Best 20 Fancy Blouse Designs | Stiler på livet

Borte er de dagene da kvinnen pleide å ha på seg enkle bluser med noen slags sarees. Med forandringen i moteverdenen har blusens design grepet et raskt trekk. Fancy bluse design får stor respons fra kvinnene for et enhetlig utseende i en liten eller stor anledning. Med forandringen i sareematerialet får blusene også fantastisk berøring med gylne og sølvputer, nettmateriale, steinarbeid, speilarbeid og mye mer.

I dag er trenden der sareene ikke får mye arbeid med snørebånd, steiner og andre sjarm. Enkel vanlig, dobbel farge, trykt patola etc. gis funky bluse design for et verdig utseende. Følgende er få drastiske design av fancy bluser som passer til garderobene dine:

Bluse Designs For Fancy Sarees:

1. Patch og Stone Work Fancy Blouse Patterns:

Fancy Blouse Designs

En silkefinish bluse design for sarees med front hals arbeid er svært utvalgt av middelaldrende kvinner. Forreste halsen er gitt strikket arbeid med diamanter, små perler og flekker for å danne en halvcirkelformet fancy blusehalsdesign. Baksiden er venstre vanlig med en kontrast enkel rund design. Designet er også kjent som bandhej bharat design eller gamthi arbeid design.

2. Diamond Back Design:

Diamant Back Design

Netto og bomulls silke er en fantastisk kombinasjon for en enestående bluse. Brokade silkebluse er gitt netthylser og nettdesign bak. Nettet er bundet opp til ender med en stor perle som danner en diamantform. Klemmen i nettverket som danner diamanten, ligner også to buer festet med hverandre.

3. En sidebordbluse:

En Side Border Blouse

En ganske berømt brudebære siste fancy bluse design er den med en enkelt blonder design. Baksiden av blusen er gitt V-design med en enkel bluse på den ene siden mens den andre siden gir blonder fra skulderen til midjen. Den andre siden av blusen er etterlatt for et sofistikert utseende av sareen.

4. Ovular Bow Netto Bluse:

ovalt Bow Net Blouse

En fancy designbluse med nakke design inkluderer en design laget av nettet. Den svarte blusen er gitt gjennomsiktig tilbake som danner et sirkulært mønster bak med en buebundet design på enden i midjen. Det gir et elegant utseende på vanlige silke sarees. Designet er utbredt på nett sarees eller chiffon sarees for mild anledning.

5. Ermeløs høye halsdesign:

uten ermer High Neck Design

En fancy designerbluse til bryllup er den nye fancy bluse-designen som er laget av fløyel og utsmykket med sølvpatch og steinarbeid. Flasken grønn fløyel er gitt et sølv- og nettbelegg for en høy nakkeffekt med ermeløs design. Nakkepartiet er også designet for å gjøre det tungt.

Se mer: Lehenga Bluse Design Patterns

6. Enkel Golden Brocade Bluse:

Enkel Golden Brocade Blouse

Ønsker et forenklet utseende! Tung eller lett sarees ville være en god kamp for de gyldne brokadeblusene. Den enkle bluse fancy designen er gitt en sekskantet ryggdesign som er dypt for et glamorøst utseende på noen saree. Det gir sareen et perfekt utseende ved liten anledning. Brokadens gylnebluse er utbredt på patola sarees, Pattu sarees, sela og bandhani.

7. Frontkjedebluse design:

Front Chain Blouse Design

Et annet design som er antatt for en fancy saree-bluse på baksiden, er laget av et bomulls silke materiale. Blusen er gitt en liten krage og en dråpe sirkulær design bak. Forsiden av blusen er gitt en kjedeåpning for et jakkeutseende i fester. Slike blusedesigner er slitt for sareer laget av bomull eller silke og gitt en side utskriftskvalitet for å gjøre designet synlig.

8. Ermeløs Bluse:

uten ermer Blouse

Vil du ha en dristig titt på en vanlig saree med skinnende kant! En svart saree i netto er gitt et design som er beregnet som den indiske fancy bluse designen 2017. Blusen er gitt nettmateriale på toppen som gir en dråpe design i nakken. Skulder og rygg er igjen ufargede for å gjøre huden synlig.

9. Maharashtrian Fancy Bluse Design:

maharashtrian Fancy Blouse Design

En ganske kjent design i fancy bluse design er blusen som bærer en bue på slutten foran. Ermene har også en puff design som gjør den mer søt. Blusen er også gitt en dyp nakke foran og bak med en sekskantet design. Designet er vanligvis laget av silke bomull eller silke materiale for å tillate kurvene i midten.

