Hvordan bruke Tea Tree Oil for acne? | Stiler på livet

Tea tree olje er tilberedt med dampende blader av Melaleuca alternifolia. Dette har sin opprinnelse fra Australia. Tea tree olje brukes ofte i mange hudpleieprodukter som ansiktspakker og rensemidler for å redusere akne. Dette kan redusere sjansene for å få akne i ansiktet, da det virker som benzoylperoksid. Ren olje er 100% naturlig og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Men også få av dem kan forårsake irriterende, derfor anbefales det alltid at du gjør hudtest når som helst før du bruker den på ansiktet. Te-tree-oljen har en forbindelse som kalles terpentin som har antiseptiske egenskaper, og derfor er det mange fordeler med tea tree olje for akne.

te tree oil for acne

Tee Tree Oil for acne og acne arr:

Effektiv behandling er tea tree olje for akne eller kviser og dermed kan brukes på ulike måter å bli kvitt dem for å gi deg en sunn og glødende hud. Den har beroligende og desinfiserende egenskaper og som andre stoffer, vil det ikke fjerne naturlige oljer fra huden din og forårsake ytterligere problemer.

1. Påfør tea tree olje direkte til kviser som det har antiseptiske egenskaper som bidrar til å rydde porene og tørke ut hudormer og whiteheads forlater huden din frisk og nydelig.

2. Hvis tea tree olje er hard for huden din, kan du blande den med kjøkkenrediensene. Bland aloe Vera gel med te-treolje og bruk deretter på huden på de berørte delene for å kvitte seg med akne.

3. Bland te-treoljen med ansiktsmasken og bruk den for å få lindring fra kviser og akne arr.

4. Noen få av dette kan legges til dine daglige fuktighetskrem og rensemidler for å bekjempe stubblige pimples.

5. Legg noen mengder til badevannet for å fjerne akne arr eller kviser på brystet, ryggen etc. Det vil også bidra til å legge duft til badevannet ditt.

Slik gjør du Patch Test:

 •  Sett en dråpe tea tree olje på huden din der du ønsker å søke.
 •  Hvis du har sensitiv hud, legg 2 dråper på en ren bomullspinne.
 •  Påfør denne oljen og la den holde seg for kort tid.
 •  Hvis huden ikke forårsaker brann, kløe eller rødhet i løpet av 2 timer, kan du velge å bruke oljen.
 •  Selv om du får mindre irritasjon, må du fortynne dette ved å legge til 50% varmt vann.

Hvordan bruke Tea Tree Oil å redusere akne:

Følgende er de få trinnene som hjelper deg med prosedyren for å bruke te-treolje på huden din for å bli kvitt akne og akne arr.

1. Rengjør huden din riktig med litt melkrenser.
2. Sett ren bomullspinne i te-treolje for å bruke dette direkte på akneområdet.
3. Skyll ikke dette.
4. Gjør dette hver morgen og til og med kveld.

Hva du kan gjøre fra Tea Tree Oil å søke på akne:

fet skin tea

1. Astringent:

Du kan lage en sammenbindende blanding ved å blande 4 dråper av teetoljen med 1 kopp vann. Skyll med denne astringent for bare en gang på en dag og ikke mer enn det. Dette vil definitivt fjerne acnes eller kviser og akne arr fra huden.

2. Ansiktsmaske:

Du kan også lage en ansiktsmaske for å redusere akne.

 •  Bare legg 4 dråper te-treolje i 1 egghvite. Du må visp det veldig bra. Påfør aknemasken til ditt rensede ansikt. La dette stå i ansiktet i ca 20 minutter. Skyll masken godt med rent lunkent vann. Du kan gjøre bruk av denne ansiktsmasken bare en gang i uken.
 •  Tilsett 2 dråper av tea tree oljen til 2 ts aloe vera gel. Påfør denne pakken direkte på akne for å redusere den. Du kan også forberede denne masken ved å legge te-treolje til honning. Honning har antibakterielle egenskaper som bidrar til hudhelbredelse. Men hvis du har fet hud, hopp over dette!

3. Skrubb:

Du kan også lage hjemmelaget ansiktsskrubb med denne oljen. Tilsett 10 dråper tea tree olje til halv kopp sukker, 1/4 kopp olivenolje, 1 ts honning. Masser forsiktig med denne skrubbe på ditt fuktige ansikt i sirkulære bevegelser. Gjør dette i 5 minutter og vask med lunkent vann. Pat tørker ansiktet ditt og bruker fuktighetskrem.

