Hjem Remedies For Lower Back Pain – Vår Best 25 | Stiler på livet

Ryggsmerter spesielt i det nedre området kan bare oppstå på grunn av et visst sett feilaktig pleie eller mangel på riktig struktur. Selv om det er ganske vanskelig å håndtere, er det ofte en av de vanligste kroppssmerter som oppstår, og det er praktisk å noe du alltid kan behandle hjemme. Visse triks, tips og rettsmidler kan alltid hjelpe deg med å gå langt. Det er stort antall mennesker som lider av ryggsmerter og teoretisk del er - det er ingen kur. Dette kan bare reduseres med sti og feil metode som fungerer best for deg. Dette problemet kan også irritere nerverøtter som forårsaker smerte.

retts~~POS=TRUNC For Lower Back Pain RELIEF

Endorfiner er hormoner som er gjort naturlig inn i kroppen. Når den slippes ut i kroppen, blokkerer den smertesignalene for å registrere seg med hjernen. Dette er nyttig i stress, angst og depresjon som er knyttet til kronisk ryggsmerter.

Beste hjemme rettsmidler for lavere tilbake smerte:

Denne artikkelen vil veilede deg om hva som er naturlig hjemme rettsmidler for nedre smerte lindring med enkel innsats.

1. Øvelse:

strenth Exercises 4 lumbars

Magen og ryggen er avgjørende for å støtte nedre ryggrad. De får vanligvis ikke god trening. Det er derfor tilrådelig at du gjør mer av tilbake styringsøvelser. De er enkle og må bare gjøres 25 minutter daglig.

2. Berolig med temperatur:

Is Pack

Aldri tenk at bruk av kaldpakker eller varme pakker regelmessig ikke kan redusere smerter i ryggene. Dette er en god helbredelsesmetode.

• Kald terapi kan redusere betennelse som oppstår med ryggsmerter. Dette er også et bedøvelsesmiddel for å senke nerveimpulser som kan holde nerver fra enhver spasming og smerte. Du kan gjøre bruk av hjemmelagde is og jevne gelpakker for å berolige kroniske ryggsmerter.

• Varmteterapi hjelper til med å stimulere blodstrømmen som får de helbredende næringsstoffene i berørt område av lavt rygg. Dette er også effektivt for å hemme smertemeldinger som sendes til hjernen. For dette kan du ta varmt bad, suge i badestamp, varmepute, varm flaske vann eller bare vikle for kontinuerlig varm varme til nedre rygg.

Se mer:  Hjemmemedisin for knebunnsmerter

3. Strekk Hamstringene:

hamstring Stretches

Dette må gjøres 2 ganger om dagen. Dette er den enkleste hjemmebehandlingsmetoden for å lindre smerten i din rygg. Gjør dette forsiktig, hvis du holder lyse hamstrings det kan føre til mer stress over nedre rygg og til og med sacroiliac felles. Dette vil igjen føre til mer smerte.

4. Hold din hjerne engasjert:

Smerte er enda mer komplisert i forhold til sensasjon. Prøv å utvikle noen ferdigheter for at hjernen skal senke for å bare overse noen smertesignaler. Ved å gjøre denne kompetansen kan du redusere smerten. Dette er en av de enkleste tipsene for å få lindring fra nedre rygg eller andre smerter.

5. Finn morsomme aktiviteter:

walking dog

Kontinuerlig smerte kan skape kaos i livet ditt. Dette vil også påvirke dine relasjoner, humør og økonomi. Dette forstyrrer også søvnen din og destabiliserer også humøret. Dette fører til ulike andre problemer med kronisk rygg i ryggen. For å redusere smerten kan du velge noen morsomme aktiviteter som fungerer for deg. For eksempel: drikker kaffe, chatter på telefonen, tar hunden en tur, osv.

6. Perfekt stilling:

Vær på et sted hvor du må være rett på baksiden. Du kan også gjøre dette ved å stå rett med vekten balansert på begge føttene. Just Tilt bekkenet fremover og deretter til baksiden. Sett deg og føle deg komfortabel. Det er det viktigste middelet for lungesmerter.

