Dr Batra’s Hair Loss Treatment | Stiler på livet

Kroppen vår har millioner av hårfollikler hele, og nesten 20% av disse er på hodebunnen. De er laget av små byggesteiner av det meste et protein kalt keratin. Den trenger næring og bryr seg om å holde seg frisk.

dr batras hair loss treatment

Håret har tre stadier av vekst, hvoretter hvert hår er bundet til å falle. Vi er født med et begrenset antall hårfollikler som er i stand til å reprodusere hår opptil 25 ganger i personens levetid. Men noen ganger håret faller er for akutt og ikke etterfylles med et nytt hår. Det kan være en rekke grunner bortsett fra en feilaktig diett.

hår-fall-factors-DR-batra-behandlings

Se mer: Mesoterapi Hårbehandling

 • Genetikk spiller en viktig rolle for å avgjøre om man har hår eller skallethet.
 • En sykdom eller en kirurgisk prosedyre som krever anestetika, kan forårsake akutt hårtap etter 2 uker med kirurgi.
 • Det kan være noen vaner som trichillomania som kan få oss til å knuse håret vårt.
 • Det kan være plutselige følelsesmessige og hormonale svingninger som også kan føre til plutselig hårfall.

Dr Batra Hair Treatment:

De fleste innser sine hårproblemer mye senere og begynner deretter å få panikk. Det er her Dr Batras Hair Loss Treatment kommer inn for å gjenopprette ordren.

dr-Batra-hår-behandlings

Hvorfor dr. Batra er?

 • En suksessrate på mer enn 2,50 000 hårtapstilfeller
 • En helhetlig kombinasjon av homøopati, trichologi og teknologi.
 • Avansert diagnostisk teknikk som Video Mikroskopi
 • Ekspertise fra våre London-trente trichologer
 • Lavnivå Laser kam & Piler lys terapi
 • Sikring for sikre, effektive og varige løsninger.

Se mer: Ayurvedisk behandling for hårfall

Deres diagnose:

En fullrundet tilnærming er tatt av Dr. Batra's Clinic for å sikre at håret er begrenset fra å falle, regenerere og deretter bli sterkere, for å motstå slitasje i vår daglige livsstil.

dr batras hair loss treatment - thruja

1. Folliscope, et PC-basert videomikroskop, tar bare noen få minutter å måle hårtykkelse og tetthet. Dette er det første trinnet til diagnose som identifiserer hovedstrukturen i hår og hodebunn sammen med problemområder for diagnose.

2. En detaljert sakhistorie og grundig undersøkelse vil gi betydelige ledetråder om tilstanden og årsakene til dette. Visse tester utføres på dette stadiet for å isolere problemene. Disse er:

 • Trekk test for telogen effluvium tilstand
 • Biopsi for alopecia areata
 • Blodprøver for anemi, skjoldbruskkjertel og diabetesrelaterte problemer.

3. Homeopati er den første søylen i behandlingens suksess. Det er trygt og naturlig uten bivirkninger. Så herding av et problem vil ikke føre til utløse en annen. I de siste 25 årene har de utnyttet Thujas krefter for effektive hårtapbehandlinger med bemerkelsesverdig suksess.

4. Trichology eksperter utdannet fra The Trichological Society of London har den kompetanse og kompetanse som sikrer førsteklasses kvalitet på tjenestene. Deres behandling er svært tilpasset hver pasient og hjelper til med å gjenopprette likevekt, fremme varige resultater med riktige vedlikeholdsretningslinjer.

Avansert teknologi er tredje søyle av denne behandlingen. De mest populære er:

Sveitsisk polariserte stråler (SPR) terapi:

 • basert på Nobels vinnende Piler Light Therapy, bevist for hår og hodebunnsforstyrrelser.

Lavt nivå Laser kam:

 • Kontrollerer håravfall og forbedrer blodsirkulasjonen som er viktig for hårveksten.

5. Ernæringseksperter kartlegger nøye diettgrenser for pasientene. De er tidstestet og formulert med tanke på deres erfaring med mer enn 35 år.

6. Vedlikehold sikres ved hjelp av de ulike selvhjelpstipsene som klinikken gir pasientene. De har også spesialtilpassede hårpleieprodukter for å ta vare på helsen.

Se mer: Laserbehandling for håravfall hos menn

Dommen:

dr-Batra-hår-fall-treat

Dr. Batra's Clinic sørger for at de ikke lar noen steiner stå for å hjelpe oss med å gjenopprette fra våre hårfall. Deres tålmodige testimonialer snakker volumene av deres effektivitet. For å se resultatene må vi imidlertid ha tålmodighet. Tross alt er tålmodighet og disiplin de viktigste mantraene for enhver helbredende terapi.

Leave A Comment

26 − = 20