Beste Mehndi Klistremerker – Vår Topp 9 Med Bilder | Stiler på livet

Å gjøre et dekorativt mønster, kan være et hardt arbeid. Spesielt hvis du er en travel kvinne, må du ta deg tid ut av din travle hverdag, og deretter også sette mye energi og sakte gjøre noe sånt. Det tar mye tid og også praksis å gjøre disse. Derfor er det disse som du kan gjøre med deg selv og også det som kan passe for en fest eller ser profesjonelt ut, ikke noe lett å gjøre. Selv med bøker og opplæringsprogrammer, kan det hende du finner det svært vanskelig å få de samme tingene på deg selv. Dette er enda mer problematisk hvis du ikke har hjelp. Så ved å få riktig nøyaktighet kan det være et enda tøffere arbeid.

Dette er hvor du kan unngå alle disse og bare kjøpe og bruke klistremerker. Disse er også midlertidige, og du trenger ikke å bekymre deg for at hvis blandingen ikke har urte ting i det, kan huden din klø eller bli utslett eller bli rød når oljen blir påført. Noen mennesker har følsomme skinn og blir kløende når de bruker oljer og andre glitter eller selv om blandingen ikke er urte eller har kjemikalier for å gjøre fargene mer permanente. Noen ganger kan det hende at du får problemer med at hvis du har en funksjon til å delta og neste dag har på seg det til jobben din, eller til din høyskole eller skole kan lande deg i trøbbel, må de alltid tenke på om du skal bruke den fordi hvis du bruker den, den varer i minst noen dager, og du kan ikke få den av fordi den kommer i dine epidermale lag.

Fabelaktig Mehandi-klistremerker med bilder:

Det finnes forskjellige fargete eller naturlige klistremerker som du kan kjøpe. Nedenfor er de topp 9 mehandi-klistremerkene som du kan prøve.

1. Rakhi Shape Mehndi-klistremerke:

mehndi stickers

Du kan også få horisontale striper. Disse rakhiformede mehendi-klistremerkene er ganske populære og kan brukes til å dekorere deg selv til fest. Disse er også egnet for alle typer anledninger. Mesteparten av barna er tiltrukket av denne typen striper.

2. Glitter Mehandi-klistremerke med steiner:

Mehandi stickers Design 2

I stedet for vanlige farger kan du kjøpe forskjellige multi-fargestrimler med glitter og du kan bruke disse til fester og også bruke disse på jenta din til å sove over. Disse glitter mehndi klistremerkene kan også ha Rhin steiner.

3. Star Flower Mehendi Stickers:

Mehandi stickers Design 3

Singular design kan også være tilgjengelig som ovenfor som kan brukes på baksiden av hånden din. Du kan legge til noen glittere rundt det og legge til noen Rhine steiner. Denne typen stjerneblomst mehndi klistremerker er lett tilgjengelig i markedet.

4. Black Color Mehndi Stickers:

Mehandi Stickers Design 1

Du kan kjøpe strimler som har en samling av mehandi-klistremerker på den. Du kan bruke noen og holde resten og bruke den til en annen anledning. Noen kan også brukes igjen. Disse klistremerkene er for det meste billig og rimelig.

5. Multi Color Classic Mehandi Klistremerker:

Mehandi stickers Design 5

Multi fargestrimler er også ganske populære. Disse kan plasseres på ulike punkter. Denne typen forskjellige mehndi-klistremerker kan øke skjønnheten din og tiltrekke de andre.

6. Hånd Mehendi-klistremerke:

Mehandi stickers Design 6

Svart, gull og andre farger finner du enkelt som over mehandi klistremerker. Disse er lette å bære og også noen ganger kan brukes på nytt. Du kan se instruksjonene og kutte dem tilsvarende.

7. Siste Mehndi-klistremerker:

Mehandi stickers Design 7

Gull og grønn kan også kjøpes som over nyeste modell mehendi klistremerker. Disse kan ordentlig kjøpes for å klare seg med valg av farger for klærne dine.

8. Tradisjonell Mehandi-klistremerke:

Mehandi stickers Design 8

Rød og brun er de vanligste fargene for denne tradisjonelle mehandi-klistremerket. Disse er veldig populære på grunn av sin farge og arv også. Disse kan brukes av de som har tradisjonelle sammenkomster til å delta.

9. Intrikate Mehendi Stickers:

Mehandi stickers Design 9

Du kan også bruke litt ekstra penger og kjøpe tunge kunstverk som ovenfor. Disse mehndi-klistremerkene når de påføres, dekker hele lengden og er riktig formet slik at de passer til nesten alle håndformer. Du kan bruke denne typen mehandi klistremerker til fester. Du kan legge til glitter med lim på disse. Disse kan kjøpes fra spesialforretninger.

Leave A Comment

4 + 1 =