Hvordan bruke Mascara riktig? | Stiler på livet

Mascara er en av de grunnleggende tingene uten som du ikke vil kunne fullføre sminke. Øyne er den viktigste delen av ansiktet vårt, og det tar mye arbeid for å gjøre det ser attraktivt ut. Og for en perfekt øye sminke trenger vi mascara. Ved bruk av mascara blir øyeviskene perfekte. Vi gir vanligvis ikke mye interesse på prosedyren. Men vi bør aldri glemme det, alt i sminkeverdenen har en ideell prosedyre. Så, her er noen trinn som vil hjelpe deg å forstå prosedyren for hvordan du bruker Mascara riktig?

skjønnhet nail lipstick body copy

Så bortsett fra mascara er det som du trenger: Primer for øyne (valgfritt), concealer, eyeliner, øyenskygge og de to andre viktigste tingene er lash kam og lash curler.

Slik bruker du Mascara riktig:

Se mer: Hvordan gjøre sminke om vinteren

1. Finn riktig Mascara:

Mascaraer med forskjellig formål som visker volum eller lengde eller farge eller definisjon er tilgjengelig hver hvor. Så velg riktig mascara etter din hensikt. Selv om det kommer med et godt kjent merke, vennligst ikke glem å teste det ut.

2. Påfør annen sminke først:

Rengjør først øynene og bruk primer, concealer og fundamentet etter hverandre. Primer sammen med en concealer og fundament er viktig hvis du søker langvarig sminke. Når du er ferdig med primer, kan du følge dette ved å bruke øyenskygge og eyeliner.

3. Åpne The Mascara:

Åpne mascara børsten; sørg for at børstene er belagt riktig. Hvis ikke, dip deretter penselen inn i mascaraflasken 2-3 ganger. Få overflødig avstand fra mascara applikatoren ved å gni den i innsiden av mascara-røret.

Hvordan bruke Mascara riktig? | Stiler på livet

4. Sett deg komfortabelt foran en speil:

Gjør deg komfortabel foran et speil ved å lene din dominerende albue på en fast overflate. Med en fast hånd, bruk mascara fra røttene, og trekk glidestangen så lett som mulig. Husk at hvis du ikke får din mascara fra bunnen av lashene dine, vil dine lashes vises kortere enn de er. Flytt veggen frem og tilbake for å unngå klumper. Gjør nå de samme trinnene for de nedre vippene.

De fleste av oss er bekymret for å få mascara på eyeliner; så for å unngå dette kan du holde et visittkort bak øyevipper for å unngå flekker.

5. Bruk en lash kam:

For å kamma ut de overskytende mascara-klumpene på lashene, ta hjelp av lash comb. Begynn med å lukke øynene og ved å kaste fra røtter til spisser på lashene. Nå åpner øynene dine og forsiktig koker øyeviskene fra røttene til spissen. Du må gjøre dette før mascara tørker, ellers vil mascaraen komme ut i øynene og ned til kinnet ditt. Og også kjenne øye lash linje på samme måte.

6. Gjenta Mascara:

Det er ikke en dårlig idé å bruke mer enn ett lag. Du kan jevnt kjøre den langs øvre og nedre øyevipper for å få deg øyenvipper mer fulle. Selv om de fleste mascaraene bare skal belegges to ganger. Men hvis du ønsker å bruke den mer enn at du må være rask som å sette fersk mascara på toppen av en ubøyelig jakke, vil dine pisker se spidery.

7. Legge til krøll:

La mascara tørke i 2 minutter. Deretter bruker lash curler å legge krøll. Dette trinnet er valgfritt; Men du kan gjøre dette hvis du ikke er fornøyd med krøllen.

8. Fjern eventuelle Mascara Smudges med Makeup Remover:

Legg en bomullsbud på toppen av flekken, og skru den lett på plass til den kommer av.

Leave A Comment

3 + 6 =