Hvordan få din kone til å elske deg igjen | progressivenewsdaily.info

Hvordan få din kone til å elske deg igjen

"Jeg føler meg ikke for deg eller elsker deg, akkurat som det var", sa hun. Den ene linjen knuste deg i går kveld, og når du snugglet i sengen rett ved siden av henne, følte du det vondt, den smerten av å sakte å se at ekteskapet ditt falt i glemsel. Men som hver mørk sky har en sølvfôr, så gjør natten av horror til en lys morgen. Her er noen tips om hvordan du får din kone til å elske og respektere deg, infact mer enn før. Les derfor på hvordan du får din kone til å elske deg igjen?

Hvordan To Get Your Wife to Love You Again

Hva motiverer henne til å si det?

Det kan være så mange ting som løper gjennom hodet for øyeblikket, derfor ikke anta. Du ville ikke gjøre henne "elske deg" noe bedre, ved å gjøre henne empati med ditt triste liv. Hun bryr seg ikke om det lenger, siden hun har gjort det klart at kjærligheten er "borte". Så hvorfor tror du hun sier det?

  • Har du ignorert hennes klager eller forslag i fortiden?
  • Har du dominert dine visjoner over henne mens du planlegger en bedre fremtid sammen?
  • Forventet at hun skulle bytte for deg?
  • Tillatte du henne å uttrykke hva hun ønsket å si eller føle?
  • Har du sagt eller gjort noe eller ikke sagt eller ikke gjort noe som har forårsaket dette?
  • Var du følelsesmessig tilgjengelig for henne da hun trengte sin mann mest?
  • Var du regner alltid på paraden hennes, følelsesmessig drenerer henne og belittling henne?
  • Visste du ikke at hun var ulykkelig i lang tid, selv om sexet var bra?
  • Var det familieforpliktelser som du tvang henne inn i, som hun ikke var klar for?
  • Fusket du på henne, og ble du fanget?

Se mer:  Hvordan å jukse på din kone

Det er ingen røyk uten ild, og det må være noe (enten spørsmålene over eller mer) som har skjedd, som i mange år har gjort henne til å si dette til deg. Kanskje nå må du skifte fokus fra problemene, sitte og snakke ting med henne og forstå hvorfor hun vil at dette ekteskapet skal ende.

Ikke overbevis henne, hun er feil:

Ved å gjøre det, vil kongen din ønske å bevege seg videre, fordi hun allerede har begynt å tenke på et bedre liv uten deg. Ja, vi forstår hvor vondt, irritert og sint du fikk da hun sa "Det er over", og alle løftene og tigger om deg i går kveld fungerte ikke, så gå tilbake for nå og vent på at støvet skal løses. Hun trenger hennes plass til å tenke videre, og det gjør du også. Å få henne til å se dagens lys vil ikke hjelpe, hun trenger sin tid og hun trenger deg ikke så nær henne som nå. Respekter det!!

Se mer:  Slik kommer du ut fra kone tilbake

Uansett hvor mye du beklager eller gir løfter om en bedre fremtid framover, vil det ikke fungere for øyeblikket. Du må sette deg selv i skoene sine og forstå hennes synspunkt. Arbeid på de falske løftene alene, kanskje hvis du lovet henne en tur til foreldrene sine hver sommer og glemte det, bestill en for neste måned. Hun kan ikke være enig umiddelbart, men overtid ville hun.

Å fikse problemet løser ikke alt:

Hun må begynne å være forelsket i deg, mannen hun giftet seg med. Forvent ikke at hun skal forene seg, med mindre hun elsker deg mer. Det er mye som må løses, og hvis du snakker ikke, kan du snakke med en sertifisert ekteskapsrådgiver, en gang til.

Vi håper ting trer ut for dere to!!

Se mer:  Grunner til å forlate din kone

Bilder Kilde: Shutter lager

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map