10. Blomstring Brokadebluse:

Blomster Print Brocade Blouse

Lehenga-designene er nå populære med en brokadebluse med blomsterutskrifter. Forsiden av de siste fancy bluse designene er gitt en pakke til halsen ligner på skjorten med krage. Baksiden av blusen er gitt en firkantet design som forlater brede belter ved siden av. Det gir baksiden av enhver slank jente et attraktivt utseende. Bluseutformingen er også kjent som jaipuri brocadebluse design.

11. Deep V Blouse Design:

Dyp V Blouse Design

Vanlige sareer er bredt matchet med skinnende sorte, gyldne eller sølvbluser for et hjerteslagende utseende. Den svarte bluse her får en dyp V-hals fra forsiden og baksiden. Det gir en fin titt på spaltningen for et sexy utseende, selv om det er enkelt i design. Designet er mye brukt over halv saree mønstre for å vise front design enkelt.

Se mer: Saree With Readymade Blouse

12. Patch Work Design:

Lapp Work Design

Patcharbeid har alltid gitt de tunge patola sareene et flott utseende. En enkel sekskantet ryggdesign når det er polstret med lappearbeid gir et elegant utseende. Den silke fancy saree bluse mønster er dekorert med mango flekker og andre små gyldne sjarmer med en gylden blonder på ermene. Designet er også foretrukket av brudene for deres ekteskapsfunksjoner for en tung designer outfit.

13. Pearl Bordered Blouse:

Perle Bordered Blouse

Perler gir mønsteret til enhver bluse et flekkende utseende. En lignende fancy bluse design for sarees svært selektiv for lyse farger er laget med gyldne perler og flekker. Bluse ryggen gir en pott design som har grensen til perler sammen med ermene. Minutråddesignen legger også til sin skjønnhet. Designet er best egnet på sarees og lehengas i silke eller chiffon med en medisinsk grense som ligner på blusedesign.

14. Dual String Blouse Design:

Dobbel string blouse design

Gullbluse ville være en perfekt match for alle slags grenser. En silkebluse i gylden når den er gitt en strengdesign bak, gir en røykfylt bluse-design 2016. Blusens forside har en sirkulær design mens ryggen er et blikk. Designet er mye brukt av slanke kvinner i bryllup.

15. Blonder Bluse Design:

Blonder Blouse Design

En enkel flerfarget saree gir en lime berøring med sølvbluse. Den fancy saree-bluseen bak halsen er laget med snørebånd i floral design. Ryggen er gitt en enkelt blonder som bæres på skuldrene som ermer også. Det er det beste festslitet utseendet. Plaster blonder er også tilgjengelig i mango kutt, sirkulære barbell design og mer.

16. Halsbikini Bluse:

Nakke bikini blouse

En vanlig rosa saree med strikkede sirkler på silke var på rødt teppe med høyt lysende, fancy bluse design. Blusen får et skinnende materiale med bikini design. Blusen er ikke gitt noen ermer, men enkle band som er bundet i nakken og lar ryggen åpen og synlig. Blusen er enkel laget med en firkantet dekning festet med to nakke striper.

17. Sjalbluse Lehenga Design:

sjal Blouse Lehenga Design

En feilfri bluse designviral blant tenåringer til bryllup er sjalens inspirerte bluse design. Blusen får riktig hudmontering med et lag med chiffong eller mild silke på den med søte feil. Toppen er også gitt sølvskinnende sjarm for å gi det et delikatesseutseende. Designet bæres på designer lehengas for mottakelser.

18. Av skulderbluse:

Av Shoulder Blouse

De kvinnene som er motebevisste, bruker bredt blusdesign med off-skulderhylser. Den fancy bluse designen for sarees med en bred kant er gitt en dyp leppe kuttet design foran og bak med off skulder ermer i liten klype arbeidsmønster passer for enhver fest eller bryllup.

Se mer: Siste Party Wear Blouse Design

19. Bikini Bluse Design:

Bikini Blouse Design

Ingenting ville se utseende med en nett saree bortsett fra bikini-designet bluse med vannfargestrimmel på skulderen. Sølvbluseet er belagt med sølvperler for et designerutseende. Det gir en brunsj til brystmønsteret for ethvert høyt samfunnsfeste. Det er den mest etterlengtede designen for røde løpeposter.

20. Back Neck Leaf Design:

Tilbake Neck Leaf Design

Et brude utseende oppnås når den enkle silkebluse i rosa gir en fin touch med puffhylser og dyp bladmønster. Baksiden er også dekorert med steiner, perler og gylne strenger som gir spektakulære design for å bære til bryllup.

I utgangspunktet ble de fancy blusene dekorert bare med tofarger eller enkle gylne og sølvmoer. Men med endringene i moteindustrien er blonder nå erstattet med diamantstenstrenge, lappedesigner, tofarger og mye mer. Sammen med bak og nakke design, er ermene også gitt fantastiske kutt og mønstre som også gjelder på ermeløs bluser.

Leave A Comment

7 + 2 =