Hvordan fjerne tann fra lepper? | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Hvordan fjerne tann fra lepper? | Stiler på livet

hvordan to remove tan from lips

Lips er den viktigste og mest sensitive delen av ansiktet vårt. Det er veldig viktig å holde leppene myke fuktig og lett. Men, lepper er tilbøyelige til å tanning veldig enkelt, og å fjerne den brunfarge er ikke en lett oppgave.

Slik fjerner du Tan fra lepper:

Her er våre 9 beste hjem rettsmidler for å fjerne tan fra lepper naturlig.

1. Lemon Honey Lip Serum:

Sitron Honey Lip Serum

Sitron er en sitrusfrukt som arbeider med å peeling av brunfarge og honning er et fuktighetsgivende middel. En blanding av honning og sitron er et godt serum for å fjerne brunfarge fra leppene. Bland like deler av honning og sitron og bruk den på leppene dine. Hold den i en time før du fjerner den med en våt klut. Gjenta denne prosessen 3-4 ganger om dagen. Ved bruk av dette serumet kan du enkelt fjerne tan fra øvre lepper.

2. Glycerin:

glyserin

Soling på lepper skyldes ofte pigmentering. Den beste måten å redusere pigmentering på er å holde leppene fuktige. Påfør glyserin på leppene dine hver kveld. Dette vil holde leppene fuktig og forhindre pigmentering. Det kan lett fjerne leansbrun.

3. Hydrering:

drikke water

Bortsett fra solens eksponering, kan leppene mørke hvis kroppen din ikke er hydrert. Drikk åtte til ti glass vann for å holde deg hydrert. Drikk også rikelig med juice sammen med sitrusfrukter som det er en naturlig rensemiddel.

4. mandel olje:

Mandel oil

Almond olje Jeg et annet produkt som hjelper til med å behandle brunfarge på leppene dine. Påfør mandelolje til leppene dine hver kveld før sengetid. I løpet av uker vil du se lyn av leppene dine. Almondolje fjerner døde celler fra lepper.

Se mer:Slik fjerner du tan fra ansiktet

5. Sugar Scrub:

sukker scrub

Sukker er et veldig godt eksfolierende middel. Du kan også bruke sukker som skrubbe for leppene dine. Sukker vil fjerne den mørkede huden og bringe ut den rosa fargen. For bedre effekter bruk skrubbe daglig. Denne skrubbe fjerner tan fra leppene naturlig.

6. Olivenolje:

Oliven Oil

Olivenolje er et annet leppe rensemiddel. Regelmessig bruk av olivenolje reduserer tanning av leppene dine og holder det også fuktet. Ta den nødvendige mengden olivenolje og gni den på leppene en eller to ganger om dagen, dette vil redusere solingen og fukte leppene dine. Det kan fjerne solbrun fra leppene.

Se mer:Slik fjerner du Tan hjemme

7. Pensle dine lepper:

Børste your Lips

Børste leppene dine kan også redusere soling. Etter at du har børstet tennene hver morgen, bør du pudse dine lepper med børsten. Det vil fungere som en skrubber og bidra til å redusere solingen på leppene dine. Gjør dette hver dag for bedre resultater.

8. Gurkemeie og honning:

gurkemeie and Honey

Vi vet alle at gurkemeie er den sterkeste helbredende agenten. Derfor søker gurkemeie på leppene dine de mørkne leppene og gir den naturlige fargen på leppene dine. Bland like mengder honning og gurkemeie i en bolle og lage en pasta. Påfør det på leppene og gni litt. La være i en time eller to, og fjern den med en vaskeklut. Det kan fjerne tan rundt leppene.

Se mer:Slik fjerner du tanning fra armene hjemme

9. Bær:

Bringebær and strawberry

Frukt som jordbær og bringebær inneholder høye mengder mineraler og vitaminer som hjelper til med å holde leppene levende og sunne. Også de kan forvandle de solbrune leppene til myke og rosa. For dette må du:

1. Hindbær: Ta aloe Vera gel, honning og halv spiseskje med bringebærjuice og bland så lage en skrubbe. Bruk denne skrubbe på leppene dine. La det stå i 10 minutter og vask det av. Gjenta prosessen 2-4 ganger i uken.

2. Jordbær: Ta petroleumjell og bland en halv tablespoon jordbærjuice i den. Bruk dette som en leppebalsam og bruk den på leppene dine hver dag.

Disse er ni slike hjem rettsmidler som vil hjelpe deg å oppnå leppene du alltid har ønsket. Bruk disse rettsmediene jevnlig for rask og bedre resultater.

Bilder Kilde: Shutter lager, 1, 2, 5, 7, 8, 9, 10.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 37 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map