Hvordan få glødende hud i 10 dager? | Stiler på livet

Vet du hvordan du får glødende hud på 10 dager ?. Er det mulig? Så ja, hvem vil ikke ha en lys, feilfri hud. Klar samt god hud er en av de viktigste elementene i en persons skjønnhet. Passende hud hjelper deg til å føle deg godt utseende. Først av alt må du forstå årsaken bak huds helse. Det er mange faktorer som er ansvarlige for å gi kjedelig utseende på huden vår som mangel på søvn, forurensning, dårlig ernæring, solbrun, drikkeralkohol osv. For å få glødende hud på bare 10 dager er det derfor svært viktig for hver kvinne å skape riktig hudpleie regime samt en god livsstil.

Slik får du glødende hud i 10 dager:

Her er de enkle tipsene for å få glødende hud på 10 dager som følger:

Hvordan To Get Glowing Skin In 10 Days

1. Påbegynn prepping din hud på forhånd:

Gi huden din litt tid til å bli forberedt, minst 3 måneder tidligere enn den store dagen. Dette må helst være tiden mens du begynner å se senere enn huden din i tilstand du ikke har forberedt den til nå, pluss kostholdet ditt burde bli mer sunt sammen med naturlig.

2. Vask ansiktet ditt:

Dette er et enkelt middel for å bli ren, glødende i tillegg til perfekt hud. Vask ansiktet med vann skyller bort smuss, forurensende og bakterier som kan skade huden.

3. sove:

Du må vite at mens du sover og huden forynges og dermed får glødende hud, er det svært viktig å få minst 8 timers søvn hver kveld. Pass på at du hviler godt.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Fair Skin For Babyer

4. Exfoliate:

For å få god og glødende hud på 10 dager må du exfoliere huden din 3 ganger i uka. Det eliminerer døde hudceller og viser også en frisk og glødende hud som er ren og vakker.

5. Rensing av melk:

Det er en av de hyppigste hudpleie tipsene som følger med å få pluss å opprettholde en klar pluss glødende hud. Rensing av ansiktet med melk gjør ikke bare huden skinnende, men bidrar også til å redusere, mørke sirkler, mørke flekker og solbrun selvfølgelig.

Enkel Ways to Get Glowing Skin3

6. Damping:

Denne prosessen fordeler ansiktet for å åpne huden porene og også bidra til å oppnå klar hud. I tilstand, tar du ikke tid til å dampe ansiktet ditt; Forsink straks et rent håndkle i varmt vann. Trykk ut overskuddsvann og beleg ansiktet ditt. Avreise den i 10-15 minutter. Det vil hjelpe slippe porene pluss avhende skitt pluss forurensende stoffer som kan chunk porene og guide til breakouts.

Se mer: Hvordan være rettferdig i 2 dager

7. Inntak av vannmelon og vann:

Dette er veldig viktig steg for å oppnå en ren samt glødende hud for å bekrefte at du har overflod av vann. Tanken er å opprettholde kroppen hydrert. I tillegg må du sørge for at du har rikelig med vannmelon, som er en god kilde til hydrering for huden din. I tillegg kan du også ha grapefrukt, brokkoli og salat.

8. Face Packs:

  • Blanding av sukker og sitronsaft er en av de beste hudpleie tipsene som hjelper til å skaffe en klar pluss glødende hud på 10 dager. Sitron fungerer som et naturlig blekemiddel samt sukkerverk for naturlig peeling.
  • Hent massen av aloe Vera pluss bland en egghvide inn i 1 - 2 te skje pulvermelk med. Smør det godt og smør deretter til ansiktet ditt via en børste, og mens det blir tørt, gjør det en ekstra strøk og sett den sammen flere ganger i ½ time. deretter rengjør.
  • Ta en komplett kopp mynteblader og knus dem til finpasta. Dekk ansiktet ditt ved denne limen og la det tørke. Rengjør senere enn 20 minutter. Gjør igjen i 15 dager.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Glødende Hud Om Vinteren

Leave A Comment

80 − 74 =