Se mer:  Hvordan å kurere høy smerte hjemme

7. Gni Salve:

massasje 4

Du kan massere ditt vondt område. For denne bruk "back rub" krem ​​og salve. Vær forsiktig med aktuelle kremer da de pleier å gi mye hudirritasjon etter noen applikasjoner.

8. ingefær rotkurer den nedre tilbake smerte:

ingefær 8

Dette brukes også til å behandle oppkast som er kjent for å få smerter i ryggen. Dette har antiinflammatoriske forbindelser som gir beroligende effekt på ryggsmerten. Du kan bare bruke ingefærpasta på det berørte området og følge med eucalyptusoljen.

9. Basilbladene:

basilikum

Basilbladene fungerer som et godt middel for å kurere smerter i ryggraden. Bare legg til 10 basilikumblader i 1 kopp vann. La det koke til vann fordamper halvparten. Kjøl dette og tilsett saltklemme. Du kan konsumere denne drinken en gang daglig. Basil er en av de beste naturlige urte hjemme rettsmidler for lungesmerter.

Se mer:  Hvordan stoppe tann smerte

10. Yoga hjelper til å lindre fra nedre ryggsmerter:

yoga

Før vi går inn i en annen seksjon, la oss snakke om fordelene med yoga og hvordan det hjelper med å redusere ryggsmerten betydelig. Det er spesifikke sett med yoga som passer for tunge ryggsmerter. Opt for dem og kjør vekk strenge ryggsmerter fra komforten til ditt eget hjem.

11. Endre måten du sover:

Sove

Hjem rettsmidler for lungesmerter har også noe å gjøre med sovende holdning og måten du legger kroppen din mens du sover. Feil holdning vil ofte føre til en dårlig effekt på ryggmuskulaturen og dermed oppmuntre ryggsmerter. vanligvis hvis du strammer overkroppen noen få inches opp mens du sover, er en ryggsmerter sikkert innkommende.

12. Peppermynteolje:

Peppermynte Oil

Peppermynte er en god muskelavslappende på grunn av dens kjøleeffekt som kulder opp de oppvarmede smertefulle musklene og beroliger dem ned og dermed beroligende på smerten. Selv om dette er en midlertidig lettelse, kan du alltid prøve den på stedet som gir øyeblikkelig lettelse.

13. Kiropraktor til redning:

kiropraktor To The Rescue

En kiropraktor kan defineres som en lege som bruker sine magiske hender for å lindre smerteårsak på grunn av nevromuskulære årsaker. Å velge for kiropraktisk sykdom kan hjelpe deg med å bli kvitt din ubehagelige ryggsmerter uten å måtte utsette for mye hardt arbeid. Det er imidlertid best hvis du konsulterer en profesjonell kiropraktor før du gir deg denne teknikken.

14. Lett på tung løfting:

Tung Lifting

Dette er en sak spesielt for de daglige trenerne som aldri går glipp av en morgenrutine på treningsstudioet. En studie viste at for mye vektløfting kan føre til smerte i ryggraden eller den nedre bekkenregionen. Alt har en viss grense, og når det overgår, kan musklene dine gi opp. Hvis du er en vanlig tungløfter, er det bedre hvis du reduserer lasten eller velger mellomrom mellom dager.

15. Gurkemeie kan bli kvitt nedre tilbake smerte:

gurkemeie

Gurkemeie er enda en krydderespesial som har eksempler på anti-betennelsesegenskaper slik at de smertefulle musklene enkelt kan sitte. Gurkemeie kan faktisk brukes som en pasta sammen med melk og påføres på vondt sted eller bare forbruket i form av haldi melk.

16. Overvekt:

fedme

Rettsmidler for ryggsmerter er vanligvis mange ganger, avhengig av vekten du bærer, spesielt på overkroppen. Fet og tung vekt som veier ned på underkroppen, legger vanligvis mye press på hoftebåndene, noe som resulterer i smerter i lårrygg. Hold vekten i sjakk og hold smerte og stress bort fra deg.

