Hvordan bruke mandel olje for acne arr? | Stiler på livet

Var du klar over at du kunne bruke mandelolje for akne arr? Almond er olje rett fra presset mandler, som fungerer som en ekstremt effektiv behandling for akne. De milde og hypoallergiske egenskapene passer best for jevn hud. Almondolje blir også nå og da referert til som søt mandelolje.

mandel oil for acne

Almondolje foretrekkes ofte for andre oljer mens den er lett og ikke er fettete. Med sine høye nivåer av fettsyrer har mandelolje blitt brukt til å behandle hudproblemer, for eksempel akne, eksem eller psoriasis siden tidligere, noe som gjør den til en av de mest foretrukne oljene for aknebehandling. Det er også rik på E-vitamin og antioksidantegenskaper som gjør huden myk og smidig.

Hvordan du bruker mandel olje for acne arr

Her er de beste metodene for å bruke mandelolje for akne:

1. Det er ganske mange forskjellige metoder for å få best mulig bruk av mandelolje for akne arr. Vask hendene og ansiktet og ta noen dråper mandelolje på hendene og masser det på ansiktet, la det bløe i. Prøv dette før du går til sengen om natten og vasker om morgenen.

2. mandel har fettsyrer som løser opp sebum som forårsaker akne. Rengjør hendene og ansiktet. Dekanter litt mandelolje på hendene og masser det på ansiktet ditt, helst før du går til sengs. Når du forlater det over natten, vil huden din absorbere oljen for å kvitte seg med ruskene. Dens vitamin A eiendom er vil redusere akne.

Søt Almond Oil

3. En ekstra fordel med mandelolje er at du kan kombinere den med andre oljer, for eksempel kvelden primroseolje, teetreolje, sjøpike tornolje ellers jojobaolje, for å nevne noen, for en tilpasset fuktighetskremformel. Bruk et par dråper mandelolje blandet med et par dråper kvist primroseolje som soloppgang fuktighetskrem, til dette, deretter en blanding av mandelolje, kvistolje, sjøpynkornolje, samt te-treolje og søke om natten før du går til sengs.

Se mer: Granateple For Acne

4. Den neste metoden for å bruke mandelolje for aknebehandling omfatter bruk av mandelolje på den uvaskede huden med rene hender. Bruk dette til å rengjøre tørke sminke, støv og andre ekstra stoffer fra huden din. Vask og tørk ansiktet. Deretter smør det andre laget av oljen på den rene huden, masser den. Det vil hydrere ansiktet og låser fuktighet.

5. Kombiner ½ kopp sukker med 1 ss unadulterert mandelolje. Gni blandingen stille på huden din. Husk å avid det delikate området om øynene. Rengjør det med lunkent vann og tørk deretter ansiktet tørt.

Se mer: Slik fjerner du Pimple Marks In 2 Days

6. Almond olje for akne flekker er en annen god bruk. Almondolje inneholder fettsyrer som løser opp sebum og urenheter som forårsaker akne og kviser. Det renser også huden porene og reparerer skader på huden, og stopper veksten av akne og kviser. Bland søt terapeutisk kvalitet mandelolje pluss økologisk honning i like deler. Rengjør hendene pluss ansiktet. Påfør blandingen på hele ansiktet ditt; la det være der i ca 20 minutter. Vask det av ansiktet ditt i tillegg til å tørke.

7. Ta 1 ss honning, ½ en avokado og 1 ss mandelolje. Bland ingrediensene sammen til blandingen danner en puree og påføres ansiktshuden. Påfør ansiktet på alle områder. La opp i 15 minutter før skylling.

Se mer: Beste Cleanser for Acne Prone Skin

Almond olje er en utmerket kilde til rette for akne og kviser. Almond olje for akne er den betroede ansiktet pakke valg for å bli kvitt akne og arr forårsaket av det. I tillegg til å bruke den til å behandle akne, kan det også bidra til å redusere de mørke sirkler rundt øynene dine og redusere brunfarge. Almond olje for fet acne hud er også satt til bruk for å sikre resultater. Så nå at du vet hva mandelolje kan brukes til, bare begynn å eksperimentere.

Leave A Comment

− 3 = 2