Hvordan bruke rosiner for vekttap? | Stiler på livet

Å miste vekt handler ikke bare om å kutte ut fett og oljer, og bare overleve på væsker eller litt fad diett hver annen dag. Disse er faktisk veldig populære myter om vekttap. Den virkelige kampen er ikke bare å miste vekt, men også å opprettholde den ved å sikre at resten av kroppen vår er sunn nok til å gjøre denne overgangen og holde fast ved den.

Rosiner er de tydelige vektkuttere som jobber mer indirekte enn direkte på kroppene våre, og vi går ned i vekt samlet. Man må alltid huske at en sunn kropp ikke kan være overvektig. Fedme er en usunn tilstand av kroppen vår. Å holde det i bakhodet her er de viktigste grunnene til at rosiner er effektive for vekttap.

Se mer: Fenugreek for vekttap

rosiner for weight loss

Hvordan virker det:

Forbedret tilførsel av glukoseenergi

Rosiner er rikelig med naturlige sukkerforbindelser kalt glukose og fruktose. Disse er brent i energi som er svært viktig for å trene og miste overflødig vekt i kroppene våre. Det inneholder også rikelig vitaminer som hjelper overføre energien til musklene. Dermed er det nødvendig med en god energikilde sammen med et effektivt immunsystem for å sikre at kroppen kan tåle motgangene til en trening. Grunnen til at det er en motgang er at vi trener med all den ekstra vekten som kroppen vår ikke var designet til å bære rundt i utgangspunktet. Disse er perfekte for en løper som trenger solide karbohydrater for å brenne.

Se mer: Sunn salater for vekttap

Fullere mage og raskere fordøyelse:

Det har blitt observert at fedme støttes av lav metabolisk hastighet og dårlig fordøyelsesevne. Dessuten, fordi dette fettet ikke brennes i energi, blir det lett lagret i kroppen og fortsetter å lagre seg i lag. Rosiner kan hjelpe enormt, da disse er rike på fiber som øker hele prosessen med fordøyelsen.

Korrekt fordøyelse betyr at matgruppene er ordentlig oppdelt i forbruksbare enheter som enten legger til immunitet eller legger til muskelen. Den gjenværende fiberen utskilles ut av kroppen og sikrer dermed en vanlig avføring. Disse fibrene hjelper suger ut giftstoffer og spyler dem ut av systemet mens du rengjør vårt fordøyelsessystem.
Rosinene er også svært effektive sult suppressant snacks. Det er ansvarlig for å øke leptin nivåer som lar deg føle deg fyldigere i lengre tid.

Forbedret Bone Helse:

Fedme leverer også en svært dårlig beinstruktur. Overvektige personer er kjent for å ha svakere bein som standard. Den primære årsaken til dette er at kroppen bærer mer enn den programmerte vekten. Dette vil langsomt og sikkert gjøre beinene sprø raskere hvis belastningen på dem ikke blir redusert. Mens lasten ikke kan reduseres over natten, kan den støttes inntil vekten går tapt. Rosiner er rik på kalsiuminnhold og er derfor svært effektive for å styrke bein og tenner. Den inneholder en mikronæringsstoff kalt bor som hjelper absorbsjon av kalsium i våre ben. Dette er derfor en viktig del av dietten din hvis du har en historie med osteoporose i familien din.

Dette inkluderer også tenner som de er de sterkeste bein i kroppen vår. Rosiner er som naturlige godteri som inneholder oleanolsyre som forhindrer hulrom, tannråte, gingivitt osv..

Se mer: Fordeler av linfrø for vekttap

Opprettholder Kroppssyre:

Det er gode anfall av kalium og magnesium i rosiner som er essensielle for å redusere surhet og fjerne giftstoffer fra kroppen vår. Disse rosinene kan forhindre leddgikt, nyrestein og til og med hjertesykdom.

Mens noen hevder at disse rosinene er en del av den forbudte regionen av din gjennomsnittlige vekttap diett, er det ganske tydelig at det faktisk tjener et mye større formål mot velferden til kroppen vår. Tross alt trenger alt å pleie og Mor Nature hadde planlagt ting for oss tilsvarende.

Leave A Comment

85 − = 82