Drikker Rooibos-te under graviditet Stiler på livet

Tider med graviditet kan være en veldig farlig tid for at du må være ekstra forsiktig med alle matvarer som du inntar fordi å spise noe farlig, kan være veldig skadelig, spesielt siden du skulle mate for to og ikke en. Det samme og sikkerhetsinstruksene gjelder for inntak av drikkevarer.

Mange kvinner i løpet av disse tider må holde seg oppe i lengre tid, og inntak av koffein kan gi en rask lettelse og kan hjelpe deg med å holde deg fysisk aktiv og våken. Men dessverre er koffein ikke en løsning under graviditeten, da drikking koffein kan føre til komplikasjoner under graviditeten. For å få en løsning på dine problemer, tar vi deg Rooibos te. Drikker Rooibos te under graviditet er heller ikke et problem.

Rooibos Tea During Pregnancy

Drikke Rooibos te i svangerskapet har vist seg å være sunnere enn å drikke vanlig hvit, grønn eller rød te som har samme produksjonskilde, dvs. te-planten (camella sinesis). Drikker rooibos te i svangerskapet hjelper deg i ditt forstyrrede sovemønster og har også en beroligende effekt på individets sinn som er svært nødvendig i graviditetstiden. Således er det at det er bra å drikke rooibos under graviditeten, og det er også bra. nyttig i stor grad.

Blant de mange fordelene ved å ha Rooibos te mens graviditeten er at den forhindrer forstoppelse. Det hjelper også i fordøyelsen og lindrer kvalme og oppkast som er et vanlig fenomen under graviditeten. Det leverer også nødvendige næringsstoffer til blodcellene som jern og andre vitamintilskudd. Rooibos er også påvist å behandle allergiske reaksjoner, og det kan bli drakk eller påført tropisk til de infiserte områdene. Så bortsett fra alle medisinske verdier av denne drikken har den også en god smak. Den søte smaken av te gir deg en god følelse som er nok til at du skal føle deg frisk og avslappet. Og så gjør denne teen også deg til å føle deg godt inne ute.

Se mer: jasminte i svangerskapet

Hvordan drikke Rooibos te under graviditet:

hensyn:

Rooibos te er en svært populær drikke over hele verden, og det har blitt ansett som trygt å bli konsumert, selv i graviditetstiden, sier University of Pittsburgh Medical Center. Men det maksimale forbruket er ennå ikke oppdaget av fagfolk. Men på andre tanker å huske sine urteverdier anses det å være trygt for å drikke minst to ganger om dagen. Men du bør starte inntaket av urtete bare etter å ha snakket med legen din.

Dosering:

Doseringen foreslås globalt for beste effekter er minst 1-4 teskjeer rooibos te helles i en dampende kopp varmt vann i 10 minutter og foreslås å bli tatt minst tre ganger om dagen. Men hvis du kanskje har andre tanker om dosen er kompatibel med kroppstypen din, kan du til og med konsultere en lege.

Se mer: kan gravide kvinner drikke te

Advarsel:

Men som alle fordeler og ulemper med andre drikker har rooibos te også noen kjente bivirkninger Universitetet i Michigan Health System har funnet ut. Flere tilfeller i 2010 ble rapportert om lever toksisitet etter inntak av rooibos te. Disse tilfellene ble rapportert i 2010-utgaven av et farmasøytisk magasin.

Men å holde bort noen få ulemper av drikken, har teen blitt merket trygt for å drikke under graviditet på global basis, og det kan hjelpe deg med å velge drikken din klokt siden det nå skulle du mate for to. Etter ovennevnte drikkeskema etter rådgivning med legen din, kan det hjelpe deg med å løse mange komplikasjoner i graviditeten.

Se mer: er koffeinfri kaffe ok under graviditeten

Leave A Comment

19 + = 29