17. Reduser røyking:

Redusere Smoking

Røyking induserer i kroppen din mye nikotin fra brunt tobakk, noe som gjør beinene svake, noen ganger permeable eller perforerte selv. Med svake ben kommer presset til å bære musklene, sener og sener, noe som definitivt vil resultere i smerter i rygg.

18. Sitte opp rett:

sitte Up Straight

Måten du sitter har mye å gjøre med ryggsmerter. Vanligvis vil en lang trettende dag på kontoret vanligvis bety deg lat i en stol med bøyd ryggrad, se på noen viktige dokumenter. Bøye ned strekker ryggraden i den rekkefølgen er nøyaktig hvorfor ryggsmerter i nedre ryggen alltid vedvarer. Sitt tilbaketrukket tilbake med en ryggrad når det er mulig.

19. Sykling:

Syklus

Beste naturlige hjemmehjelp for lungesmerter vil også få deg til å padle litt rundt i fritidsdagen, slik at du får en riktig mosjon av de nedre bekkenmuskulaturene. Sykling styrker også underkroppen og toner dem opp slik at du kan holde kroppen fast mens du kjører smerten bort.

20. Akupunktur:

Akupunktur

Akupunktur er et gammelt middel fra kinesisk visdomsmedborgere, der gjennom noen presis innsetting av nåler på bestemte deler av kroppen din, kan du faktisk hjelpe med å smitte unna smerten. Kinesisk tror på chi eller fritt flytende kroppsenergi som når det hindres, forårsaker smerten. Nålene ville peke på trykkknottene og åpne dem opp. Akupunktur er den effektive hjemmelagde behandlingen for smerter i lårrygg.

21. hvitløk:

Hvitløk

Hvitløk også er et godt anti-inflammatorisk krydder som ikke bare legger til smak og smak på hverdagsretten din, men hjelper deg også med å kurere din ryggsmerter. hvitløk i form av et krydder bør tas, men selvfølgelig innen begrenset måte, slik at problemet med dårlig ånde ikke oppstår.

22. Kalsiumkontroll:

Kalsium Control

Kalsium i kroppen din holder beinene sterke og tøffe. Med en sterk benstruktur kan ryggsmerter som kommer fra beinene lett holdes i sjakk. Også dette er en form for leddgikt, og med nok kalsiuminntak kan holdes ved sin intakte styrke. Ta enten mye meieriprodukter eller kalsiuminntak i form av piller og tabletter.

23. Få litt sol:

Hjem Remedies For Lower Back Pain - Vår Best 25 | Stiler på livet

Sol, en naturlig kilde til vitamin D er alltid nyttig for å kurere mindre muskelsmerter. Selv om dette ikke direkte bidrar til herding av ryggsmerter, vil fange noen stråler faktisk hjelpe deg med å eksponere din fuktede hud til noen mye trengte vitamin D.

24. Unngå høye hæler:

Heely Affair

Når du er i tvil om din konstante vedvarende ryggsmerter, må du alltid sørge for at du ikke bruker på for høy hæl. Hælte sko fører alltid til belastning i bena eller føttene, og smerten fra føttene kryper langsomt opp til midjen og forårsaker ryggsmerter.

25. svømme unna

Svømme

Svømming er en god måte å bli kvitt alle slags smerter i kroppen, spesielt de på ryggen din. Gi ofte en liten tid til å svømme hver dag og sakte øke beløpet til litt mer med hver dag som går. Svømming er en god måte å få kroppen til å trene og fleksibel. Imidlertid bør man holde seg borte fra harde vendinger eller slag.

Håper disse enkle tipsene vil være nyttige for ryggraden og tilbake for å holde seg justert og gi ditt sunne liv. Legg igjen tilbakemeldingene dine nedenfor.

Leave A Comment

99 − = 92