Anushka Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Anushka shetty beauty tips

Tamils ​​skuespillerinne, sweety shetty, rose til berømmelse med hennes gjennombruddspillet Vikramarkudu, og siden da har det blitt sett stille noen ganger og har fått stille berømmelse og anerkjennelse på grunn av hennes karakterer og roller. Fra nå av har hun mange store påtegninger og er et populært vanlig ansikt i Tamil Telegu filmindustrien. Denne yoga instruktøren slått skuespillerinne i 2005 inngikk filmindustrien. Alle disse gangene har folk blitt overrasket av hennes skjønnhet. I denne artikkelen beskriver vi noen av hennes skjønnhetshemmeligheter.

Anushka Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Riktig mat:

En av de verdifulle tingene Anushka har øynene på, er den perfekte figuren, og å opprettholde at hun tar skritt mot å dempe hennes diett og gjøre den til en glutenfri sone. Hun holder seg borte fra junk food eller fast food og prøver å holde hennes figur i kontroll ved å spise riktig. Ingredienser som honning er kjent for å ha naturlige helbredende egenskaper, og det er derfor hun foretrekker brød og honning som frokost. Hun tror også en rask middag med 8 kan hjelpe deg med å holde deg i form og fint.

Se mer: Trisha skjønnhetshemmeligheter

Work-out Right:

Anushka Shetty handler om fitness og det er derfor, sammen med et riktig kosthold, hun opprettholder et riktig treningsregime. Yoga er kjent over hele verden for å kurere fedme og samtidig opprettholde hud- og hårforhold, slik at hennes favoritt treningsøkt er yoga. Hun opprettholder en 30 minutters treningsøkt per dag.

hydration:

Som alle andre verdensklasse skjønnhet er hydrering enda en av hennes skjønnhetshemmelighet for den vakre glødende huden. hun avslørte at hun kan drikke opptil 6 liter vann om dagen, slik at væskene kan holde henne i form og fint.

DIY:

Anushka Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Å være en vanlig Mangalore-jente, hun er ganske ned til jorden og hjemmekoselig. I stedet for splurging på kommersielle produkter, foretrekker hun DIYs hvor hun kan poppe i en hjemmelaget oppskrift som sitron og grammel på den svarte delen under albuene eller knelokkene som kan gjøre unna med de svarte røde porsjonene.

Se mer: Skjønnhetstips av Shahnaz Hussain

Hår Tid:

Anushka Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Anushka er kjent for å bruke oljer på håret ganske ofte. Enhver form for olje fra kokos til oliven er hennes preferanse. Hun oljer håret nå og da for å holde håret mykt skinnende og sterkt.

Sminke:

Anushka Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Når det gjelder sminke, liker Anushka å flyte med farten. Hun er en allsidig person med et allsidig ansikt, og hun tror hun kan bruke dette til sin fordel. På skjermen pryder hun seg med den passende sminke situasjonen krever, men på skjermen ser hun vanligvis på seg naken eller subtil sminke. Hun går til og med til tider uten å være i det hele tatt. Hun tror et smilfritt ansikt til tider gir ansiktet porene rene og lar dem puste.

Se mer: Shriya Saran Beauty Tips

Gløde:

Anushka Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Bortsett fra hennes figur vedlikehold, avslører Anushka også at hemmeligheten til hennes glødende ungdommelige hud er yoga. Yoga har fantastiske egenskaper for å gjøre ansiktet og håret glød. Det er derfor forskjellige yoga stillinger som er like i ansiktet, blitt formulert.

Holde opp med trenden:

Anushka Shetty avslører hvordan å være trendy er virkelig viktig for overlevende skuespillerinner, og derfor prøver hun å holde tritt med de nyeste trendene. hun har hugget av sine lange tresses inn i denne trendy front bang tresses med lag og planer om å holde tritt med mote.

Vær komfortabel:

Anushka Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Anushka er en jente som tror på å være komfortabel. Annet enn på skjermroller, er Anushka alltid sett å bære seg i klær hun føler seg komfortabel i.

Leave A Comment

2 + 3 =