Hvordan få Plump Lips | Stiler på livet

Plumpete lepper er den perfekte måten å se helt elegant på for enhver kvinne rundt om i verden. Det er mange medisinske måter der en dame kan gjøre leppene mer flytende, men de fleste av disse prosessene er ganske dyre og derfor utenfor rekkevidde av et stort antall kvinner. Det er noen kjente måter som en person kan få plumper lepper hjemme ved hjelp av naturlige midler for å øke leppestørrelsen. Disse naturlige midler er så enkle å finne, men det er egentlig ikke kjent. Plumpete lepper er ikke skadelige og er faktisk ganske fasjonable og ser bra ut på damer som har naturlig tynne eller mindre lepper. Å få klumpete lepper er et bevis på at noen deler av kroppen din kan bli aksessert for å bedre passe dine behov, selv naturlig. Gitt nedenfor er en detaljert redegjørelse for hvordan du får klumpete lepper slik at du kan være det komplette oppmerksomhetssentret ved arrangement som du ønsker å besøke-

Hvordan To Get Plump Lips

Komplett omsorg:

Den første i listen med å få klumpete lepper tar fullstendig omsorg for dine lepper. Å ta vare på leppene dine vil redusere problemet med tørking og sprekker og vil forbedre kvaliteten på leppene dine. Etter at alle leppene dine er kjøtt, vil den riktige omsorgen for kjødet ditt definitivt gjøre det vokse raskere.

Jo mørkere leppene dine, desto bedre er det mulig at du har plumper lepper. Drikkevann er en svært viktig del for å holde seg frisk og få et godt sett med lepper. Vannet vil hjelpe til med eksfoliering av leppene dine og dermed hjelpe til med å bli mye plumper enn det var før. Prøv å bære en god leppebalsam med deg rik på SPF slik at du kan holde leppene fuktige hele tiden.

Se mer:  Hvor ofte skal du bruke Lip Balm

Damp:

Damp er en svært viktig del av å få plumper lepper. Steam og petroleum gelé arbeid hånd i hånd for å gi deg fuktige og tykkere lepper. Jo mer leppene dine er tykk i fukt, jo bedre er sjansene dine for å ha tykke og klumpete lepper. For å utføre denne prosessen, må du påføre et tykt lag med petroleumsglass til leppene dine før du går inn for en varm dusj, men ikke vaske den av. Dampen fra varmtvannet hjelper geléet til å trenge inn i leppene dine ved å utvide porene i leppene dine. Jo mer petroleumsglass som kommer inn i leppene, desto bedre vil det på ruten til plumpere lepper.

Se mer:  Hvordan bruker du Lip Liner

eksfoliering:

Eksfoliering er en annen god måte å få tykkere lepper på. Dette er best når du lager din egen blanding hjemme. Prøv å blande litt honning med litt brunt sukker i seg selv med litt vann for å øke tettheten av pastaen. Den beste måten å gå på, er å bruke denne pastaen direkte på leppene dine i tre minutter før du fjerner den med en ren klut. Eksfoliering vil bidra til å øke porerens pusteplass på leppene dine og dermed gjøre det plumper over tid.

Tannbørsteeksplosjon:

Tannbørste peeling er sannsynligvis den raskeste måten å få plumper lepper på. Etter at du har børstet tennene om morgenen, prøv å exfoliere leppene med tannbørsten etter å ha renset den. tannbørstehårene vil bevege seg over leppene dine og øke styrken og klumpen på leppene dine umiddelbart, som varer i over 4 timer før den går ned.

Dette er noen av de beste måtene å få plumper langvarige lepper hjemme, så prøv dem ut i dag. De vil sikkert bidra til å øke leppene dine over tid.

Se mer:  Naturlig Wedding Makeup Looks

Leave A Comment

3 + 4 =