Hvordan fjerne Tan hjemme? | Stiler på livet

Med somre rett rundt hjørnet kan det ikke unngås å gå ut i solen. Dette resulterer i utseendet av stygg tan som gjør at huden din ser dullere ut. Hold dine bekymringer til side og ta en titt på disse enkle, men effektive tipsene for å fjerne tan permanent.

Hva er Tan:

Tan

Vi har alle vært der, dagene da solen har blitt bedre av oss. En midt på dagen handletur ble ødelagt, mange paraplyer har blitt kjøpt, UV-beskyttelse har blitt brukt, og på slutten av de trette kvelder var alt vi så reflekterende tilbake, et mye brunere nå soggy ansikt. Mer enn noe, en fin piknik eller en middagstur kan bare resultere i en produktiv brunfarge. Når det blir sagt, er en av de voldsomme hudproblemer som oppstår og reoccur over tid, huden mørkere av den mektige solen, et begrep som vi konkluderer med som "brunfarge".

Tanning Effects:

Nå kan en brunfarge være en hovedgrunnen til at du ikke kan sport ermeløs for helgen bryllupet og en salong kjører hver gang bare ikke passer inn i den travle timeplanen. Men en brunfarge er noen ganger mye mer enn en enkel skjønnhetskatastrofe. Mange mennesker er fortsatt uvitende om de dårlige bivirkningene en enkel brunfarge har på deg.

Tan from Face

For å starte, er sollyset eller heller ikke UV-strålen ikke en venn til huden din, og som følge av dette kan blandingen med de epidermale lagene i huden være en primær årsak til hudkreft i verste fall, om ikke hudskader og tynning . Nå kommer vi til de dypere forholdene, hvor disse UV-strålene blander seg inn i huden, forårsaker at hudcellene reagerer kjemisk, noe som igjen gir smerte som sensasjon i hjernen. Dette er ikke alt ettersom huden som tidligere ble skadet, kan være en hovedårsak til for tidlig aldring av huden. Dette er imidlertid bare begynnelsen til en mye lengre liste og for å unngå at alt vi har planlagt vår vanlige salong run ins.

Hva er løsningen for Tan:

Vi vet at en kjøreløpet kan være ganske effektivt de fleste dager, men et hjemmelaget middel har alltid vært det beste når det gjelder kostnadseffektive skjønnhetsproblemer. Når vi går tilbake til de monokrome dagene, vil våre bestemødre banke på disse hjemmelagde løsningene og fortelle oss hvordan effektivitet og pengehåndtering begge kan løses, akkurat som to fugler og en stein. Her er det en liste over alle eiendeler fra kjøkkenet ditt som kan legge til en god ettermiddags skjønnhet.

Identifiser ditt tønneområde og utsikt:

En solbrenthet har egentlig ikke et fast sted, det er enten ansiktet, ermene dine, eller bena dine og identifisere området kan begrense søket ditt slik at du kan jobbe raskt. En annen ting vi må huske på er intensiteten av brunfargen som varierer fra hudtyper til personer og deres eksponeringstid. For noen som er en fan av utendørs, kan du gjette intensiteten til å være stille høy, men ofte kan en husmor også ha en solbrenthet bare fordi hun har sensitiv hud som tar forstyrrelser for fort.

Hvordan Fjerne Tan Hjemme:

A. Best måter å fjerne Tan:

Her nevner vi ulike typer metoder og tips for å fjerne tan fra huden din. Det første skrittet for å fjerne brunfarge er å sjekke ut områdene som krever assistansen, og når du har gjort det, kan du sette på jobb, og prøve å gjøre det bedre. Vanligvis er initiativet til å lette og lysere området og dermed redusere tan. Sørg imidlertid for at før du begynner med skjønnhetsritualet, tørk av alle spor av svette og smuss fra din travle dag, og la et rent lerret starte.

