Dengue Feber Symptomer, årsaker og forholdsregler | Stiler på livet

Dengue-feber:

Dengue feberen er kjent som kviserfeber, som er en alvorlig virussykdom, som passerer ved bitt av Aedes albopictus mygg. Det er påført to former: dengue feber sammen med dengue hemorragisk feber (DHF). Dengue feber er så langt alvorlig, men ikke kjernedød, mens det i Dengue hemorragisk feber (DHF) blødning fra nesestart pluss er en dødelig sykdom som er viktig for døden hvis den ikke kurere i tide.

Du må vite at Aedes Albopictus Mosquito kilde dengue samt dengue hemorragisk feber. Den raser i liten åpning, blomst pluss planter gryter, bladaksler, ubrukelige dekk, eldre oljetrommer, dyre drikkevannspotter og potensielt stagnerende og alle vannbeholdere i nærheten av menneskelig bolig.

Forholdsregler er bedre enn kur! Dengue feber er en alvorlig viral lidelse, og for disse forholdsregler er det så godt som så bedre enn å bli smittet. I dag blir denguefeber vanlig, og det er nødvendig å unngå denguefeber i tillegg til å bare behandle dengue-virus tidligere enn dens dødelige innflytelse. Derfor har jeg i denne artikkelen gitt deg noen av de beste forholdsregler for Dengue feber.

dengue Fever Symptoms

Myggene som sprer denguefeber biter vanligvis i skumring og daggry, men kan bite når som helst på dagen, spesielt innendørs, i skyggefulle områder, eller når været er overskyet. I land som India er det fortsatt noen steder i landlige områder hvor folk ikke er riktig utdannet om viruset. På grunn av mangel på teknologi og feilkobling til de utviklede byene, vet disse underutviklede menneskene ikke engang hvordan de oppdager viruset. Noen tror at nesten alle sykdommer har de samme symptomene. På grunn av mangel på utdanning om dette emnet, er de ikke engang i stand til å være forsiktige som oss, og dermed er de primære ofre for dengue fever viruset.

Se mer:  Mageinfluensa Symptomer

Dengue Feber Symptomer, årsaker og forholdsregler:

Denne artikkelen omhandler hva som er hovedårsakene og symptomene på denguefeber og hvilke forholdsregler du må ta slutte å spre denguefeber.

Symptomer på Dengue Feber:

Tegn på dengue feber varierer etter alder av pasienten for eksempel spedbarn pluss små barn får et meslinger-lignende utslett ved høy feber mens eldre barn sammen med voksne graver opp

 • Mild sykdom.
 • Smerter i kroppen.
 • Mild feber.
 • Hodepine og noen ganger grusomme hodepine.
 • Kropps smerte.
 • Utmattelse.
 • Rennende nese.
 • hoste.
 • Appetitt tap oppkast.
 • Videre kvalme ved siden av feber.
 • I DHF-blødning finner man også støt.

Se mer: Symptomer på virusfeber

Dengue feber årsaker:

Det er mange grunner bak forekomsten av denguefeber. Her er noen av de mest skjer og vanligste årsakene til denguefeber. De ti beste årsakene til denguefeber er som følger:

1. Myggbitt:

Blant alle årsakene til denguefeber kjent for mannen er denne den vanligste. Man kan lett bli smittet med viruset av denguefeber som en mygg biter ham eller henne. Dengue fever myggene bærer viruset innenfor dem, og når de kommer i kontakt med huden din, inntar de viruset i blodstrømmen og sprer seg raskt og effektivt i kroppen. Dette er en av de grunnleggende denguefeber årsakene. For å holde disse myggene borte kan man bruke de forskjellige myggmagasinet eller sprayene som er tilgjengelige i butikkene på kroppen. Dette vil sikre at ingen mygg kommer nær deg. Ifølge leger er viruset i luften for øyeblikket. Av denne grunn anbefales det å holde seg trygt og ta vare på deg selv.

2. Forurenset vann:

Man kan lett få en denguefeber ved å bruke forurenset og skadelig vann. Det er visse områder hvor du bør unngå å utføre husholdningsaktiviteter. Dette kan være en av de viktigste denguefeber årsakene. Du må huske på dette. Opprettholde et hygienisk miljø og utvikle rene vaner vil holde deg trygg og vekk fra viruset også. Forurenset vann har blitt vurdert som en av de mest skadelige og fremtredende kildene til dette vannet. Har du sett kvaliteten på vann i noen skitne innsjøer rundt hvilke hundrevis av mygg strever? Man bør aldri bruke den. Dengue feber er et av de mest skadelige resultatene av vannforurensning.

3. Bor i utbruddsområder:

Reise eller bosatt i utbrudd og skitne områder kan være en av de viktigste årsakene til denguefeber. Dette er områder hvor ingen vil ønske å gå. For eksempel, bor i nærheten av en skitten dam eller bor i et skittent nabolag, hvor folk ikke liker å gå som disse områdene er forurenset med forskjellige typer virus og forurensende materialer, blant hvilke man kan være kilden til denne virusfeber. Dengue feber overføres ganske enkelt. En ting er trist, men sant at det er en av de raskeste og lett å spre viralfeber noensinne oppdaget.

4. Feil forholdsregler mot myggbitt:

Noen forholdsregler må vedtas for å forhindre spredning av viruset. Blant alle disse forholdsregler er det ganske vanlig å forhindre myggbittene. Etter at en mygg biter deg, blir blodstrømmen i kroppen din forstyrret da forurensende elementer av viruset nå strømmer gjennom hele kroppen din, noe som kan føre til andre skadelige utfall som kan variere fra breakouts til blodpropper.

