Hvordan få vekt i løpet av 1 måned? | Stiler på livet

Er det mulig å gå opp i 1 måned? Ja selvfølgelig! De fleste av folket finner det så vanskelig som å miste vekt. For folk som ønsker å gå ned i vekt, lyder vektøkningen lett. Det er mange mennesker som har tynn kropp som en pinne og ikke sjener vekk fra mat. De fleste av oss er sjalu fordi de ikke i det hele tatt øker vekten, men de ønsker også å inneholde en bøye, godt tonet, men svingete ellers muskulært utseende. Din personlighet er som et speil som forteller alt om deg. Derfor, hvis du har tynn personlighet, hjelper denne artikkelen deg til å gå ned i vekt.

gevinst weight

Hvis du følger noen enkle teknikker, kan du virkelig få vekt i 1 måned du vil. Ok, du trenger å øke kaloriinntaket ditt, men dette indikerer ikke at du kan konsumere eller opprette alle feil matvalg. Fokuset er inntak rett på riktig periode. Riktig kosthold, så vel som eksakte øvelser, er svært nyttig å få vekt i en måned. Enhver person kan sette i pund til kroppen sin på vanlig måte gjennom å akseptere en brønn samt høyt kalori diett. Forholdet mellom lastet og deilig mat gjennom å få masse er veldig gammel.

Du må vite at personer som anser mindre enn deres perfekte kroppsvekt, kan være i fare for overbeviste helseproblemer, for eksempel underernæring og svak motstand. På vegne av slike individer er en diett for vektøkning nødvendig for å øke pasientens muskelmasse.

Se mer: Hvordan få vekt på en uke

Kostholdsplan for å få vekt i 1 måned:

                   måltider                Foods
Frokost 2-3 egg + 1 bolle full melk med frokostblanding + 2 toast ELLER fylt parathas / poha / upma
ELLER en bolle grøt / havre
Midt morgen eller snack fruktjuice ELLER yoghurt kan legge til granalo + 1 frukt + nøtter
ELLER smoothie 
Lunsj:  1 bollepulser (dal) + 2-3 rotis + 1 servering fisk, kylling eller egg + veggie ELLER 1 bolle med ris + en bolle med paneer eller yoghurt ELLER Ikke-Veg / Veg. Pasta med olivenolje / rød eller hvit saus / dressing ELLER Paneer sandwich eller grillet kylling + salat med poteter
Kveldsmat:  Milkshake
ELLER ikke veg / veg. sandwich med ost eller mayo
Nattmiddag:  Bakt fisk med poteter ELLER Veg sandwich / grill veg burger (potet / paneer)ELLER 2 toast med stek / grillet / tandoori kylling
Nattmat Et glass melk raskere enn å sove

Beste metoder for å få vekt i 1 måned naturlig:

Nedenfor er det en liste over noen viktige metoder som er nyttige for å få vekt på 1 måned. De er som følger;

1. konsumere et sunt kosthold

fet foods

Hvis du vil gå opp i 1 måned, trenger du den nøyaktige mengden protein, fett og karbohydrater. Hjelp deg med nøtter med meieriprodukter. Protein er svaret på muskelkonstruksjon; Dette vil hjelpe deg å oppnå vekt. Ha rikelig med sterke fettstoffer. Konsumere eggeplommer, kokosnøttolje, kjøtt med animalsk fett, pluss ekstra sterke fettstoffer. Øk kaloriinntaket av sunn type mat. Karbohydrater gir kroppen ved at energien skal fungere riktig. Den daglige spising av protein, fett og karbohydrater må skilles konsekvent i alt måltid.

Se mer: Tips for å få vekt i 10 dager

2. Kontroller vekten din:

Hvordan to Gain Weight in a Week

Følg forbedringen din ved å veie deg jevnlig hver uke. Besøk din private lege før og etter din måned med vektøkning for å sjekke LDL- og HDL-kolesterolnivået i tillegg til blodtrykk. Sørg for at du er bevisst å øke vekten så vel som bulk av hovedsakelig normal mat for at helsen din ikke blir verre.

3. Sunn vekstøkning:

vekt increase

Langsom vekt legges på er for enhver tid ønskelig. En økning på 500 kcal for hver dag kan virke ved å øke kroppsmassen med 0,5 kg for hver uke. Målet må være å gjenopprette en behagelig vekt eller perfekt kroppsvekt i henhold til ens kjønn, alder pluss høyde. På vei for å gjenopprette kroppsvev, for å opprettholde en god diettestatus og holde perfekt kroppsvekt, er det en liten grunn til at sunn vektøkning er viktig.

4. Count Antall Kalorier:

Telle those calories

Overvåk din nåværende diettvaner sammen med å analysere mengden kalorier du for tiden spiser hver dag med hjelp av en kalori-teller. Telle din nåværende kaloriopplevelse og legg i 500-750 kalorier til din servering av mat i kalorier og sunne matvarer, for eksempel avokado, brun ris, full hvete brød og full hvete pasta.

5. løfte vekter

Kattele ball exercises

Vet du hvordan du kan øke vekten i 1 måned gjennom vektløfting. Vektløfting spiller en viktig rolle i vekst i vekt i en måned. Grunnlaget for timeplanen må være de store komplekse løftene som døde heiser, squats, pull-ups, pressebord pluss overhead, rader, snatches, dips, clean og jerks og power cleans. Disse forbinder mange muskler mens utløsing av ditt hormonelle svarsystem. Involver deg selv i en rettferdig blanding av kardio-, fleksibilitets- og treningsøktene hver dag.