1. Går på rens med sitron:

Det første skrittet til en sunnere hud vil bety at du strenger renser deg selv eller heller det berørte området, og for det er de viktigste kravene i kjøleskapet ditt. En av de mest kraftfulle rensemidlerne er limer og sitroner, fylt med vitamin C og hudavlastningsegenskaper. Den andre på listen er melk og honning. Du kan alltid lage deg en god melk og honningpasta med en generøs hjelp av sitronsaft. Eller du kan strengt holde sitronen til besan eller grammelet, og lim inn det.

2. rosa vann og glycerin for tenn:

For å begynne, la pastaen være myk og støpbar, slik at du enkelt kan bruke den. Sirkulære bevegelser over hele det berørte området, enten det er ansikt eller hud, bør gjøre trikset. Du kan alltid legge til litt rosevann eller glycerin til blandingen hvis det tørker mye ut. Etter en god fem til ti minutter, vask av riktig med helst lunkent vann og klapp huden din tørr. Ofte i en av dine heldige dager, kan du begynne å se resultatene rett utenfor flaggermuset.

3. Skru av med sukker og lim:

Den neste delen av prosessen krever at du lager en fin hjemmelaget skrubbe for å vaske av de stædige flekkene og for det refererer til kjøkkenet igjen. Den første preferansen for skrubbe ville være et enkelt sukker salt og lime blandet inn med et lite rosevann. Mens sukkeret og saltet hjelper deg med å fjerne flekken, kan kalken fungere på undertonene for å gi deg en sunn glød. Når det gjelder rosevann, er en liten fuktighet av blandingen med en fin rosa glød alltid en god handel.

4. Jordet kaffe:

Mange mennesker bruker jordet kaffe som en skrubbe også fordi koffein i det virker som en astringent agent som lime og hjelper deg med å fjerne ujevn hudtone. Deretter er det den røde linse- og risblandingen der begge er hardcore-skrubber som ville ta kanten av brunfarge med en gang. Selvfølgelig trenger vi det i en fin jordet form med litt salt og sukker på siden for å legge til pastaen. En annen kraftig skrubber er den mye unngått morgenmorgen, havre, som når det er parret med potetsaft, kan gjøre det bra
skrubbe pakke.

Påfør det på plass, masser det hardt og godt til den stikkende følelsen er over, og når du har gjort det, kan du holde den på en stund før du vasker den av.

5. Blås en damp:

Når du er ferdig med skrubbingen, starter du frisk med en liten damp ansiktsbehandling for å unclog porene. Over en bolle med dampende vann, bruk et ansiktshåndkle over hodet for å gi deg en rask damp ansiktsbehandling. Bøy over skålen, ta i dampen og når som helst hvis du føler deg ubehagelig eller gruppert, kan du ta en pause. Fortsett dette i en god tre til fire minutter før du klapper ansiktet tørt og gå videre til neste del av rutinen. Ofte kan du bruke urter eller essensielle oljer i det dampende vannet, hvis kokende damp kan hjelpe deg med å ta fordelene av dem også.

B. Home Made Packs Til Fjerner Tan:

Nå går vi inn i hoveddelen av tan-fjerningsrutinen som er ansiktspakken. Igjen må vi ta et steg tilbake til kjøkkenet ditt der du finner alle eiendommene på plass. Nedenfor er noen av de beste pakkene med ingredienser som kan hjelpe deg i denne prosessen med å fjerne soling.

1. Papaya og honning for tannfjerning:

Papaya gjør huden din myk, papaya er et skin lightening agent og papaya smaker godt med honning også, så ikke nøl med å piske opp en god papaya honning smoothie, mens noen kan smøres på det berørte området resten kan brukes som en sen ettermiddagsdrink.

