Hvordan bruke og bruk av olivenolje for ansiktet | Stiler på livet

Noen gang har du prøvd olivenolje for ansikt? Hvordan kan du bruke olivenolje på ansiktet ditt? De fleste er veldig kjent med olivenolje, da den er mye brukt i matlaging. Mange brukte også dette på hår og hud, men hva med ansikt? Du må vite at olivenolje er mye brukt til kosmetisk bruk. Olivenoljen spiller en viktig rolle for å kurere ulike problemer som kviser, akne fordi den inneholder anti-inflammatoriske egenskaper så vel som mange antioksidanter.

Slik påfør og bruk av olivenolje for ansikt:

Således, i dag i denne artikkelen diskuterer vi hvordan du bruker og bruker olivenolje til ansikt.

oliven oil for face

Ernæringsmessige fordeler med olivenolje for ansikt:

• Olivenoljen er faktisk ironisk i mineraler vitaminer, pluss naturlige fettsyrer. Dette er også best for en sensitiv hud.

• Dette er et kraftig element i anti-aging hud reparasjon produkter; morsomt i antioksidanter, og unngår hud aldring, ankomsten av rynker samt fine linjer.

• Det opprettholder også, revitaliserer og forsvarer huden.

• Olivenoljen er ironisk i vitamin A og E og har dermed fordeler for å utvide ungdommen, beholder elastisiteten, hydrerer huden og mildhet.

Oliven Oil

Metode for å bruke olivenolje for ansikt:

• Ta noen dråper kvalifisert, organisk kaldpresset olivenolje og smør den i sfærisk bevegelse på ansiktet. Det bidrar til å øke bevegelsen av hudceller i tillegg til åpning av porene.

• Legg på en vaskeklut med varmt vann på ansiktet for å åpne porene ekstra for å eliminere forurensninger. La det stå i 10 minutter.

• En annen metode er at du på samme måte kan varme viss vann i et fartøy og deretter sette ansiktet over det i et par minutter, lease også dampen for å sikre arbeidet.

• Ved vaskeklut for å rense unødvendig olivenolje i ansiktet ditt.

Oliven

Bruk av olivenolje til å vinne ansiktet ditt:

Nedenfor har vi nevnt noen metoder for å bruke olivenolje som er gunstig for ansiktet og skjønnheten. De er som følger;

1. Rensemiddel:

cleanser apply

Olivenoljen gjør mykere og betingelser som huden din sikkert, og skaper den en operativ lotion for dehydrert hud. Usikkerhet, du må skrubbe og eliminere døde hudceller for å forbedre ansiktstonen, klem porer og øke rynker, forbedre en mild grov bestanddel, for eksempel salt eller sukker. For å lage en rensende skrubbe, bland 1/2 kopp olivenolje med 1 ss saltvann. Påfør ansiktet ditt. På den tiden legger du et varmt håndkle for å få det til å bøye inn ved å engasjere håndkleet over ansiktet på vegne av 10 minutter. Ta håndkleet av, og kryss ansiktet ditt med isaktig vann.

2. Fuktighetskrem:

moisturization3

Olivenoljen sprer seg dypt i huden, så la den føles flat og silkeaktig. Denne oljen er en uvanlig hud fuktighet, fordi den dekker linolsyre, et kompleks som ikke er preparert gjennom kroppen som unngår vann fra å forsvinne. Olivenolje kan godkjenne egnet hud på grunn av Vitaminer A og E. Masser olivenoljen mildt på huden din mens den er stille, fuktig. Dette er en permanent beskyttelse av fuktighet for å holde huden jevn og fleksibel.

Se mer: Slik får du vakkert ansikt naturlig

3. Exfoliate:

exfoliate - Face Mask

Denne oljen er en fantastisk exfoliator pluss kan resirkuleres for å eliminere døde hudceller pluss grime-enheter. Det er ikke i stand til å tette porene. Det gjør huden overflate jevn og moderat huden din på grunn av dens inneboende antioksidantegenskaper. Bland ekstra jomfruolje med fint havsalt for å danne en pasta, og spred deretter over til ansiktet ditt. Skru i mild sirkelbevegelse. Etter litt vaske med varmt vann.

4. Stimulere elastisitet:

Mens olivenolje masseres intensivt inn i huden på nakken og ansiktet, har det fordeler å støtte elastisitet som tidligere reduserer bretter og støtter for å unngå at friske starter. Gni olivenolje i huden din på jevn basis for å få denne fordelen.

5. Sunt ansikt:

få beautyful face

Bland 1/2 kopp olivenolje, 1/4 kopp vann og 1/4 kopp eddik, og bruk dette som en nattkrem som lager huden din gnist. Eddik reduserer merkene og olivenoljen slapper av og betingelser, og ødelegger bakterier og slapper av døde hudceller. Spreng litt vann på ansiktet ditt før du smør.

Se mer: Granatäpple For Ansikt

6. Øyekrem:

påføring cream on eyes

Olivenolje er ansvarlig for å intenstgjøre det kjente området rundt øynene, samtidig redusere fine linjer pluss rynker. Som nattkrem det nærer den milde huden rundt øynene dine og myker fine linjer. Smør litt olivenolje under øynene dine tidligere i sengetid eller i blandingen 1/2 kopp olivenolje med 1/4 kopp eddik i tillegg til 1/4 kopp vann. Plop vann på ansiktet, på den tiden flyter blandingen over huden din. Gni på tidligere å gå til sengs, og tillat det på hele natten.

7. Behandle akne:

Kviser pimples987

Masser ansiktet ditt med olivenolje, konsentrere deg om de vanskelige områdene. På den tiden legges en fuktig, varm vaskeklut over ansiktet ditt for et omfattende øyeblikk, og la varmeet utgrave hullene og fordype olivenoljen. Samle opp med det varme håndkleet; nå gni den over ansiktet ditt i en rolig bevegelse. Tørr huden din godt, smør ekstra olivenolje, og i det øyeblikket kan du litt se det med et friskt papirhåndkle.

Se mer: Slik bruker du Aloe Vera Gel på ansiktet

8. Ansiktsmaske:

carrrot egg oatmeal face mask

Det er mange typer ansiktsmaske tilberedt av olivenolje og noen av dem følger;

  • Olivenolje og Banan ansiktsmaske: Dette er best for sensitiv hud som fuktiger ansiktet ditt. Bland 1 ts agurk juice, 1 ts olivenolje og ¼ bananer. Bland godt og smør på ansiktet og skyll med vann i 10 minutter.
  • Havrefragmenter ansiktsmaske: Dette er veldig godt egnet for fet hud. Bland 1 egg hvit, ½ ss ferskpresset sitronsaft, havregryn og 1 ss olivenolje. Slå alle ingrediensene og smør på ansiktet rundt 15 min. Det bytter oljeproduksjon, reduserer ankomsten av porestørrelse.

9. Etterbearbeidingskrem:

Olivenoljen er ikke-toksisk og vanlig olje til en tilstøtende kutte, bortsett fra et kondisjoneringselement i etter barberingskrem eller salver. Etterbearbeidingskremet for tørr hud er klar ved å kombinere 2-3 ss. av appelsinjuice, 2 ss. av olivenolje og 5-10 dråper glycerin.

Bruk olivenoljen og få et godt ansikt!

Leave A Comment

− 7 = 1