5. Eksisterende feber:

Man har stor sjanse for å bli smittet med denguefeber hvis han eller hun har en svak fysisk tilstand, og immunsystemets status er ikke riktig. Hvis du har en rådende feber, er det stor sjanse for at du snart skal gå ned med denguefeber.

6. Svakt blodsirkulasjonssystem:

Ifølge mange vitenskapelige studier har det vist seg at på grunn av feil blodsirkulasjon fikk en rekke mennesker lett infisert med dengue fever viruset. Hvis det er feil blodsirkulasjon i hele kroppen, så er det stor sjanse for at de kan bli smittet med dette viruset og gå ned med denguefeber. Det er veldig skadelig for mennesker og kan skade kroppen din internt med en enorm hastighet.

7. Kommer i kontakt med infisert menneske:

Hvis du kommer i kontakt med en person som har blitt smittet med dette viruset, så vil du sikkert bli smittet med dengue fever viruset også. Blant alle dengue feber årsaker, dette er den mest skjer og nesten alle vet om dette. Derfor liker folk å holde sikre avstander fra personer som er smittet med dette viruset. En som har blitt smittet med det skadelige dengue-viruset, anbefales å holde seg innendørs. Dette vil også være til nytte for ham og andre.

8. Old Car Dekk:

Tro det eller ikke, men gamle bildekk er en av de mest ignorerte årsakene til denguefeber. Myggene liker å bo og rase i nærheten av disse gamle stoffene, og det er hvordan de sprer seg så fort. Mygg som fremmer detgue-viruset har en tendens til å holde seg sammen på slutten av dagen, og det er derfor de samler alle bakterier og virus fra forskjellige virusdonorer som er infiserte mennesker og videre overfører det samme viruset til andre mennesker. Det er slik myggene fremmer i å spre dette skadelige dengue-viruset.

9. Feilaktige tiltak:

Samfunnet bør vedta riktige skritt og ta noen tiltak for å stoppe spredningen av dengue-viruset. Man kan lett stoppe spredningen av dette viruset ved å ødelegge mygggenet. Hvis det er riktig forsyning av sollys fra mors natur, vil disse reirene bli ødelagt automatisk uten dødelig hjelp. Disse kan hevdes som en av de typiske dengue feber årsaker.

Dengue feber-vaksineprogrammer bør vedtas for å få en stopp for myggets avlprosedyre. Dette vil til slutt stoppe spredningen av viruset for godt.

10. Mindre bevissthet om viruset:

Det er fortsatt mange mennesker som ikke er godt klar over denguefeber-viruset. Denne mangelen på utdanning er en av de mest sannsynlige årsakene til denguefeber. Folk vedtar noen dårlige og uhygieniske vaner som fører til spredning av virus. Slik bruker du et forurensende miljø for daglige aktiviteter og ikke tar initiativ til å rengjøre det også.

Se mer:  Mat allergi årsaker

Dengue Feber Forsiktig:

Hold deg unna mosquitoes bite; Dette er den viktigste forholdsregel ved siden av denguefeber. Populace skal ta etterfølgende nødvendige sikkerhetstiltak for å bekjempe denguefeber tidligere enn det graver seg opp i kroppen.

 • Hele store vanntanker, som ligner de i bygninger, må ha enkeltstøpt støpejern, strukket deksel. En hensiktsmessig stige må tilveiebringes slik at medarbeiderne kan kryptere og observere tankene ved gjentatte intervaller. Det overskytende røret skal være begrenset av et nett som kan forbli borte fra mygg.
 • Bytt regelmessig vann i dyrebeholdere.
 • Ikke legg opp vann.
 • Unngå unødvendig vanning.
 • Fyll ut alle helt nye plastdekk.
 • Gjør bruk av myggskjerm for å unngå myggangrep.
 • Tøm alle beholdere på riktig måte.
 • Hold hus, miljø pluss omkringliggende sanitet.
 • Ikke nødvendig beholderlignende stoffer som dekk, flasker, kokosnøttskjell osv. Må kastes av ellers ødelagt.
 • Endre blomstervase vann en gang i uken for å unngå dengue mygg avl der.
 • Bruk aerosoler pluss myggspoler til å drepe mygg.
 • Bruk kjoler i langermet pluss fullt dekket klær.
 • Opprettholde alle avløp godt vedlikeholdt pluss reparere alle chokes.
 • Gjør bruk av mygg nett om seng mens du sover.
 • Blokker opp alle defekte grunner.
 • Overflaten brønner må være godt vedlikeholdt for at myggene ikke kommer tilbake i lokaliteten.
 • Regnvannsamling på terrasser / tak må ryddes (minst) en gang i uken.
 • Alle beholdere som lagrer vann må være dekket av et tett deksel.
 • Vannfontenen må holdes tørr en gang i uken.
 • Major forebygging av dengue ligger hovedsakelig for å eliminere ellers redusere myggvektoren for dengue.
 • Offentlig sprøyting for mygg er nesten alle viktige trekk ved denne vektoren.
 • Bruk av larvicider som Abate® til statusvann er ekstra vellykket i langvarig kontroll av mygg.
 • For å unngå myggavl, 2 petroleumsprodukter, kan bensin settes inn i 100 liter inaktivt vann.

Leave A Comment

5 + 4 =