6. Gi deg selv plass til å vokse:

Å bygge en stor forandring handler om små gradvise forbedringer. For dette må du forsøke utrolig til fordel for en liten stund, observere hvordan det fungerer, pluss om du trenger å bygge en liten modifikasjon og gjøre trinnene igjen. Etter å ha fulgt dette, kan du også legge til kalorier for å nå målet.

7. matvaner for å få vekten:

Laks

Både usunt og sunt matvaner er ansvarlige for vektøkning.

  •  Kryss maten riktig for å plukke opp fordøyelsen. Hold deg unna ekstrem spising av drikkevarer, for eksempel te og kaffe pluss umiddelbart etter måltider, fordi dette hindrer assimilering av mineraler som ligner på jern.
  •  Gå på vei til din vektøkning siden dette er nødvendig; Den er egnet til å øke omtrent 5-6 kg masse for hver måned.
  •  Spise i bilen så vel som foran TV.
  •  Unngå å hoppe over frokosten din og dine måltider.
  •  Etterbehandling hele greia på tallerkenen din pluss peer press.
  •  Matkanal, forbruker den samme tingenes dag i pluss utflukt og også ekstra enn din normale kaloriinntak fordi dette er den enkleste metoden for å øke ytterligere kilo.
  •  En av de mest vitale matkommandoene for å øke vekten er å konsumere mindre, ekstra normale måltider gjennom dagen som et alternativ til bare 3 store måltider.

8. Stack On Some Weigh Snacks And Weigh Protein Smoothies:

noen weigh snacks

Proteinfyllte måltider kan hjelpe deg med å få vekten virkelig rask. Hvis du allerede spiser magert kjøtt og laks og andre lignende ting å øke vekten, og hvis det ikke går for godt for deg, så er det på tide at du gjør deg til en kilde til protein også.

Alle elsker smoothies. Hvis smoothies er fylt med proteinpulver eller lignende proteiner som gir elementer, så kan det sies å være veldig effektivt for å gi kroppen din også gode mengder protein. Disse måltidene inkluderer også protein chips som protein biter. Disse kommer også med en god mengde karbohydrater som også vil gi kroppen din høye mengder protein. Enten du vet det eller ikke, er protein en av de beste måtene å legge vekt på kroppen din, og hvis du vil gjøre det innen 30 dager, vil disse måltidene bli krevd.

En annen enkel måte å få vekt på, kan legge til litt ekstra mengde melk til smoothies som også gir deg muligheten til å gjøre dem velsmakende og samtidig gjøre dem ekstra sunne for deg. Hvis du har smoothies ute, kan du bare nevne den nødvendige mengden melk til butikkpersonalet. Et annet raskt triks som du kan gjøre med smoothie, er at du kan legge til litt melkproteinpulver til det slik at du får de ekstra vitaminene av melk som vil hjelpe deg med å øke vekten.

9. søppelmat for vektøkning:

skrot

Dette kan høres ubehagelig, men noen ganger søppel kan virkelig være nyttig. Junk food kommer med ekstra olje som du normalt skal spise og noen inneholder høye mengder ost og smør, noe som egentlig er bra for å legge litt ekstra vekt på kroppen din. Disse junk måltidene kan være veldig nyttig hvis du er villig til å gå opp i vekt ganske fort. Har så mye som søppelmat som mulig, da de vil gi deg det beste i løpet av denne tiden. Junk food vil gi kroppen din gode mengder kalorier og karbohydrater samtidig.

Din generelle diett bør bestå av matvarer som holder deg frisk, for eksempel brød, egg, laks, kjøtt osv. Søppelmatvarer kommer med alt sammen med noen ekstra fettstoffer som for mye olje og generelt bruker ingen olivenolje eller noe slag av fettfri olje mens du lagrer disse typer matvarer. Dette kan sies å være en av de beste måtene å legge den overvekten til kroppen din på den beste måten. Hvis du vil gå opp i 1 måned, vil denne prosessen være ekstremt nyttig for deg.

Sammen med junk food, kan du også legge til litt sunn mat til kostholdet ditt. Disse kan være noen måltider etter junk food. Disse trenger ikke å være solid mat alltid. Noen ganger kan du bare spise noen gode mengder protein shakes etter å ha søppelmat som burgere. Det er en av de beste måtene å forbedre vektprosessen ved å utfylle to smakfulle matvarer. Til slutt er det øyeblikket kommet der ingen vil spørre deg om ikke å ha pizza.

10. ha en god natts søvn

sove

Stopp å hoppe over søvntid og ha en god søvn etter å ha et stort måltid. Indianere har en flott teknikk for å få vekt raskt. Det kan snarere betegnes som en lat teknikk, men det er sikkert effektivt. Indianer tar generelt store mengder ris i middagen, og etter å ha et stort måltid, pleier de å sove raskt. Dette gjør at de kan brenne svært få kalorier og få vekten ganske fort. Du kan prøve dette. Slik får du vekt på 1 måned naturlig. En ting må huske på at søvn er det beste elementet for å få vekt. Å sove riktig vil tillate at matelementene slår seg ordentlig og overføres til de forskjellige fôrkamrene i kroppen, noe som vil hjelpe til med vektøkning.

Å få vekt kan være lett og hardt samtidig. Det vil avvike fra person til person basert på matvaner. Vanligvis vil folk som har store måltider, vokse ganske fort. Men den beste måten å spise smart i stedet for å spise mye. Fyll hvert måltid med en god mengde karbohydrater og telle kaloriene dine også. Dette vil tillate deg å få vekt naturlig.

.

Leave A Comment

8 + 1 =