2. Melk Og Saffron Pakke:

Saffron er veldig vanlig ingrediens for glødende og rettferdig hud. Den er fylt med masse godhet for huden, i tillegg til å tilby ulike helsemessige fordeler. Også melk er bra for kroppen og fungerer som en utmerket cleanser. Det bidrar også til å krympe porene på huden. Ansiktspakker laget med saffron og melk vil utvilsomt gjøre underverk for huden din. Det er en av de beste måtene og tipsene for å fjerne soling.

 • Bland noen tresorter av saffron med 5 ss litt varm melk.
 • Til dette kan du til og med legge til 2-3 dråper fersk sitronsaft.
 • Bland godt og du kan bruke dette på de solte områdene på kroppen din.
 • La på i 10 minutter og vask senere med kaldt vann.
 • Det anbefales å bruke litt fuktighetskrem etter bruk av denne tanfjerningspakken.

Hvordan To Remove Tan 1

3. Gurkemeie Og Besan For Tan:

Gurkemeie, en av de mest brukte krydder i det indiske kjøkkenet er også en av de mest kraftige krydderene med mange effektive fordeler, en av dem er brunfarge på grunn av hudens lysende egenskaper. Hent pulverformen av begge deler og bland den inn med litt melk før du legger på pakken.

4. Aloe Vera Og Lemon Pack:

Aloe Vera er et av de mest naturlige middel for behandling av alle typer hudrelaterte problemer. Det er også veldig effektivt i å fjerne soling.

 • Ta frisk Aloe Vera gel og til dette bland 2-3 dråper fersk sitronsaft.
 • Bland dem sammen og bruk denne pakken på ansikt, nakke og hender.
 • La det stå i ca 20 minutter og vask av med kaldt vann.
 • Etter at du har brukt i noen uker, vil du kunne se solbrenthetene som falmer bort uten å forlate huden din tørr.

Hvordan To Remove Tan 2

5. Sitron Og Glycerin For Fjern Tan:

Kombinasjonen av glycerin og sitron er svært effektiv for tan fjerning. Ta ut juice på 1 sitron og tilsett den 5 spiseskje glyserin. Bland godt og bruk på de solbrente flekkene, like før du legger deg. La i 30 minutter og vask med kaldt vann.

6. Sjokolade hele veien:

Kakao er din beste venn, en sannhet ingen kan nekte. Bortsett fra å hjelpe deg med å lage kaffe, er kakao også en primær ingrediens i sjokolade, et produkt som kan være din hjelp med å fjerne solbrenthet. Bare sjokoladeflasker eller pulver, blandet med litt lime og melk, kan hjelpe deg med å lage en effektiv ansiktspakke.

7. Gurkemeie og kål for Fjern Tan:

Lurer på hvordan du fjerner brunfarge hjemme? Bare sett inn i kjøkkenhyllene dine for to effektive anti-tan-ingredienser, kål og gurkemeie. Foruten å fjerne tan, er kål en veldig god kilde til antioksidanter og fytokjemikalier som forhindrer skade på huden.

 • Rist en liten del av kål i fine stykker og legg den i en beholder.
 • Nå legg 1 spiseskje honning og klype gurkemeie.
 • For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du en naturlig brennemiddel som grammel eller rismel.
 • En spiseskje ville være bra.
 • Påfør denne pakningen på de garvede områdene og la den stå i 25 minutter.
 • Vask av pakningen med kaldt vann.

8. Fuller Jord og Hvit Gourd:

Lurer du ofte på hvordan du fjerner soling? Les videre og du vil glemme alle dine bekymringer.

 • Ta en hvit gourd og skrell den. Gjør nå en pasta av den.
 • Til dette legg 2 spiseskjeer multanni mitti og bland godt i en mosaikkbøtte.
 • Påfør denne limen på de berørte områdene og la den stå i 20 minutter.
 • Skyll av senere med kaldt vann.
 • Bruk denne pakken regelmessig til å oppleve bemerkelsesverdige resultater.

