Hvordan forebygge tidlig graying av hår? | Stiler på livet

For tidlig gradering er ikke noe å bekymre seg om, så mange grunner som arvelige problemer og genetikk er det meste av slipset som er årsaken til dette problemet. Selv om for tidlig graying oppstår ganske ofte, kan det lett håndteres, da det ikke er så stort et problem. Det finnes mange hjemmemekanismer tilgjengelig rundt om i verden som hjelper deg med å enkelt håndtere for tidlig graying av hår som kommer og går. Nå for å fullt ut forstå for tidlig hårgradering.

Hvordan To Prevent Premature Greying Of Hair

Man må først forstå at for tidlig graying skjer på to forskjellige måter som inkluderer overdreven graying og skremme graying. Overdreven graying forekommer mesteparten av tiden på grunn av genetikk og trenger sterkere metoder for å reversere, mens manglende graying er mer av en gradvis og langsom prosess som hvis den blir nippet i knoppen, vil stoppe permanent. Hadde å bli kalt en gammel hag på grunn av det grå håret du har blitt kraftig velsignet med? Vi har magiske løsninger for deg å bruke. Derfor les videre og vær godt informert om det samme.

Faktorer og årsaker til tidlig graying av hår:

Før vi snakker om rettsmidler, la oss også sjekke årsakene og faktorene som gjør håret grå før tiden. Ved å lære hva som forårsaker hårgrav, kan vi deretter jobbe med løsninger som vil hjelpe oss i det lange løp. Markedet på nettet eller på annen måte oversvømmes med en liste over varer, produkter og tjenester som skal brukes, hvorav de fleste har kjemikalier i dem. Dette kan gjøre ting verre for deg, derfor la oss se på en helhetlig tilnærming til det samme og behandle de for tidlige gråhårene også.

for tidlig greying of hair

Hva du ikke kan forhindre ville være naturens syklus av hårgraying, men du kan alltid redusere dens effekter. For tidlig graying skjer fordi;

 • Mangel på ernæring
 • B-vitaminmangel i kroppen
 • Mangel på mineraler som kobber og jern eller jodinntak
 • arvelig
 • Understreke
 • Skitten hodebunn
 • Kjemikalier i sjampo
 • Kjemikalier i såper
 • Hår styling produkter
 • Varmstrykejern for krøller og retting av hår
 • Thyroid
 • Mangel på vitamin B12
 • vitiligo
 • Overgangsalderen for tidlig
 • Røyking og mer

Hjem Rettsmidler for tidlig graying av hår:

Det er noen gode hjemmemedisiner som ikke bare hjelper deg med å bekjempe for tidlig gråting av hår, men det vil hjelpe deg å bli kvitt det permanent. Disse tipsene vil bidra til å bremse ned Graying of Hair:

1. Bruk lavendel:

lavendel essential oil for premature hair greying

Dråper lavendel og buktolje kan hjelpe med å reversere for tidlig graying. Imidlertid bør basen for hårmasket være fire unser eller mer av sesam- eller mandelolje; selv soyabønneolje ville være bra. Masser dette inn i håret hver dag og vask det av med lunkent vann.

2. Rosemary og Sage hjelper:

Rosemary and sage to prevent premature hair greying

Rosemary og salvie siden oldtiden har blitt brukt som en anti-dote til for tidlig graying. Selv jojobaolje er også kjent for å fremme hårvekst, til næring av håret og for å holde det svart og skinnende også. Dette er spesielt viktig for folk som farger håret ofte og har problemer med flass. Masser noen av oljene individuelt i en varm og fortynnet tilstand tre ganger i uken for best mulig utgang. Dette er en av de beste og ekstreme naturlige hjemme rettsmidler for å forhindre for tidlig graying av hår og fremmer lyst hår.

3. Aloe Vera underverker:

aloevera paste for premature hair greying

Pastaen av aloe vera vil bidra til å rense og helbrede hodebunnen, riper i hodebunnen av sopp og kløe, fukter hodebunnen og balanserer også pH-nivåene. Når det blandes med kokosnøttolje eller melk, eller til og med hvetekimolje, reverserer kullet for tidlig grønt til. Prosessen skal gjøres tre ganger i uken for de beste resultatene og i tretti minutter hver gang

Se mer: Slik får du lyst hår

4. Amla Tonic for tidlig hårbearbeiding:

amla tonic to prevent premature hair greying

Amla har vært kjent som en tonic som reverserer for tidlig graying og forhindrer at håret faller. Noen få biter av frukten er alt du trenger som en pasta, eller du kan få den tørket og stekt i kokosnøttolje til mørkere. Påfør pastaen i hodebunnen og hold den i en halv time hver dag. Vask det med en mild urte sjampo for de beste effektene.

5. Amla hjelper:

amla for premature hair greying

Amla blandet med limejuice og holdt over natten ville være bra for å reversere prematurgraying, sier eksperter. Massering av hodebunnen med denne potionen vil bringe glansen, glansen og glansen tilbake, og det forhindrer for tidlig graying også. Gjør dette tre ganger i uken for å få de beste resultatene

6. Curry leafs:

karri leaves for hair

Curry blader når konsumert eller kokt i varm kokosnøttolje og påført ville være bra for for tidlig graying reverseringer. Dette gir styrke til hår og vitalitet også. Påføring av concoction hver annen dag ville være best, i en halv time. Helse hår sans for tidlige problemer ville være en realitet for deg å nyte

7. Henna for tidlig hårgradering:

henna powder to prevent premature hair greying

I India bruker kvinner og menn henna til å kjenne håret. Det fungerer også bra for tidlig graying også, siden det gir håret en naturlig kaffefarge, forhindrer folliklene i å bryte og vesener tilbake den kroniske herligheten også.

