Hvordan behandle flass med salt? | Stiler på livet

Hvordan kan salt behandle flass? Ja, salt spiller en viktig rolle for å behandle flass. På nåværende tidspunkt blir flass det til et irriterende problem. På grunn av flass kan man ikke bruke mørke farger kjoler for å unngå å føle seg ubehagelig og pinlig. Flass er ingenting annet enn en kaste av døde hudceller i forhold til hodebunnen, pluss dens eneste av de hyppigste problemene, ettersom en del av befolkningen lider av det.

behandle-flass-med-salt

To typer flass er der, våt og tørr. Tørrmelken skjer med mennesker ved normal til tørr hodebunn mens oljemelk oppstår, fordi folk har en fet hodebunn.

Årsak til flass:

 • Hormonal bekymring
 • Usunn kosthold
 • Bruke forskjellige kosmetiske produkter
 • Infisert hodebunn
 • Ikke rengjør hodebunnen helt
 • Stress pluss spenning

Se mer: Hvordan bruke Baking Soda For Flassbehandling

Betydningen av salt å behandle flass:

salt for dandruff

 • En av de beste måtene å behandle flass er bruk av saltmassasje. Unike saltmassasjer er også tilgjengelige for å fjerne flass som av håret som saltet når hårrøttene i tillegg til hodebunnen. Dette bidrar til lettere eliminering av de døde hudcellene siden hodebunnen og dermed gitt en renere følelse.
 • Saltet er nyttig for å absorbere overflødig olje, unblock follicles overbelastet av sebum samt produkt gunk for å redusere betennelsen forbundet med flass sammen med psoriasis i hodebunnen.
 • Salt drenke hele fuktigheten fra hodebunnen som nyter sopp for å utvikle seg. Én gangsvekstvekst er reservert, vil du ikke oppleve av flass.
 • Den grove naturen av saltkrystallene bidrar til å eliminere den flakete huden tidligere enn du bruker din flasssjampo. Anvendelse av vanlig salt for flass er overlegen for å bli kvitt kløende hodebunnsfornemmelse knyttet til skæl pluss seborrheisk dermatitt.
 • Massere med salt hjelp for å fjerne nåværende flak i hodebunnen. Videre behandler din forlegenhet. Dette er en enkel og billig måte å behandle flass på.
 • Salt absorberer også overflødig olje som forhindrer at håret ditt mottar fettete sammen med denne måten flass ikke fester i hodebunnen.

Se mer: Fenugreek Frø For Hårbrun

Beste metoder Behandle flass med salt:

1. DIY Salt Behandling:

For dette må du kombinere en spiseskje salt med en håndfull sjampo. Deretter masserer du forsiktig i sfærisk bevegelse på hodebunnen. Vask grundig og spore med vanlig sjampo pluss balsam.

2. Bruk av Epsom Salt:

Masser massevis av noen spiseskjeer Epsom salt på toppen av din tørre ellers noe fuktige hodebunn i 2-3 minutter. Saltgranulatet vil effektivt exfoliere de døde hudceller av deg, og skal hjelpe deg med å ta vare på flass. Deretter sjampo direkte etter massasje. I tilstand har du en flass sjampo; la det monteres på hodebunnen din designet i 30 - 60 sekunder tidligere enn skylling.

sjø-salt-for-flass

3. Normalt havsalt:

Få noen saladsalter i salt shaker og dusj det i hodebunnen. På denne tiden våt fingrene og sette opp masserer hodebunnen ellers kan du be noen om å gni hodebunnen. Fortsett å massere hodebunnen i 10 til 15 minutter for at døde hudflakene blir helt fjernet fra hodebunnen. Etter massasje kan du på dette tidspunkt bade badet ditt med en vanlig sjampo eller ellers anti-soppsjampo. For tiden tørker håret med et rent håndkle, og du vil se forskjellen umiddelbart.

Se mer: Henna For Hårbrun

4. forbruker med vann:

En ekstra metode for å bruke salt til å behandle flass, er å ta det ofte med rikelig med rent vann. Enkelt av de viktigste årsakene til at folk gjennomgår av flass, sammen med en rekke andre vanskeligheter er som de er dehydrert. Derfor, for å rehydrere kroppen din, har du drikkevann ved å tilsette salt inn i det med den hensikt at vannet forblir i kroppen lenge nok til å utføre sitt arbeid.

5. Varm saltet:

Kok 3 ss bordsalt i vann. Etter avkjøling til vanlig temperatur, vask hårbunnen av den og gni i 5 til 8 minutter. Skyll deretter håret ditt gjennom den normale sjampoen du bruker.

Leave A Comment

+ 38 = 46