Hvordan To Remove Tan 3

9. Egg For Fjern Tan:

Bruk av egg er også en av de beste måtene å fjerne solbrenthet. Eggwhites har også egenskaper som strammer huden og gir øyeblikkelig glans.

 • Ta ut en hvit og bruk dette på de solbrente områdene på kroppen.
 • La i 20 minutter og vask deretter med vann.
 • Du kan til og med legge hekseskalle og honning til egghvite for bedre resultater.

10. te på sitt beste

Te har alltid vært en god kveldsdrink med matbit, og her er en perfekt løsning for å gjøre det beste for begge. Mens du brygger teen for en god drink, hvorfor ikke ta det beste ut av det ved å legge til noe i ansiktet ditt.

11. Appelsinjuice og yoghurt:

En pakke laget av appelsinjuice og yoghurt er utmerket for å fjerne tan. Appelsiner er fullpakket med C-vitamin som hindrer hudflekker og forbedrer også tone og tekstur av huden din. Yoghurt fungerer som et naturlig blekemiddel, i tillegg til at huden blir jevn.

 • Ta ut en juice av frisk oransje.
 • Bland 2 spiseskjeer hver appelsinjuice og yoghurt for å danne en jevn pasta.
 • Påfør på det solbrente ansiktet, hånd og nakke og la i en halv time.
 • Vask bort med kaldt vann.

12. Tomat og poteter For Fjern Tan:

Tomat- og potetsjuice er et av de beste organiske ansiktspakken. Hvis du suger ut det følgende, legg dem i en blanding med litt ostemasse og besan og bruk den på ansiktet ditt. Hold det en stund før du vasker den av.

13. Melk og jordbær:

Strawberry smaker ikke bare bra, det er også et godt anti-tan middel.

 • Kryss 4 jordbær og bland den med 2 ss melk for å danne en pasta.
 • Påfør dette på ansikt, nakke og hender.
 • La opp i en halv time og vask av med vann.

14. Almond For Remove Tan:

 • Soak ca 5-6 mandler over natten. Bland mandelene om morgenen med liten melk, slik at det danner en glatt pasta.
 • Hver dag før du legger deg til sengs, bruk denne limen på de solbrente overflatene og gå over natten.
 • Vask av neste morgen med kaldt vann.
 • Bruk denne løsningen hver dag i 15 dager, og du vil se bemerkelsesverdig forskjell.

15. Eddik som Tan Remover:

Eddik er også en av de beste løsningene for å fjerne tan.

 • Bland like mengder vann og eddik i en bolle.
 • Dyp din solbrente hender i denne sammenblandingen for en stund.
 • Hvis solingen er alvorlig kan du til og med suge i 10-15 minutter mer.
 • Vask hendene med kaldt vann og klapp tørr.
 • Du kan bruke denne løsningen hver dag til du begynner å legge merke til forskjellen.

16. Baking Soda For Fjern Tan:

Baking soda er en annen ingrediens på kjøkken hyller som bidrar til å bekjempe solbrenthet helt.

 • Ta ca 2 ss natron og lage en tykk pasta med vann.
 • Påfør nå denne pakken på de garvede områdene på kroppen din og la den ligge i en stund før du vasker av.
 • Denne løsningen kan gjøres skiftevis, og du vil kunne se forskjellen like etter 3-4 applikasjoner.

17. Yoghurt:

Yoghurt er enda en sunn snack som kan brukes til tan fjerning. Egenskapene i yoghurt hjelper ikke bare til å berolige huden din, men samtidig bidrar du til å redusere tanmerkene betydelig ved å gelåse godt sammen med hudlagene og dermed gjøre det mye lettere og lysere.

Hvordan To Remove Tan 4

Se mer:  Hvordan fjerne tann fra øvre lepper

18. Havregryn og karneemælk for å fjerne tanning:

Vil du vite hvordan du fjerner brunfarge hjemme? Bare gjør en pakke med kjærnemelk og havregryn.

