Hvordan få hjelp fra tannpine | Stiler på livet

Tannverk kan forårsake mye smerte. I mindre smerter kan du gjøre noe hjemmehjelp for å behandle hjemme. Tannpine oppstår vanligvis som den følsomme delen av tannen din, kjent som masse, blir betent. Det kan være mange grunner til dette som hulrom, ødelagt tann eller infeksjon.

Hvordan to Get Relief From Tooth Pain

Symptomer på tann smerte:

  •  Dette kan være veldig bankende, skarp eller konstant.
  •  I noen tilfeller skjer det bare når du bruker trykket på tann.
  •  Tannområde hevelse
  •  Ofte Feber eller hodepine
  •  Feil lukt fra tann

Hvordan få lindring fra tann smerte:

1. Krydderolje:

Clove Oil

Kluteolje er et ortodokse hjem rette for å kurere tann smerte. Dette inneholder kjemisk kjent som eugenol som inkluderer anestetiske og antibakterielle egenskaper. For å senke tann smerte, kan du suge ren bomullsboll med 3 dråper clove olje og ¼ ts olivenolje. Legg nå denne bomull i munnen din nær tann som smerter ved å bite den ned for å opprettholde på stedet. Unngå å sove med dette i munnen.

2. Hoste Drop:

Hostedråper eller til og med pastiller har få mengder estetikk som kan gi noen lindring fra smarte tann smerter. Du kan holde 1-2 i munnen for å suge. Du kan også bruke noen Vick's VapoRub på utsiden av kinnet på tannstedet. Etter dette hold papirhåndkle på pute og bare legg deg ned den siden.

3. Spyl:

Gurgle

Mange tannpine i en tid kan skyldes noe mat fanget mellom tennene. Dermed er flossing og skylling med litt munnvann tilrådelig i dette tilfellet.

4. Varm teposer:

te bags

Du kan også bruke kjøkkenklammer som hjemmemedisiner for å bli kvitt tannverk. Noen sier at du bruker varmt tepose på tannen direkte. Te har tannsyre som kan minimere hevelse.

5. Alkohol:

Du kan suge bomullsboll i brennevin eller direkte holde agurkeskive på tannen. Alkohol er kjent for dens dumme egenskaper som kan senke tannens smerte.

Se mer:  Hjem rettsmidler for felles smerte

6. Melk av Magnesia:

Melk 4

Bland 1/2 hydrogenperoksid og ½ vann og dip en bomullspinne. Du kan deretter søke bare en dab av melk av Magnesia. Gjør dette trinnet 4 ganger om dagen. Det andre middelet er å blande like deler av melk av Magnesia med flytende Benadryl. Sveis med denne blandingen forsiktig rundt munnen i ca 60 sekunder og spytt dette ut.

7. Spis bedre matvarer:

eple cake

Unngå å spise store eller overstuffed smørbrød. Vurder å spise myk mat diett til smerten blir redusert.

8. Anti-inflammatorisk medisinering:

Moden doctor pointing 

Tann smerte kan også skyldes hevelse. Dette er tilfelle når myke vev i munnen svulmer. Rådfør deg med legen din hvis du har hevelse eller dette kan føre til skadelig tannhelseproblemer. Så til du kommer til legen din, kan du ta antiinflammatorisk medisinering som ibuprofen.

Se mer: Hvordan bli kvitt helsmerter

9. Broken Tann:

Tunge cancer

Brodd tann kan også forårsake tann smerte, så få dette behandlet av tannlegen din. Unngå å skrubbe din ødelagte tann med rensemiddel.

10. Kald komprimering:

Is Pack

Du kan fylle opp noen oppbevaringspose med litt is. Dekk med litt tynn klut for å påføre dette direkte på tannen din. Du kan til og med sette på kinnområdet som ligger like utenfor tannen. Denne kalde temperaturen er nyttig for å senke smerte. Påfør aldri is direkte på tann, da det kan maksimere smerte. Dette skjer i tilfelle hvis tennene dine er betent av smerte.

11. Havsalt:

hav salt

Tannpine kan også reduseres ved skylling med lunkent vann og noe havsalt. Gjør dette når saltet oppløses helt for å gurgle med vann i munnen. Gjør sprutet riktig i nærheten av berørt område? Du kan gjenta dette mange ganger om dagen til smerten er redusert.

Se mer: Hjem Remedy For Lower Back Pain

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

51 − 46 =