Les mer: Henna Pakke For Gråt Hår

8. Frukt og grønnsaker:

grønnsaker-og-frukt-for-tidlig-hair-gråning

Har mye frisk frukt og veggies med rikelig med vann. Giftene vil bli vasket av fra innsiden, noe som gjør blodsirkulasjonen mulig i hodebunnen. Matvarer som er rike på mineraler og proteiner, bør konsumeres som daglige dietter. Sink og fravær forårsaker hår til grå snart og faller også. Hårbunnen trenger melanin for å holde den naturlige hårfargen også intakt. Fjærfe og meieriprodukter, friske og brukte internt og eksternt, gjør underverk i å reversere prematurgraden. For vegetariske tilhenger, buts, frukt, olivenolje og kilder rik på omega 3 fettsyrer og aminosyrer ville fungere godt

9. Sennep og mandelolje:

Sennep oil to prevent premature hair greying

Bland mandelolje med sennepolje og ricinusolje, 2: 2: 1 måling. Varm opp denne blandingen godt og la den avkjøles. Bruk en ren bomullsflik til å gni forsiktig over hodebunnen og hårrøttene. Bruk en varm turbanterapi etter dette i en halv time og vask den av med en mild urte sjampo. Dette bør gjøres tre ganger i uken, ettersom det nærer hårrøttene, folliklene styrkes og hodebunnen holdes fuktet også. Vennligst sørg for å bruke den nøyaktige måten som gitt, siden ricinusoljen er sterk og tykk. Gjør dette så ofte som mulig, la det stå på håret over natten, vask det av neste morgen.

10. Sitron og mandel:

Sitron and Almond for hair

Sitronsaft og mandelolje når blandet bidrar til forebygging av grått hår. Bland de to i like store mengder og bruk. Hold det på håret ditt over natten, bruk en dusjhett eller ellers vil du flekk pute. Vask det av neste morgen med urte shampoos og beting det med amla og shikakai blanding. Gjør dette tre ganger i uken for å få de beste resultatene.

Se mer: Hvordan å redusere hvitt hår naturlig

11. Castorolje:

Castor oil to prevent premature hair greying

Castorolje er gode måter å eliminere tidlig hårfjerning. Selv om ikke mange vet at denne ricinusen er fylt med flere ingredienser som gjør håret mer saftig og gir det en glød som ikke mange oljer kan gi deg på en rask periode. Med ricinusolje kan du ikke gjøre noe galt når det gjelder å bekjempe overdreven gråting av håret ditt. Påfør det daglig, før du går i dvale og vask den av hver morgen med kaldt vann for å oppnå best mulig resultat. Mange spør hvordan man forhindrer for tidlig graying av hår, og dette er det mest grunnleggende svaret.

12. Masse vann:

drikke Plenty of Water for hair

Selv om det virker som et veldig menisk poeng tvert imot, kan drikkevann være det sterkeste forsvaret du har mot for tidlig graying av håret ditt. Dette skyldes at vann er fylt med næringsstoffer som holder håret ditt lekkert og hjelper deg med å opprettholde farge i lengre perioder. For tidlig graying kan lett svekkes hvis du bruker den riktige mengden vann på daglig basis. Gjør dette til en vane og se forskjellen på kort tid.

13. et sunt kosthold

sunn diet for hair premature greying

Et sunt kosthold er igjen en av de sterkeste våpnene du har mot misfarging av hår. Dette er fordi maten du bruker er rik på vitaminer og mineraler som alle er svært nødvendige med hensyn til å holde seg frisk. En sunn vekst av hår etterfulgt av god farge er et tegn på sunt hår og et sunt kosthold vil sikkert bidra til å sørge for dette gradvis. Dette er en av de beste hjemme rettsmidler
for tidlig hårfjerning er det.

Se mer: Hvordan få langt lyst hår

14. Egg og honning:

Egg and honey for premature hair greying

To av de mest naturlige produktene du finner for håret ditt, et egg og honningmaske kan bidra til å forynge håret ditt for å kjempe mot tidlig hårgraving lett. Dette er en av de beste hjemmelagde for tidlig gråhårbehandlingene med de mest effektive resultatene. Sammensetningen fungerer som henna som legger farge på håret ditt i lange perioder hvis det brukes jevnlig og korrekt.

15. Vitamin C:

Vitamin C to prevent premature hair greying

Vitamin C-mangler til tider forårsaker for tidlig hårgrap, derfor er det alltid bedre å bruke vitamin C-konsentrasjoner i håret ditt og la det stå over natten. Du kan bruke sitronsaft som er en stor vitamin C-valgkrets. Det kan hjelpe når man ser etter hvordan man stopper for tidlig graying.

Denne artikkelen snakker om de beste måtene å bli kvitt for tidlig graying for å omfavne den naturlige fargen på håret ditt. Det er mange hjemmelagde rettsmidler for deg å velge mellom, og alle har ingen bivirkninger, så det er ingenting å bekymre deg for når du dykker inn i behandlingen av for tidlig gråt hår.

Leave A Comment

− 3 = 1