E-vitamin for acne arr Stiler på livet

Ønsker du å behandle akne arr med vitamin 'E' olje? Er det nyttig? Det er mange unge som lider av akne arr, men de vet ikke hva som er den riktige måten å behandle denne akne arrene. Vitamin 'E' olje bidrar til å helbrede arr som ved brann og ekstra sår. Derfor bruker mange mennesker det for akne arr. Akne arrene er ikke vedvarende, men det er nok av et fag på egen hånd, og det ser derfor ut som det er utvides etter at merket har kur at du er igjen med irritert arr for å minne deg om hvor som helst breakout tidligere var. Akne arr er så irriterende, men vitamin 'E' spiller en viktig rolle å kurere denne akne arrene. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du bruker vitamin e-olje til akne arr.

vitamin E oil for acnes

Ren vitamin E-olje er støttende for arrherding og hindring som det går under skallet av hud til klumpen av frie radikaler. Frie radikaler er spesielt skadelige for arrvæv siden de bar helbredelse. Egenskapen til E-vitamin gjenoppretter hudens utseende ved å tilby antioksidantbevegelse. E-vitamin er tilgjengelig i både naturlig og kunstig type; men eksperter foreslår normal form for forbedret hudassimilering. Du kan kjøpe en gelkapsel og brukes som olje eller lotion.

Se mer: Er olivenolje bra for kviser

Typer av akne arr:

 •  Hypertrofiske arr: De herdede arrene blir også anerkjent som keloid arr.
 •  Boksbil arr: Vises på kinnene sammen med tempelet. Parallelt med vasskopper arr i tillegg til er skilt av vinkelgruve de skaper som kan være grunne eller dype.
 •  Rullende arr: Funnet på huden som et bredt svingete mønster.
 •  Ice pick stjerner: Svært vanlige og forårsaker hakk i hudens ytre pluss, kan ses som dype dyp i ansiktet.

Ernæringsmessig Viktighet Vitamin E Olje for akne arr:

Vitamin A, sink, B-kompleks, essensielle fettsyrer og magnesium er involvert som beskytter celler ved siden av virkningen av frie radikaler og fordeler for å kontrollere akne.

 •  E-vitamin er en fettløselig antioksidant som forbedrer immunforsvaret for å holde huden frisk og unngå akne.
 •  Det støtter også i kollagen konstruksjon som tilbyr hud sin fleksibilitet pluss ikke eksisterer i arr vev.
 •  Ved bruk suger E-vitamin bare inn i hudbelegget og tetter mønsteret av skadefri radikaler som kan hindre sårbehandling av sår.
 •  Det er ikke-enzymatisk pluss oppløses i lipider. Dette innebærer også antiinflammatoriske egenskaper som formulerer det ekstremt gunstig for huden.

Hvordan bruke vitamin E olje for acne arr:

 •  Bruk vitamin E gelkapsler en gang om dagen.
 •  Pierce en vitamin E kapsel med en nål, og trykk oljen inn i din håndflate. Påfør oljen på de overdrevne områdene i ansiktet ditt, klassisk arr som ligge på kinnet i tillegg panne, pluss kombinere i fallende slag.
  Holdes vekk fra øyekontakt gjennom oljen ved å starte bruken med henvisning til ½ tommer under øyet.

Se mer: Jojoba olje for acne arr

 •  E-vitamin er tilgjengelig i flasker og kapsler. Kjøp det fra apotek. Stipulering, ved hjelp av saken på ansiktet, gjelder oljen om natten.
 •  Sitronsaft gjennom E-vitamin Olje er også en god behandling for akne arr. Det er ikke bare gunstig å kurere arr, men bidrar også til å fade akne arr, fregner og strekke, merker. Denne blandingen bidrar til å sirkulere hudcellene, noe som bidrar til rask healing. Du kan bruke denne blandingen en om morgenen og en annen om natten, da dette kan akselerere prosedyren.
 •  Gjør bruk av kremer eller lotioner som dekker vitamin E olje for å fremskynde appell av akne arr. Unngå lotion ved hjelp av mineralolje som har vært kjent for å blokkere porene, noe som gir flere breakouts.
 •  Smør litt olje på en bomullsboll og tørk den lett på arret. Sjekk at du ikke masserer det og bare gjelder. Wrap arret ved gassbind og tillate i ca 4 til 5 timer før vask med vann. Påfør igjen, venter på arr, har forsvunnet i de neste månedene.

Se mer: Tea Tree Oil For pimples

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 38 = 45