en gutt

Bildekilde: Lukkermateriell.

Leave A Comment

+ 3 = 7