 • Ta 2 ss havregryn, og tilsett dette til 3 ss kjelemelk til en jevn pasta.
 • Du kan også legge til 1 spiseskje honning til den.
 • Påfør på det berørte området og la det stå i 20 minutter.
 • Vask av med kaldt vann og påfør en fuktighetskrem senere.

19. Jordbær:

Jeg er sikker på at vi alle har ønsket at jordbær som glød og strever og trives for å oppnå det. Vel, det er en god sjanse for deg. Jordbær er enda en ingrediens som kan hjelpe deg med å håndtere solbrenthet uten problemer. Bland den inn med litt melkkrem eller yoghurt og bruk den på ansiktet ditt.

Hvordan To Remove Tan 5

20. Kokosvann:

Kokosvann gir ikke lettelse til å slukke tørst i toppsommere, det tjener også som et utmerket middel for å fjerne soling. Dessuten hjelper det også med å lette hudtonen. Påfør kokosnøtt vann daglig på de solbrente områdene i kroppen din. Regelmessig bruk vil forhindre misfarging og vil bidra til å fjerne tan helt.

C. Slik gjør du massasje for å fjerne Tan:

Når du er ferdig med ansiktspakken, ta en god titt i speilet, og vi er sikker på at en betydelig forandring vil foregå. Du må imidlertid alltid konkludere med dine skjønnhetsritualer med en myk slutt, og derfor har vi massasekseksjonen der du avslutter tanfjerningen med en god massasje for å få blodsirkulasjonen til høyre. Igjen er et godt sett med liste der du kan bruke yoghurt og melkkrem som ansiktsmassasje. Den neste listen er banan og yoghurt, som bare er en erstatning for melkkrem, men fortsatt en sterk motstander. Men hvis du har fet hudforhold, er det bedre å unngå bananer. Enda en annen ingrediens er den organiske aloe Vera. Du er virkelig velsignet hvis du har anlegget selv i huset ditt. Hvis ikke, kan du få klar aloe Vera gel eller krem ​​som du kan bruke til en god massasje.

Hvordan To Remove Tan 6

Se mer:  Tips for å fjerne tan fra ansiktet

Forholdsregler for Tan:

1. Nå er vi alle klar over at solfarging kan være ganske omfattende. Det være seg salongen eller hjemmebehandlingene, en ordentlig forholdsregel kan alltid gå langt inn i en bedre, mye sunnere hud. Nedenfor er noen av de verdige forholdsregler som du kanskje vil velge hvis du vil unngå en annen kamp for solbrentfjerningsrituelt.

2. En god rensemiddel og toner, organisk eller butikk kjøpt, kan gå langt inn i å redde huden din fra å beholde hverdagens brunbrune og smusspartikler. Hver kveld etter den trette dagen går du hjem til en god rensing og toning norm og ser resultatene for deg selv.

3. Å holde beskyttelsen på deg kan komme i forskjellige trinn og tiltak. Trikset er å finne ut det som er nødvendig og velge det. Ofte er en hud utsatt for svetting ikke ideell for solkrem, mens en tørr skadet hud trenger mer enn bare oljefri solbeskyttelse. Velg alltid produktet i henhold til hudtype og sørg for at du alltid har en på deg hele tiden.

4. Opt for rask rettsmidler for å redusere betydelig solbrenthet, for eksempel en isfag i midten av dagen. Etter det lange feltet arbeidstilsyn, bare waltz på kontoret og pakke en iskube i en myk klut, gi deg en isfas.

5. Svømming er en virkelig god mosjon for kropp og sjel, men på slutten av dagen skylder du en stor del av solbrentet ditt til disse svømmingene. Dermed anbefales det ofte å bruke beskyttelseskrem og slikt før en svømmetur for å sikre at huden din ikke opprettholder noen flekker etterpå.

Se mer:  Slik fjerner du Sun Tan From Arms

Leave A Comment

12 − 6 =