Fordeler med grønn te for akne | Stiler på livet

Fordeler med grønn te:

• Fantastiske antioksidanter
• Øker immuniteten
• Brenner fett og hjelper til med å trene lenger
• Senker stress, men øker prosessorkraften til hjernen
• Omvendt skade på organer fra å røyke og drikke alkohol
• Reduserer forekomst av akne og andre hudinfeksjoner

grønn tea for acne

Grønn te har blitt vurdert som en eliksir med god helse som har langt sikte fordeler for å bekjempe årsaker til store plager som kreft, hjerneslag og hjerteinfarkt. Alt dette skyldes de spesielle komponentene i grønn te som gjør den til en god kilde til næringsstoffer til menneskekroppen.

Se mer: Bivirkning av svart te

Næringsstoffer i grønn te:

Det finnes ulike komponenter i grønn te som gjør sitt forbruk viktig. Disse er:

• Antioksidanter:

Polyfenol antioksidant Epigallocatechin-3-Gallat, også ofte kalt EGCG, er en velsignelse for huden.

♦ Det reduserer overskytende talgproduksjon som er årsak til akne
♦ Det er antiinflammatorisk og hjelper til med å bekjempe akne
♦ Det er antibakterielt og reverserer bakteriell vekst som er tilstede i akne.

Aminosyre Thianine bidrar til å øke hudimmuniteten og bekjemper akne som forårsaker symptomer.

• Vitaminer:

Vitamin B12 hjelper regenerering av hudceller
Vitamin C hjelper til med å produsere kollagen for hudreparasjon

Bruk av grønn te for akne:

Sies å balansere unormal hormonell aktivitet, er den best konsumert muntlig. Men man kan høste fordeler på huden deres også lokalt. Det sies å være like effektivt som benzoylperoksid.

Se mer: Herbal Tea For Vekttap

• Grønn te Drikke:

Forbruke nybrygget grønn te minst 5 kopper daglig. Man kan til og med ha så mange som 10 kopper avhengig av deres kjærlighet til smak. Det smaker ikke så bra, så det har en tendens til å vokse på smaksløkene dine over tid. Det finnes ulike produkter tilgjengelig for å velge ditt beste brew fra. Det beste alternativet er å velge en organisk variant.

• Grønn te Toner:

Kok teen i drikkevann i 20 minutter og kjøl bryggen i en time. Bruk nå dette i en sterilisert spraybeholder som toner. Sprits det når det kreves for en forfriskende følelse. Akne utsatt hud er soothed av denne blandingen.

• Green Tea Packs:

Tøm bare innholdet i en tepose i de forskjellige ansiktspakker man bruker i hudpleieregimet for å få fordelene med grønn te. Bruk den med ingredienser som besan, fullere jord, honning og til og med rismel for å se synlige fordeler. Det er beroligende mot rosacea hud også. Prøv denne effektive masken for å behandle akne:

ingredienser:

♦ 1 grønn tepose
♦ 3 dråper Tea tree olje
♦ 5 dråper Jojoba olje

Metode: Tøm innholdet i tepose og slip det i en pulverform. Hell de andre ingrediensene og danner en pasta. Påfør ansiktet for å unngå øyeområde og la det på for å absorbere i 30 minutter. Skyll av med varmt vann, og du vil få en mye sotet hud.

Se mer: Herbal Slimming Tea

• Grønn te Steam Facial:

Dette er som å bare ta en damp med grønn te. Bare ta damp som du ellers ville. Kast i en pose med grønne teblader, og det vil hjelpe til med å blande inn i huden din med dampen. Gjør det i bare fem minutter og hold ansiktet ditt trygt.

Vær forsiktig med grønn te som det ikke passer til alle. Det er forebygging og ikke kurere derfor konsultere en lege før du bruker det. Den inneholder koffein, så det er ikke tilrådelig for de som lider av angstproblemer. Annet enn at grønn te er perfekt for akne av noe slag. Legg til at det er billig og lett tilgjengelig. Hvis alt annet feiler, bare drikk te og bruk teposene direkte på akne. Dette vil lindre deg både fra innsiden og utsiden.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

− 4 = 3