Enkle trinn for å praktisere Jyoti meditasjonsteknikker

Jyoti Meditasjon mediterer ved hjelp av et stearinlys eller en brennende flamme i noen form. Dette er den fremste universelle metoden for å få indre fred og åndelig disiplin. Jyoti meditasjon hjelper oss med å trekke seg fra våre normale liv og fokusere gjennom det tredje øyet som ligger mellom øyenbrynene våre. Det hjelper oss å koble til lyset som Gud har satt i oss.

Trinn og veibeskrivelse:

Trinn 1: Du bør ha en fast tid som du vil sette til side for meditasjon. Velg en tid som passer deg enten om morgenen eller om kvelden, men for det beste resultatet bør du prøve å våkne opp før daggry og meditere. Dette kan endre ditt vanlige regime, men det ville være den beste starten på deg dag.

Enkle trinn for å praktisere Jyoti meditasjonsteknikker

Se mer: Anapanasati Meditasjon Fordeler

Steg 2: Du må ha en stearinlys som brenner foran deg, etter som du må sitte på en madrass eller en asana som vil gjøre deg komfortabel nok til å meditere. Du kan velge lotustillingen, men hvis du ikke klarer å gjøre det i utgangspunktet, bare sitte komfortabelt og hold ryggen rett.

Enkle trinn for å praktisere Jyoti meditasjonsteknikker

Trinn 3: Se på flammen og konsentrere deg om det for en stund. Etter en stund lukker øynene dine sakte og føler at lyset brenner inn mellom øyebrynene. Det ville glide ned til hjertet ditt og bringe inn tanker og følelser. Du vil ikke se mørket selv når øynene dine er stengt. Lyset ville bli lysere og ville gjennomsyre til lemmer. Dine lemmer ville ikke ha trang til å gjøre ugudelige aktiviteter eller være i mørket, det ville nå være mediatorer av kjærlighet og lys. Lyset når da tungen din som ville fjerne bitterhet av ord. La det komme opp til øynene, ører og ødelegge alle onde ønsker. La tankene dine bli frigjort fra syndens tanker. Du bør spre glede med folkene dine for å opprettholde gode relasjoner.

Enkle trinn for å praktisere Jyoti meditasjonsteknikker

Se mer: Hvordan Meditere Dypt

Positive resultater:

Som du fortsetter å praktisere dette hver dag, vil du innse at du har hatt en transformasjon internt. Du kan ikke lenger gjøre det onde eller se ondt, eller være en del av noe som er galt, skadelig. Du ville begynne å fly fra unhealthy vaner og du ville prøve å søke mer av Gud. Du ville prøve å visualisere Gud gjennom lyset som skinner på deg sterkt. Prøv å gjenta navnet hans, prøv å synge 'Om' eller 'hum'.

Enkle trinn for å praktisere Jyoti meditasjonsteknikker

Jyoti Meditasjon av Sri Sathya Sai Baba:

1. Lukk øynene og sang OM tre ganger. Ditt sinn ville være mindre stresset og fokusert.

2. Pust inn i rytmen for å holde roen. Inhalering og utånding skal gjøres sakte. Du skal si "SO-HUM". Mens du inhalerer, fortsett å si så mentalt og mens du exhaler sier HUM.

3. Når du ser på jyoti, vil du se en brann i hjertet av ditt hjerte. Du ville føle kjærlighet og medfølelse. La flammen flyte gjennom ulike deler av kroppen din, og du forstår at du ikke skal se noe ondt, ikke høre noe ondt, tungen din skal spre gode ord, hendene dine vil føle deg som gjør det rette, beina vil gå videre for å gjøre det bra handlinger. Ta flammen opp gjennom beina for styrke, deretter til magen for rensing, til øynene for å fjerne mørket og til sinnet for rensing.

Se mer: Reiki Meditasjonsteknikker

4. Åpne øynene dine og se på Jyoti.

5. Forestill deg en figur eller ditt valg for å tilbe dere Jyoti.

6. Gjenta et mantra, for eksempel Om Sai Ram. Dette vil få deg til å føle deg avslappet

7. Lukk øynene og meditere i 20 minutter.

8. Gjenta ikke de siste 2-3 minuttene mantraet

9. Slutt meditere sakte.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

− 2 = 4