Hvordan bruke Lip Liner riktig? | Stiler på livet

Vil du ha en perfekt metode for å søke på leppe? Hvis du finner det vanskelig å bruke leppeliner, så er denne artikkelen for deg. Påføring av leppeliner på riktig måte kan være en våge for den mest hengivne makeup-brukeren. Det er mange forskjellige grunner til at kunnskap til å søke på lipsekker er ekstremt betydelig. Som det kan forbedre slitasje på leppestift, unngå fargeving, kontroller fargeblødning, gi mer definisjon til leppene dine, øk eller skjul leppeegenskaper pluss at du virker fantastisk. Hvis du føler at leppene dine er jevne, kan riktig påføring av leppeforingen skape en mer tiltalende leppeform.

Bruk av leppeliner må være et ikke-omsettelig element i sminkerutinen din. Som leppestift er vanligvis den siste tingen vi søker, kan vi være tilbøyelige til å bli litt uforsiktig ved bruk og ødelegge hele det generelle utseendet. For de som finner påføring av lipsekker en vanskelig, kjedelig eller langvarig oppgave, etter å ha lest denne artikkelen, vil du gjøre det enkelt som en profesjonell.

hvordan to apply lip liner

Du kommer til å kreve noen forskjellige farger av leppe liners. Du vil gjøre bruk av en leppeforing med samme tone (eller lettere) til skyggen av leppestift som du skal bruke. Mørk leppeforedling er aldri egnet, som om det kan oppstå egnet i utgangspunktet, slik at leppestiftet ditt slites bort, vil du begynne å se ut som et barns farveleggende bok.

Se mer:  Slik får du klumpete lepper

Beste metode for å påføre Lip Liner:

Steg en:

Tidligere til å begynne å smøre leppe, bør du alltid gi leppepennens blyant en rask skarphet. Dette skal ikke bare garantere rene linjer, men eliminerer bakterier som kan eksistere på leppeliner fra tidligere bruk.

Trinn to:

Til støtte for plumper lepper, vil denne leppepinnen være nyttig for den ytre kanten av din normale leppe. Utfør det motsatte (dvs. tegne litt inne i leppe) for den motstridende effekten.

Trinn tre:

Begynn på V-formen i midten av topplipen din. Formålet med et mykere utseende, kan du bygge V-buet. Du vil snart oppdage formen som ser mest behagelig ut for deg. Et antall kvinner liker å understreke V-formen, mens andre liker å omslutte den.

Trinn fire:

Start på toppen av hver V; skråstikk blyanten nedover på tvers av leppelinjen til kurven i munnen din. Gjør et forsøk på å feste ved hjørnet av munnen din, raskere enn neste kolonnen på leppen din.

Trinn fem:

Innføring av blyanten ved lavpunktet på baselappen din, gjenta denne vinklede tegningsprosessen mot kurven i munnen..

Trinn seks:

For å gi en fast base til leppestift, jevnt farge i hele leppeskallet ditt ... .. Lett!

Ferdig! Er du klar. Du kan nå smøre leppestiften din, markere med vev, også smøre på en liten lip gloss for den perfekte finishen.

Se mer:  Hvordan bruke Lip Balm

Tips for å huske:

  •  Ikke dra over leppene dine.
  •  Bruk blyant som en leppeprimer. Fyll opp i komplett leppe med liner (ikke bare kantene) tidligere enn å bruke leppestift for et utseende som varer. Linerpinner gjenvinnes på rene overflater, så pass på at du ikke prøver leppebalsam tidligere enn du bruker.
  •  Gå med leppefargen din, ellers gå lettere. Pass på at liner er lignende farge som ellers lettere enn leppestift. Ligner på fundamentet, er lip liner et skjult trinn. Ingen burde vite at du har det på seg.
  •  Gi fantasien til en tykkere toppleppe ved å belegge sine ytre kanter pluss forutgående fôr på underleppen.
  •  Du må alltid bære en leppeforing i naturlige, røde og rosa toner.
  •  Repurpose aller siste sesongens leppestift. Dekk leppene dine med rød blyant, og beleg deretter din foretrukne sommerrosa leppestift over den for å skånsomt forandre skyggen.
  •  Løsne grensene med en Q-tip. For å fjerne en hard linje rundt leppen, tørk en Q-tip omtrent kantene for å redusere utseendet. Husk, delikatesse er nøkkelen.

Fordeler med Lip Liner:-

Forbedre leppestift:

Til slutt var lip liner ment for at det kunne forbedre fargen leppestift som du har på. Lip liner arbeid i kombinasjon med leppestiften for å bygge leppene dine ser herlig fristende ut!

Gjør leppene dine bedre:

Ikke bare vil din lipliner definere formen på leppene dine, men husk da jeg sa at det ville få dem til å se fullere? Det fungerer! Straks, etter at du har brukt lipliner, vil du se at leppene dine vil strekke seg ut og #look fyldigere!

 Hold nøytral farger:

Når du har på deg lip liner, vil du for alltid være sikker på at leppeforingen faktisk samsvarer med leppestift du plasserer over det.

Se mer:  Hvordan gjøre naturlig bryllup sminke

Fukt leppene dine:

Før du bruker noe, løp av med fuktighetskrem på tvers av leppene dine. Etter det la det synke inn i leppene dine i noen minutter og tørke av noe overskudd.

Beskriv Lip Shape:

Enkelt av de store tingene som leppeforingen virkelig kan utføre for leppene dine, er å definere leppeformen din. I tilstanden har du faktisk fulle lepper, vil leppepartier bære dem utmerket, i tilstand, du har små lepper, og med leppeforing vil du se en stor forskjell!

Holder leppestift fra blødning:

Lippestift har også blitt anerkjent for å bløde over leppene dine, slik at du fullfører leppestiftet over munnen din i stedet for bare på leppene dine. Så snart du bruker lipsekken, stopper dette alt dette! Ikke bare vil du ikke observere noen blødninger, men leppestiftet ditt vil også vente på!

Holder farge fra tap:

Husk at når du bruker leppeliner, hjelper det faktisk å opprettholde leppestiftet ditt. Fine, det holder fargen også massivt vakker. Det er usikkert at leppestiften din lyser, så lenge leppeforingen din er den samme fargen, vil det som leppestift pluss leppefarge slet ikke slites av!

Leave A Comment

41 − 38 =