Hormonal akne – Behandling | Stiler på livet

Vet du at hormoner spiller en viktig rolle i dannelsen av akne? Så, i denne oppskrivningen diskuterer vi i fengsel om det hormonelle akne. Akne er ingenting annet enn en androgene lidelse, som hirsutisme [Hormoner pluss uønsket hår], det betyr at det er avhengig av eiendeler i familien av hormoner som heter androgen. Disse tar i testosteron, DHEA-S pluss andre. Testosteron er nesten alle viktige av disse. Mens androgen er ofte tenkt som mannlige hormoner, er dette forvirrende fordi voksne kvinner inneholder aktive nivåer i blodet. Kvinnenes intensitet er bare omtrent en tiendedel av de som er funnet hos menn.

hormonelle acne

Den primære hendelsen som fører til akne er motivasjon av sebaceous (oljeproduksjon) kjertler via testosteron. Etter det, porerne støtter opp og fanger olje inne. Mikroorganismer vokser i den fangne ​​oljen; begrunn produksjonen av irriterende kjemikalier. Til slutt kommer kroppens immunsystem til spill.

Hormoner sannsynlig spille en jobb i utvidelsen av fullt utviklet akne, annet enn hormoner er vanligvis ikke årsaken til akne. En mengde antatt naturlig akneadferdighet lover å "utjevne" hormonell ubalanse for å redusere voksne akneutbrudd. Men "naturlige hormoner" kommer ofte fra planter. Deres kjemiske struktur er forskjellig fra hormoner produsert i kroppen; derfor kan deres effektivitet være ufullstendig. Mange kvinner oppdager at deres akne er dårlig i uken tidligere enn deres periode. Det er relatert til hormonelle forandringer gjennom hele syklusen, muligens en økning i testosteron i midten av syklusen.

Hormoner påvirker alle de viktigste årsakene til akne: cellevekst, sebumproduksjon, hud pluss separasjon samt betennelse.

Se mer: Gåsehud

• Årsakene til hormonal akne:

IGF-1, insulin og androgen er:

1. Insulin er et lagringsromhormon, det tar glukose pluss aminosyrer (protein) fra blodet til cellene. Inntak av karbohydrater pluss protein (i mindre grad) vil basere insulinhøyde for å øke.

2. Insulin som boost faktor 1 (IGF-1) er en økningshormon. Det går regelmessig hånd i hånd av insulin, og når som helst insulin øker, så gjør IGF-1.

3. Androgen er mannlige kjønnshormoner, der testosteron er den beste mottatt. Ytterligere akne-relevante hormoner er dehydroepiandrosteronsulfat (DHEAS) og dihydrotestosteron (DHT).

• Hormonal akne angrepstid:

Akne som involverer en hormonell komponent vil ofte flare opp på forventede tider på grunn av hormonens sykliske karakter gjennom hele menstruasjonens faser. For mange kvinner, uken tidligere enn menstruasjonssyklusen er tiden mens symptomene stiger. Lite kvinners kjennskap karakteristiske breakouts gjennom hele menstruasjonen, ellers selv gjennom hele eggløsningen.

Se mer: Svette pimples

• Form, måling, logikk Plus Look:

Hormonal akne kan være dyp, cystisk og følsom for berøring. Du kan føle en følelse av smerte eller trykk hvor du enn har en kvise fortsatt når du ikke berører det, ellers kan det føles smertefullt med selv mildt trykk som du renser ansiktet ditt. Denne typen akne er mulig å etterlate et arr, spesielt hvis du prøver å lindre smerten ved å "popping" din. Det kan ikke reagere i det hele tatt på relevante kremer ellers akneprodukter i tillegg til akvarier pluss kan til og med illustrere symboler for å være tørr, ellers flakket kan du oppleve en kvise under overflaten av huden.

• Hormonal akne forekommende steder:

Akne som ligger under kinnbenet og ved siden av kjevebanen er ofte mer mulig å være forbundet med hormonelle problemer enn akne på tvers av pannen eller ellers nesenes link. Pimples rundt munnen er tenkt i noen skikker av ansiktslesning for å være assosiert med reproduksjonssystemet, også små kviser rett under deres leppe i anledning av eggløsning.

Hormonal Akne Behandling:

Standard resept: Aktuell for eksempel tretinoin (Retin-A) pluss adapalen (Differin) som skaper overflateproteinet i huden mindre klammende. Moderne antibiotika for eksempel erytromycin pluss klindamycin solgt i en rekke merkenavn. Orale antibiotika som tetracyklin, minocyklin, minocyklin pluss erytromycin. 2 orale prevensjonsmidler har blitt akseptert på dette tidspunktet (11/01) for kur av akne hos kvinner som ønsker å være på pillen.

Se mer: Kviser på hodebunnen

Leave A Comment

78 − = 69