Se mer: Baking soda for acne arr

Fordeler med Tea Tree Oil On Acne:

Tre tea oil

 •  Tea Tree Oil er en desinfeksjon som har beroligende egenskaper.
 •  Dette tar ikke av naturlige oljer ut av huden din, i motsetning til annen behandling for akne.
 •  Det forårsaker ingen skader på huden.
 •  Tea tree olje kan påføres direkte på kviser.
 •  Dette er en veldig naturlig og effektiv måte for aknebehandling.
 •  Dette har antibakterielle egenskaper som er den beste behandlingsmetoden for akne enn å bruke noen skadelige syntetiske kjemikalier.
 •  Du trenger bare lite beløp for å komme inn i huden.
 •  Tea Tree Oil unblocks sebaceous glands og desinfiserer porene.
 •  Denne oljen er nyttig for å tørke whiteheads, blemishes og blackheads.
 •  Tea tree olje er like effektiv som benzoyl peroxide i behandling av akne.
 •  Tea tree olje inneholder antimikrobielle og antiseptiske egenskaper som stopper veksten av bakterier som forårsaker acne breakouts.
 •  Oljen trenger dypt inn i porene og hjelper til med å fjerne de tilstoppede porene og desinfisere dem.
 •  Det fungerer som løsemiddel for å rense huden mot smuss og fett og bidrar til å beskytte den.
 •  Det er antibakterielt, antifungal og antiviralt og forhindrer akneutbrudd og andre hudrelaterte problemer.

Se mer: Betyr Olivenolje Årsak Akne

Lite forholdsregler for å ta mens du bruker denne oljen på ansiktet:

 •  Ren og ufortynnet olje er for hard som kan tørke på huden din.
 •  Det anbefales å fortynne med annen olje før du bruker.
 •  Forsøk alltid patch test før du saksøker dette for spotbehandling.
 •  Suge denne oljen i en ansiktsmaske kan drepe bakterier og bidra til å tørke pimples.
 • Bruk alltid 100% ren treolje, ikke produktene som viser teolje som ingredienser.
 • Bruk alltid tea tree olje for akne arr på ren og tørr hud for å få effektive resultater.
 • Vær forsiktig når du bruker for å unngå kontakt med øynene.

Hvordan bruke Tea Tree Oil for acne ved hjelp av enkle ingredienser fra kjøkkenet ditt?

1. Ta liten mengde tea tree olje og bland den med aloe vera for å danne en løsning. Påfør dette på ansiktet ditt og la det gå til det tørker. Skyll med lunkent vann og klapp tørr.

2. Ta liten mengde tea tree olje, og du kan erstatte din aloe vera med rå organisk hone hvis du har og deretter bruke løsningen på ansiktet ditt. La det tørke og skyll deretter med vann. Dette bidrar til rask hudheling. Dette er en av de beste tipsene om tee-treolje for akne og akne arr.

3. Ta en teskje te-treolje sammen med en te skje med jojobaolje og legg deretter til halvhakkede potet og bland deretter ingrediensene godt. Påfør pastaen på ansiktet ditt. Skyll med varmt vann og la det tørke. Det bidrar til å forebygge akne og bidrar også til fjerning av arr etter kviser.

4. Ta 5 dråper tea tree olje og bland en fjerdedel kopp vanlig yoghurt for å lage en pasta. Påfør dette som en maske og la den tørke. Vask med varmt vann etter 15-20 minutter.

5. Ta noen mengder tea tree olje og legg til 1-2 ss grønn leirepulver. Bland det godt for å gjøre det til en pasta. Påfør denne lim inn på ansiktet ditt og spesielt på de berørte områdene. La det tørke. Vask den med lunkent vann og klapp tørr. Etter dette påfør en fuktighetskrem.

Tea Tree Oil har blitt brukt siden antikken som en effektiv behandling av hudproblemer og er dermed fortsatt populær i dag på grunn av dens fordelaktige egenskaper. Det bidrar til å bekjempe vanlige problemer med kviser eller akne flekker og også andre hudproblemer. Ved å bruke teolje på jevnlig basis, vil du få hudglød og bli kvitt hudproblemer.

Se mer: Hvordan bruke Apple Cider eddik for acne

Leave A Comment

2 + = 3