Ayurvedisk behandling for vekttap | Stiler på livet

Verden er kommet for å gjenkjenne Indias gamle og eldre gamle medisinske system, kalt ayurveda, for å være en effektiv metode for vekttap. Etter hvert som vi blir eldre, har fettet i kroppen vår tendens til å bli stiv eller stædig, og det blir veldig vanskelig å kaste det, fordi selv trening ikke forblir en effektiv metode. Den ayurvediske metoden er mer som et hjemmiddel som retter seg mot fettcellene og øker stoffskiftet ditt slik at kroppen din brenner kalorier raskere. Det er trygt og helt organisk. Resultatene er langsiktige og har ingen bivirkninger.

ayurvedisk treatment for weight loss

Konceptet Ama:

I ayurveda er Ama nøkkelen til å gå ned i vekt. "Ama" er giftet som er til stede i kroppen. Disse urenheter er enten vannløselige eller fettløselige. Fettceller i kroppen øker når mengden og konsentrasjonen av disse toksinene øker, noe som gjør at du legger vekt, spesielt rundt midtområdet i kropps- midje, hofte, mage og lår. Ayurvedic teknikker spesielt mål å fjerne Ama fra kroppen din og avgifte det primært.

Se mer: Herbalife vekttapsprogram

Prosedyren:

Det første trinnet er å finne ut om du har toksin og nivået av toksisitet. Ayurveda har visse ingredienser som er kraftige fettfightere, og vil vise imponerende resultater hvis de følges riktig. De hjelper ikke bare å gå ned i vekt, men også bidra til å opprettholde vekten din.

Kjenn ingrediensene dine:

Sitron:

Sitron er en kraftig ingrediens som hjelper kroppen å brenne fett raskere. Legg en sitron til ditt vanlige diett som begynner med morgen te og mat. Det renser systemet ditt sterkeste og raskeste. Sitriske intolerante mennesker må ta en baksete på denne.

triphala:

Det er en ayurvedisk urt som er en kombinasjon av tre tørkede indiske frukter, Amalaki, Haritaki og Bibhitaki. Amalaki er en naturlig antioxidant; Haritaki støtter kroppens naturlige renseprosess og bidrar til å fungere i tykktarmen, og Bibhitaki bidrar til å redusere opphopningen av fett og væsker i kroppen din. Triphala er bedre, og det er lettere for deg å konsumere det i en tablettform.

Se mer: Ayurvedisk medisin for å miste vekt raskt

Karri pulver:

Legge til karrypulver til hvert måltid er en effektiv måte å kombinere de seks smaker som ayurveda snakker om, noe som bidrar til å forbedre fordøyelsen og smelte lagret fett i kroppen din. Du kan enten lage mat med karrypulver eller bare dryss det over maten din.

Den avgiftende te:

Denne teen er en kombinasjon av effektive ingredienser som bidrar til å bryte ned fett, forbedre fordøyelsen og øke stoffskiftet. Tilsett en halv teskje av følgende til en liter kokende vann

  • Hele kumminfrø
  • Hele korianderfrø
  • Hele fennikelfrø

Trekk deretter frøene ut og oppbevar dette i en kolbe. Sip denne væsken, varm, hele dagen.

Spis klokt:

Det som er unikt om dette dietten er at du ikke overdriver kutte ut på kalorier, men du endrer bare tiden når du spiser det meste ut av det. Bruk 50% av kaloriene dine til lunsj. I følge dette medisinske systemet er lunsj det viktigste måltidet på dagen, fordi det er i løpet av denne tiden at fordøyelsesbrannen din eller 'agnee' er den sterkeste. Ta det minste av kaloriinntaket ditt om natten, da brannen er svakeste på slutten av dagen.

Se mer: Homeopati medisin for vekttap i India

Vann:

Drikk tilstrekkelig vann hele dagen. Det er vann som opprettholder balansen mellom alle elementer i kroppen din og holder den aktiv. Metabolismen din er bundet til å spike opp hvis du er godt hydrert og det blir lettere å skylle toksiner ut av kroppen. Pluss vann bidrar til å bryte og smelte fett ned og lette brenningen.

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 60 = 61